- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Kişi başımıGunluk 200 tane olacak cnm
Evet . Teşekkür ederimNasibin varmıs demkkı cnmhayırlı olsun
Evet cnım. 4444 tane okunuyor kısı bası 200 olacak 22 günde tamamlıcazKişi başımı
Sen katılacanmı onu deKac kisi oldu
Tamam suan 18 oldu
Cok agır ılerledık ondan bırzda ama sımdı hızlanıcaz ya cabuk bıter bizedeYa Fettah tesbihi nasil agir oldu kimil kimil anlatamam..
Yok kız onı duzelttım ya ben.. Buyuk hatımını yapmak ımkansız geliyor bana ben sımdı 9999 tane olanını yapıyorum 10 000 mumkunatı yok 1 gunde cekemezmısız..Fetih 1.ayette oyle ilerlerse girmem kendimi denicem 10 bin cekebilecekmiyjm çekemezsin girmem..
Rabbim dualarını kabul etsin canımYok kız onı duzelttım ya ben.. Buyuk hatımını yapmak ımkansız geliyor bana ben sımdı 9999 tane olanını yapıyorum 10 000 mumkunatı yok 1 gunde cekemezmısız..
9999 olan hatımını yaparız ınsallah
Suan ben yapıyorum 1000 tanem kaldı
Olur katarım canım.Canim annemde katilmak istiyor yer varsa?
Tamam canım uyar banaEvet cnım. 4444 tane okunuyor kısı bası 200 olacak 22 günde tamamlıcaz
Allah razı olsun canım etiketledigin için katılmak çok isterdim fakat hastaneye gidip geliyorum hep ve doğumuma denk gelebilir okuyamayabilirim arkadaşların hakkına girmek istemem
Aslına bakarsan bende bugün salat-ı tefriciye başlasam diye düşünüyordum. Rabbimin sevdiği kuluymuşum diyorum şimdi tabiki varımohbb canım katılmak ıstermısın sende masallah guzel takıp eden bır arkadasımıssın senıde gormek ısterım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?