- 12 Ocak 2010
- 16.668
- 25.042
- Konu Sahibi CorpseBride91
kusura bakmayın ama okuyamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siz de kusura bakmayın ama bu paylaşımızın amacı nedir?kusura bakmayın ama okuyamadım
belki konusunu düzeltirsiz de kusura bakmayın ama bu paylaşımızın amacı nedir?
bundan sonra resmi nikah da kıydık tabiki. sadece böyle süslü sözler etti demek istemiştim.
bugün davayı açtım. az önce.ben evlilik öncesindeki tavırları için keko tabirini kullanmadım. sizi döven, hasta eden, bebeğinizi kaybetmenize sebep olan kişi için diyorum, evlilik öncesindeki adam için değil. bana kalırsa siz boşanmayacaksınız. onu da söyleyeyim. iki tatlı söze kanıp her şeyin düzeleceğine inanacak kadar naif bir yapınız olduğunu sezdim. umarım yanılıyorumdur.
Üstümdeki pijamayla sokağa çıkıp salya sümük ağlamalı mıydım ? Dışarı çıkıp aklımı topladım sonra valizimi topladım çok da çabuk davranıyordum. Sonra ne yaptığımı bilemedim ki sanki biri çocuğumu öldürmüştü, yada onu öldürmüştü oradaki adam başka biri gibime gelmişti. Kendimi düşünemedim yaşadığım hayalkırıklığını düşündüm ve en iyi haliyle gözümün önüüne geldi eşim. uzaklaşınca içinde olduğum durumu anladım ancak. zten yumruk işinden bir önceki gece de bitmişti bir çok şey.Sona kadar okudum ve okudukca da size kizdim. Adam size vuruyo ve normal bişeymis gibi yaninda kaliyorsunuz. Adam size yumruk tokat girisiyo daha valiz topluyorsunuz. O sirada valiz toplamak nasil geliyo akliniza? Kendinizi ilk tokatta disari atmaliydiniz, polis cagirmaliydiniz. Ben sucu sizde gordum kusura bakmayin. Boyle insan cekilirmi ya. Okudukca icim parcalandi hem de. ALLAH yardimciniz olsun, cok uzuldum durumunuza ...
bugün davayı açtım. az önce.
aslında kesinlikle bir erkek arkadaşım olmuş olsa böyle olmazdı. Ama ben evlenene kadar hep işimde gücümdeydim, başarılı bir öğrenciydim ailemi de hiç üzmedim. Ve babamdan dolayı da kimseye güvenemiyordum. ama bu insanın iyi hallerini betimlemekte zorlanıyorum. yoksa namus ayakları aşırı sahiplenmeleri acele etmesi, saf sözleri hareketleri herşeyi iyiydi benim güvenimi bile kazanmıştı. dediğim gibi hiç erkeklere güvenim yoktu benim hiçbir zaman. ve işte bir duvarım daha yıkıldı hayatta kime nasıl güvenirim bilmiyorum bundan sonra. yüksek lisans ve kariyerime bakacağım ama içimdeki bu anlamsızlık ne olacak bilmiyorum.Bu ne? İnsan tanımadığı adamla 6 ay içinde evlenir mi? Keşke sevgilimin deneyimi yaşasaydın keşke kızlarımız sevgili edinmeyi kötü bilmeseler deneyimleseler de böyle kötü sonuçları hissedip yol verseler.
O pisliğin canını yak rapor mapor al