- 16 Eylül 2017
- 7.418
- 13.759
Benim evim bireysel merkezi sistem. Şofben var. Oturduğum daire apart şeklinde apart komple iki ortağa ait (80 daire falan var) ayrıca kendisinin ünlü bir giyinm magazasi var,birçok binası var, geçen gün de bankada denk geldim yeni bir inşaat sektörüne giriyormuş bankaciyla konuşurken duydum. Bu ev sahibimin maddi durumunun ne kadar iyi olduğunu anlatmak icindi. Sorun şu ki ben banyodaki sıcak suyu asla kullanamıyorum. Su ani ısınıp ani soğuyor ılımıyor birden buz kesiyor. Yani suyun sıcak kalma süresi yaklaşık 30-40 saniye en fazla. Suyun sıcaklığı 60(maksimuma)a ayarlı. Ama en fazla 30 gösteriyor. Basınç ayarı da yok. Her gün duş alan biriyim normalde 3 günde bir zar zor duş alır oldum. Bunu ev sahibine 3-4 defa söyledim. Aradım ev sahibini, apartman görevlisini yolladı. Apartman görevlisi de geldi baktı birkaç gün böyle kullanın hep açık kalsın olmazsa ev sahibine söyleyeyim ben dedi. Geçen denk geldim apartman görevlisine ben onu ev sahibine söyleyeyim baktırsın dedi. 3 gün oldu ses yok. Dün ev sahibime mesaj attım cevap vermedi. Bugün de aradım açmadı. Ve ben buraya 2 aylık kirayı peşin verdim (2 aya 1600 TL). Yaptıracağı en fazla 200-300 TL'lik bir arizadir. Faturalar ev sahibinin üzerine acaba ben de faturaları mi ödemesem diyorum kullanmadığım şeyin faturasını ödeyemem gibi yokuş mu yapsam ya da ev sahibine söyleyip sofbeni yaptırıp kiradan mı düşsem(kabul eder mi bilmiyorum) başka daireye mi geçmek istesem yan dairelerin boş. Bu evden çıkmak istemiyorum çok rahatım. Konum olarak da çok güzel. Ama bu sıcak su sorunu beni bezdirdi alternatif çözümü olan var mı ? İnternette banyo su isitici falan gördüm.
Son düzenleme: