Imkanım yok degıl var vede aılemın durumu cok ıyı tanınan bır aıle cevremızde. Sebepler ıcın ayrı baslık acmam lazımSizin sağlık durumunuzun iyi olduğundan emin miyiz?
Dayak yiyorum kabul ediyorum imkanım yok boşanmak istemiyorum kabullendim demek ayrı bi şey kocam dövüyor ama çok aşık farklı bir şey. Hangi sebeple sizi dövüyor acaba bugün çok güzelsin al sana ni tokat ya da sana çok aşığım diyip mi boynunuza yapışıyor ben tam konuyu çözemedim çünkü
Evet uyguladımŞiddet tek taraflı mı oldu ? Ondan önce siz de ona şiddet uyguladınız mı yoksa.
Galiba dayağı hak ettiğini düşünüyorsun oyüzden bukadar normal geldi. Adamı çileden çıkardın yani... peki ozaman tavsiyem dilini tut eşine sana şiddet uygulamasına neden olacak sözler sarfetme böylece hem bir daha bu tarz sorunlar yaşanmaz hemde eşinin köpek olmasına gerek kalmaz.Evlenmeden once ve evlendıkten sonra ona cok psikolojık sıddet uyguladım bazen fızıksel sıddette uyguladım yalan degıl ancak suanda o tam benım gbı oldu evlılıgımız suresınde hep gıden nefret eden acı konusan bendım ancak hc sıddet uygulamadı hersy son ıkı ay ıcınde oldu
Allah razı olsun ıyı dıleklerın ıcınTamam bacim senin koca bir melek affet bir kereden ya da uc kereden birsey olmaz. Kopek etmek ne demek agziniza aci biber gerek. Boyle haza beyefendi bir narkotik polisi icin rica ederim tatsiz seyler demeyin. Savunmaya devam edin..
Saygilar sevgileer
Dövdüğünde de hisediyormusunuz sevgisini geçin bunları bi kere yapan gene yapar şiddet normal bişey değil gülen emojiler filan koymuşsunuz ben gülüncek bişey okumadım kadın olarak bunu yaşadığınız için kahroldumEvet ama bazende o kadar sevdgnı hıssedıyorumkı
Annesinin tepkisi ne oldu bi tokat atabildi mi oğluna?Cok kararsızım bosanmktan ziyade kopek olsun ıstyorum
İtti yapma nıye boyle bos seyler ıcın brbrnızı uzuyosunuz falan dedıAnnesinin tepkisi ne oldu bi tokat atabildi mi oğluna?
Evet kafasında ıkea kavonzu kırdımSizde mi şiddet uyguladınız? Yanlış mı okudum.
Bence eşinizde sizde tedavi olmalısınız.Bu nasıl bir evlilik anlayamadım.Ayrıca şunu net söyleyebilirim seviyorsa bir insan vurmaya,zarar vermeye kıyamaz.
Allah aşkına nasıl aklayacak kendini gidip doktordan rapor alacaksınız hiçbir doktor başkası içim kendini tehlikeye atmaz Ne yapacak polis diye rapor mu vermeyecekYasadgmız yerde degılız kucuk bır ılcedeyız ve polıs memuru oldgu ıcın kendını cok rahat aklar
Nasıl yaniii.Ciddi şekilde yaralanabilir hatta ölebilirdi.Siz buna alışıksınız ozaman.Şiddet ne kadar sıradan bir durum olmuş sizin için.Kınamıyorum,eleştirmek için de söylemiyorum ama gerçekten tedavi olmalısınız.Bunlar hiç normal şeyler değil.Evet kafasında ıkea kavonzu kırdım
Ben zaten yaptıklarımdan cok psımanım onu cok assaladım hersyıyle asaladım kultur farkımız vardı sureklılı yuzune vurdum falan fılan ama ıste benım demek ıstedgm oda pısman olsun ben bu farklılıklae asılır sandım ama asamadım ben bı suru hata yaptım ama oda yaptı blmıyırum cok karısıgım lutfen buna gore yorum yapınNasıl yaniii.Ciddi şekilde yaralanabilir hatta ölebilirdi.Siz buna alışıksınız ozaman.Şiddet ne kadar sıradan bir durum olmuş sizin için.Kınamıyorum,eleştirmek için de söylemiyorum ama gerçekten tedavi olmalısınız.Bunlar hiç normal şeyler değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?