Onu coktan kaybettık...Siz ilk önce kendinize saygıyı öğrenin sonra bbirbirinize saygıyı öğrenin. Saygı olmayan yerde sevgi de olmaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu coktan kaybettık...Siz ilk önce kendinize saygıyı öğrenin sonra bbirbirinize saygıyı öğrenin. Saygı olmayan yerde sevgi de olmaz.
Evlenmeden once ve evlendıkten sonra ona cok psikolojık sıddet uyguladım bazen fızıksel sıddette uyguladım yalan degıl ancak suanda o tam benım gbı oldu evlılıgımız suresınde hep gıden nefret eden acı konusan bendım ancak hc sıddet uygulamadı hersy son ıkı ay ıcınde oldu
İşte ama tekrar kazanmalisiniz. O sana vursun sen ona vur anladigim kadarıyla bir de bebek var ortada yazık günah. Kinamiyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın ama yazıktır günahtır. Doktora gidin bu ayıp bişey degilOnu coktan kaybettık...
Tamam pişman olmanız ve hata olduğunu anlamanızda bir adımdır.İlişkilerde saygı ortadan kalkarsa toparlamak zor olur.Kendi başınıza çözebileceğinizi düşünmüyorum.Ben zaten yaptıklarımdan cok psımanım onu cok assaladım hersyıyle asaladım kultur farkımız vardı sureklılı yuzune vurdum falan fılan ama ıste benım demek ıstedgm oda pısman olsun ben bu farklılıklae asılır sandım ama asamadım ben bı suru hata yaptım ama oda yaptı blmıyırum cok karısıgım lutfen buna gore yorum yapın
Çok sağlıklı bir ortama çocuk getirmişsiniz. Tebrik ederim.
Sizin şiddet uygulamanız da eşit derecede yanlış ama bu eşinizin yaptığını haklı kılmıyor. Onun da ilk şiddette ayrılması gerekirdi.
Ayrıca erkek gücüyle kadın gücü bir değil.
Benim sevgilim, benim yerden 1 cm bile kaldıramadığım ağır şeyleri çok rahat taşıyor ve öyle kaslı bir adam da değil. Yapı olarak da iri yarı bir adam değil.
Ben sevgilime vursam adam biraz sarsılır, vurduğum yer morarır. Ama o bana vursa duvara yapışırım.
Bugün göz ardı ettiğiniz şiddet, yarın erkek gücüyle eceliniz olabilir.
Sokak ortasında karısını, eski karısını öldüren adamlar var. Siz bu konuda nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz?
Evet sureklı kufur etrım asaladım o kadr xok sey yasadıkkı anlatamam evet garıpseyebılrsınız ama ben bu adam yanımdan ayrılımca ona bısey olmasın dye aglayan bı ınsanım ne ara bu hale geldik anlamadım cok kızgınım kırgınım ofkelyım sadece ona degıl kendımede....Ben kendimden biliyorum evliliğimin ilk zamanı hastalığım sebebiyle psikolojim çok bozulmuştu . Eşimin üstüne yürümüş onu delirtmiştim hem fiziksel hem psikolojik şiddet uyguladım. O da beni ittirmişti işte vs vs bu anlattıklarına benzer. O an kendimden de karşımdakinden de nefret ettim. Utandım.Şiddet gerçekten kabul edilebilir bir şey değil. Bu sadece erkek değil bayan için de aynı şekilde.
Bir daha da asla olmadı. Uzerinden 3 yıl geçti.
Annesinin yanında olması kötü olmuş. Ama onun dışında bence ilk sen yaptıysan sen de eşin de bunun önlemini almalısınız..birbirinize söz vermelisiniz. Ne kadar iğrenc bir sey oldugunu ikiniz de anlamalısınız.Bir daha olmayacağına emin olmalısınız.
Eğer yalnızca erkek uyguladıysa ben de boşan çek git derdim ama. Karşılıklı olduysa ben boyle bir çözüm onerisi sunuyorum.
Evlı mısınızO şiddeti yaşadıktan sonra Nasil yan odaya geçip oturabiliyorsunuz? Nasıl akşam aynı sofrada yemek yiyebiliyor, nasil ayni cati altinda uyuyabiliyorsunuz? köpek olması ne demek? Severek evlenip, siddet gorunce, sizi dövebilen bir insanin yine sizin tabirinizle "kopeginiz" olacağına inancinizin temeli nedir? Bu bizim kadinlarimizin, "boşanmam köpegim olacak" inadi nedir. Bana degil fiske vurmak, aptal dese , güle güle... Gurur burada devreye girmeli. Kendinize saygının temeli budur.
O şiddeti yaşadıktan sonra Nasil yan odaya geçip oturabiliyorsunuz? Nasıl akşam aynı sofrada yemek yiyebiliyor, nasil ayni cati altinda uyuyabiliyorsunuz? köpek olması ne demek? Severek evlenip, siddet gorunce, sizi dövebilen bir insanin yine sizin tabirinizle "kopeginiz" olacağına inancinizin temeli nedir? Bu bizim kadinlarimizin, "boşanmam köpegim olacak" inadi nedir. Bana degil fiske vurmak, aptal dese , güle güle... Gurur burada devreye girmeli. Kendinize saygının temeli budur.
Evet sureklı kufur etrım asaladım o kadr xok sey yasadıkkı anlatamam evet garıpseyebılrsınız ama ben bu adam yanımdan ayrılımca ona bısey olmasın dye aglayan bı ınsanım ne ara bu hale geldik anlamadım cok kızgınım kırgınım ofkelyım sadece ona degıl kendımede....
8 yıldır, çocuğum var, uzun yıllardır çalışıyorum.Evlı mısınız
ben su anlattıklarınzda evlılık degılde bır ıs anlasması gbı hıssettım evlılık bu demek degıl saygı ayrı benım meselm de ayrı bence sız bu gece benım konumu degıl kendı evlılıgınızı dusunun.8 yıldır, çocuğum var, uzun yıllardır çalışıyorum.
Eşimin bir polise esdeger streste bir mesleği var, benim de oyle.
11 yıldır birlikteyiz, daha aptal lafi gecmemistir aramizda.
Evliligim temeli saygidir. Saygım olmasa cocuk sahibi de olmak istemezdim.
Baska sorunuz ?
Ciddi soruyorum, iş anlaşmasına benzetme sebebiniz şiddet gormemem ve saygılı bir evliliğim olması mı ? Onun is stresi ve benim is stresimin farkında olmamız ve birbirimize iyi davranmamız mı ? Evlilik kayınvalide yanında dayak yemek ise, benimki evlilik sayılmayabilir. Ben istiyorum ki bütün kadınlarımız gözünü açsın. Evlenmek, yuva kurmak, cocuk sahibi olmak cok kutsal şeyler ama kötü giden bir evliliğe körü körüne saplanıp kalmayın. Kendi iyiliginiz için.Sankı evlılıgn ben su anlattıklarınzda evlılık degılde bır ıs anlasması gbı hıssettım evlılık bu demek degıl saygı ayrı benım meselm de ayrı bence sız bu gece benım konumu degıl kendı evlılıgınızı dusunun.
Sankı evlılıgn ben su anlattıklarınzda evlılık degılde bır ıs anlasması gbı hıssettım evlılık bu demek degıl saygı ayrı benım meselm de ayrı bence sız bu gece benım konumu degıl kendı evlılıgınızı dusunun.
Hayatınız iş uzerıne kurulmussa ve bunun ıcın ıletısımınız mınımum duzeyde ıse bu sızın sorununuz. Bence evlılk ıletısımdır yazılı olmayan kurallar butunu degıl. Uzgunum sızın esınızle evlılıgınız sıradan ve monotonlasan bır duzem ıcıne grmıs. Evlılık oyle bıseydır ki kızarsın kırılırsın cok seversım yada ofkelenırsın pekı ne ıcjn karsındkıne deger verdiğiın için. Sız ne yapmıssınız bılıyormusnuz saygı adı altında kurallar koymus ve ona gore yasamıssınız tekrar soyluyorum evlılık bu degıldır ve olmamalıCiddi soruyorum, iş anlaşmasına benzetme sebebiniz şiddet gormemem ve saygılı bir evliliğim olması mı ? Onun is stresi ve benim is stresimin farkında olmamız ve birbirimize iyi davranmamız mı ? Evlilik kayınvalide yanında dayak yemek ise, benimki evlilik sayılmayabilir. Ben istiyorum ki bütün kadınlarımız gözünü açsın. Evlenmek, yuva kurmak, cocuk sahibi olmak cok kutsal şeyler ama kötü giden bir evliliğe körü körüne saplanıp kalmayın. Kendi iyiliginiz için.
Niye iş anlaşması olsun, siz aranızdaki saygıyı kaybetmissiniz diye her evlilik sizinki gibi mi sanıyorsunuz?
Normal olanı birbirine aptal dahi demeyen eşler ve evliliklerdir ama tâbi sizin için ütopik bir durum bu haklısınız.
[/QUOTE
Ya hıc sevmemıssınız yada hıc sevılmemıssınız belkıde utopik olan sizsiniz
Tabi canım monotonluktan kurtulmak için eş kafasında vazo kırmak, yerlerde sürüklenmek lazım.Hayatınız iş uzerıne kurulmussa ve bunun ıcın ıletısımınız mınımum duzeyde ıse bu sızın sorununuz. Bence evlılk ıletısımdır yazılı olmayan kurallar butunu degıl. Uzgunum sızın esınızle evlılıgınız sıradan ve monotonlasan bır duzem ıcıne grmıs. Evlılık oyle bıseydır ki kızarsın kırılırsın cok seversım yada ofkelenırsın pekı ne ıcjn karsındkıne deger verdiğiın için. Sız ne yapmıssınız bılıyormusnuz saygı adı altında kurallar koymus ve ona gore yasamıssınız tekrar soyluyorum evlılık bu degıldır ve olmamalı
Sankı evlılıgn ben su anlattıklarınzda evlılık degılde bır ıs anlasması gbı hıssettım evlılık bu demek degıl saygı ayrı benım meselm de ayrı bence sız bu gece benım konumu degıl kendı evlılıgınızı dusunun.
Tabi canım monotonluktan kurtulmak için eş kafasında vazo kırmak, yerlerde sürüklenmek lazım.
Ne güzel bol ekşınlı evlilik. Pardon madem yaşadıklarınız normal niye konu açtınız. Monoton olmayan hayatınızı yasayın güzel güzel.
[/QUOTE bılmem canım ıstedı sızden ızn kagıdı almayı unutmusum