Şiddet ve dengesiz eş

Sizin sağlık durumunuzun iyi olduğundan emin miyiz?
Dayak yiyorum kabul ediyorum imkanım yok boşanmak istemiyorum kabullendim demek ayrı bi şey kocam dövüyor ama çok aşık farklı bir şey. Hangi sebeple sizi dövüyor acaba bugün çok güzelsin al sana ni tokat ya da sana çok aşığım diyip mi boynunuza yapışıyor ben tam konuyu çözemedim çünkü

Sizin sağlık durumunuzun iyi olduğundan emin miyiz?
Dayak yiyorum kabul ediyorum imkanım yok boşanmak istemiyorum kabullendim demek ayrı bi şey kocam dövüyor ama çok aşık farklı bir şey. Hangi sebeple sizi dövüyor acaba bugün çok güzelsin al sana ni tokat ya da sana çok aşığım diyip mi boynunuza yapışıyor ben tam konuyu çözemedim çünkü
Imkanım yok degıl var vede aılemın durumu cok ıyı tanınan bır aıle cevremızde. Sebepler ıcın ayrı baslık acmam lazım

Evlenmeden once ve evlendıkten sonra ona cok psikolojık sıddet uyguladım bazen fızıksel sıddette uyguladım yalan degıl ancak suanda o tam benım gbı oldu evlılıgımız suresınde hep gıden nefret eden acı konusan bendım ancak hc sıddet uygulamadı hersy son ıkı ay ıcınde oldu
Galiba dayağı hak ettiğini düşünüyorsun oyüzden bukadar normal geldi. Adamı çileden çıkardın yani... peki ozaman tavsiyem dilini tut eşine sana şiddet uygulamasına neden olacak sözler sarfetme böylece hem bir daha bu tarz sorunlar yaşanmaz hemde eşinin köpek olmasına gerek kalmaz.

Acilen psikiyatra gitmeli eşiniz. Kişilik bozukluğu var gibi. Fazlasıyla tutarsız ve bu durum gerek siz gerek çocuğunuz için çok tehlikeli.
Ya boşayacaksınız bu adamı ya da tedavi olmasına yardımcı olacaksınız.

Tamam bacim senin koca bir melek affet bir kereden ya da uc kereden birsey olmaz. Kopek etmek ne demek agziniza aci biber gerek. Boyle haza beyefendi bir narkotik polisi icin rica ederim tatsiz seyler demeyin. Savunmaya devam edin..
Saygilar sevgileer
Allah razı olsun ıyı dıleklerın ıcın 😄

Şiddet uygulayan erkeklerin zaten hep “bazen de öyle sevdiğini hissedersiniz ki” Böyledir zaten. Sizi elma gibi görürler. Isırıp tüketmek istiyorlar işte. Evet çok aşıklar çok tutkulular bilmemne. Ama sevgi değil bak. Sevgi hissetmiyor eşiniz size. Tutku hissediyor. Bunun ayırdına varmaya çalışın ben çok zor varmıştım ama aydınlanma yaşadım sonrasında. Umarım kurtulursunuz.

Evet ama bazende o kadar sevdgnı hıssedıyorumkı
Dövdüğünde de hisediyormusunuz sevgisini geçin bunları bi kere yapan gene yapar şiddet normal bişey değil gülen emojiler filan koymuşsunuz ben gülüncek bişey okumadım kadın olarak bunu yaşadığınız için kahroldum

Son düzenleme:
Sizde mi şiddet uyguladınız? Yanlış mı okudum.

Bence eşinizde sizde tedavi olmalısınız.Bu nasıl bir evlilik anlayamadım.Ayrıca şunu net söyleyebilirim seviyorsa bir insan vurmaya,zarar vermeye kıyamaz.

Sizde mi şiddet uyguladınız? Yanlış mı okudum.

Bence eşinizde sizde tedavi olmalısınız.Bu nasıl bir evlilik anlayamadım.Ayrıca şunu net söyleyebilirim seviyorsa bir insan vurmaya,zarar vermeye kıyamaz.
Evet kafasında ıkea kavonzu kırdım

Tutkudan vazgeçip sevgiyi önceliklendirmek lazım, 20 li yaşlarda asla kafa basmıyor buna, olgunlaştıkça kafası geliyor. Ama işte birbirimizin hatalarından öğrenmemiz lazım. Bu adamı affederseniz hayatınız kayar. Dinleyin bu cümleleri yazan kızkardeşinizi allah rızası için bak allahın adını verdim :)

Yasadgmız yerde degılız kucuk bır ılcedeyız ve polıs memuru oldgu ıcın kendını cok rahat aklar
Allah aşkına nasıl aklayacak kendini gidip doktordan rapor alacaksınız hiçbir doktor başkası içim kendini tehlikeye atmaz Ne yapacak polis diye rapor mu vermeyecek

Hanımefendi bence bir terapiste felan gitmeniz gerekir sonra gerekirse birlikte köpek kedi kuzu olursunuz karşılıklı eşinizle ama önce kişisel yanlışlarınızdan arinmaniz lazim

Evet kafasında ıkea kavonzu kırdım
Nasıl yaniii.Ciddi şekilde yaralanabilir hatta ölebilirdi.Siz buna alışıksınız ozaman.Şiddet ne kadar sıradan bir durum olmuş sizin için.Kınamıyorum,eleştirmek için de söylemiyorum ama gerçekten tedavi olmalısınız.Bunlar hiç normal şeyler değil.

Nasıl yaniii.Ciddi şekilde yaralanabilir hatta ölebilirdi.Siz buna alışıksınız ozaman.Şiddet ne kadar sıradan bir durum olmuş sizin için.Kınamıyorum,eleştirmek için de söylemiyorum ama gerçekten tedavi olmalısınız.Bunlar hiç normal şeyler değil.
Ben zaten yaptıklarımdan cok psımanım onu cok assaladım hersyıyle asaladım kultur farkımız vardı sureklılı yuzune vurdum falan fılan ama ıste benım demek ıstedgm oda pısman olsun ben bu farklılıklae asılır sandım ama asamadım ben bı suru hata yaptım ama oda yaptı blmıyırum cok karısıgım lutfen buna gore yorum yapın

Siz ilk önce kendinize saygıyı öğrenin sonra bbirbirinize saygıyı öğrenin. Saygı olmayan yerde sevgi de olmaz.

Back
X