- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
6 kişi gordu ve tamam dedı
Kalan 16 kısılık yer var.. Etıketledıklerım gorur ınsallah
Kalan 16 kısılık yer var.. Etıketledıklerım gorur ınsallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim iş yerim acilacak benim cekmem biraz zor olabilir fettah grubu insirah grubu hatim grubu var bi deKIZLAR 22 KISILIK MİNİ SALAT-I TEFRİCİYE GRUBU OLACAK
AMA DEDIGIM GİBİ 4444 TANEYİ ÇEKMEK ICIN DEGILDE GERCEKTEN 22 KISININ DUASININ GERCEKTEN OLMASI ICIN CEKELIM TEFRİCİYEYİ.. HEPIMIZIN SIKINTIISI FARKLI FARKLI BUYUK BİR İÇTENLİKLE 22 DUA ARKADASI OLALIM. RABBIM NASİP EDERSE OLDU SEVINCINİ BURDA 22 KISI HEP BİRLİKTE YASALIM
BEN TANIDIĞIM, HERKESIN DUASINA ORTAK OLAN BILDIGIM KISILERI ETIKETLEDIM UMARIM GORURLER
Tamam canımCanim iş yerim acilacak benim cekmem biraz zor olabilir fettah grubu insirah grubu hatim grubu var bi de
Tamam cNımKuzum tesekkur ederim beni eklemissin ama bu ara devam edemem
Sabahta Konustuk hatta..Beni ekle cnm cok ınanıyorum bu duanin gücüne
Okunuyor salavat ya hani. Ama dua sahibi sırası gelince 2 rekat hacet namazı kılacak sadece sonra hasta oldugundada CekılebilirAdetliyken okunmuyordu dimi kuzu bende katılmak isterim ama regl oldm
@mormenekşe Tamam bana uyar inşallah@Ada-anne sızınde cok samımıyetle katılacağınıza ınanıyorum ben
Varım canım