Şiddet, hakaret artık dayanamıyorum.

Böyle aşk yerin dibine batsın.
Adam takıntılı. Hem dövüyor hem sövüyor hem seviyor.
Oldu canım!
Bi kere asla düzelmeyeceğini biliyorsun değil mi?
Daha da artacak şiddeti. Görürsün.
Sadece eliyle değil başka cisimlerle de dövmeye başlayacak.
Yazık sana. Yazık gençliğine.
Ayrılabilmen için şehri terk etmen gerekir sanırım.
Bu adam ayrılmak isteyince tehdit ya da şantaj da yapar.
Hiç ayrılmak istiyorum seni istemiyorum dedin mi?
Dediysen tepkisi ne oldu? Sinirleniyor mu özür mü diliyor ne yapıyor?

Bir de şöyle düşün bu adam hiç düşünmeden sana kanunen SUÇ olan şeyler yapıyor. İnsan sevdiğine karşı suç işleyebilir mi? Küfür ve darp suçtur. Ben de zamanında çok küfür işittim sevdiğim kişiden uzaklaştım çünkü sabah birinin küfür edip aksam yaklaşmak istemesi normal değildi. En sonunda ben onu terk ettim o da zaten dedi ki "ben beni reddeden kadınla yapamam bu şekilde yaşayamam" dedi. ( kendini affettirip gönlümü alacağına, tehdit ettiğim halde, ya küfür ya ben dediğim halde o küfürü seçti ve sanki mecburmuşum gibi küfürlerini çektım senelerce, bana karşı hiçbir mecburiyet hissetmeyen bir adamın küfürlerini. Hatta o kadar alıştı ki en son "ben küfür ederim sen de çekmez zorundasın." diyordu.)Hatta bana "herkesin içinde küfürü YERSİN" diye iğrenç tabirler kullanıyordu. Hala üzülüyorum ama doğru olanı yaptığımı biliyorum buradaki üyeler de zaten bana bırak demişti.

böyle adamlardan hadi ayrılalım denince ayrılamıyorsun.
Çünkü bırakmıyor peşini.
Araya adam sokmak, polis, akraba, aile vs. ancak öyle kurtulursun herhalde.
Çünkü takıntılı biri. Ve tehlikeli.
T thegoldblank yanlış mı düşünüyorum? Korkuyor musun ondan? Ayrılırsan yapabileceklerinden vs?

Anladigim kadariyla evli bile degilsiniz .. neden cekiyorsunuz ki bu durumu .. hic bi bagliliginiz da yok burda evli olan insanlar ayriliyor siz neyi bekliyorsunuz ?

Aile bağlarım çok kuvvetli olmadığı halde anneme söven adamın alnını karışlarım. Hep havasınız.. pardon aşık :d

filmlerde kabadayılar genelde boyle yapar.o profifil canlandı gözümde.ayrıl

Bunun adı aşk ya da sevgi değil. Bu bir alışkanlık.
Açıkçası senin değil ama sevgilinin psikolojisi bozuk bence. Çünkü bugün iyi yarın kötü olan birisi dengesizdir.

aranızdaki takıntılı saplantılı ilişkiden kurtulmanız için bir süre kafa dinleyin.. ne istediğinize ancak ondan bağımsız kaldıgınız zamanlarda karar verirsiniz net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…