- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.208
- 208
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Ben varım zaten canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen nasıl dersen cnmMorrmeneksee çiçeğim sadece yetiştirememe korkusu var başka okumalarımda var günlük yaptıklarım ikilemde kaldım şimdi gördüm yazdıgınu
Yarın akşama kadar bitmesi lazım değilmi canım ilk kişiKIZLAR LİSTE TAMAM TAMAM DERSENIZ BU AKSAM 1. SIRADAKI KISININ DUASINI PAYLASARAK BAŞLAYALIM ZAMAN GECMEDEN (BAZI ARKADASLARIMIZ ILK SIRALARI ISTEDILER DUZENLIYECEĞİM) 22 GUNDE HERKESIN Kİ BİTMİŞ OLACAK INSALLAH
Aksam detaylıca yazarım.. 1 gun zamanımız olacak merk etmeyınYarın akşama kadar bitmesi lazım değilmi canım ilk kişi
TamamBenim yerim çok güzrl değiştirme canım
Tam istediğim nasip oldu bu gün başlarsak cuma gecesine gelecek..Nasip işte .
Morrmeneksee
Bence de akşam başlayalım.KIZLAR LİSTE TAMAM TAMAM DERSENIZ BU AKSAM 1. SIRADAKI KISININ DUASINI PAYLASARAK BAŞLAYALIM ZAMAN GECMEDEN (BAZI ARKADASLARIMIZ ILK SIRALARI ISTEDILER DUZENLIYECEĞİM) 22 GUNDE HERKESIN Kİ BİTMİŞ OLACAK INSALLAH
Canım liste kapandı mıTamam kızlar aksam baslıyoruz..
1 kac kısı lıstenın ılk sıralarında yer almak istedi onları o sekıl ayarlıcam..
Geri kalanını kura ıle yapacam.. Allah ne zmaan hayırlı bır zamanı nasıp ederse o zaman o kısye denk gelsın dıe dua ederek cekecem bKalım nasıl sıralar dusecek
Evet canım sımdı kapattımCanım liste kapandı mı
Bu akşam okuyor muyuzAKŞAM SAAT 21.30 DA ILK KISININ DUASINI ATACAM GRUP PROSEDÜRÜ NASIL OLACAK BELIRLEYECEM KIZLAR MERAK ETMEYIN AKSAM 21. 30 HERKES GRUBA BAKAR OLSUN
GRUBUMUZ HAYIRLI OLSUN
ŞİMDİDEN ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH
Bu aksam ılk sıradakı kısının duasını paylasacgım yarın aksama kdr bıldırımlerı toplayacağımBu akşam okuyor muyuz
Amin canımAKŞAM SAAT 21.30 DA ILK KISININ DUASINI ATACAM GRUP PROSEDÜRÜ NASIL OLACAK BELIRLEYECEM KIZLAR MERAK ETMEYIN AKSAM 21. 30 HERKES GRUBA BAKAR OLSUN
GRUBUMUZ HAYIRLI OLSUN
ŞİMDİDEN ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH
Tamam bakalımBu aksam ılk sıradakı kısının duasını paylasacgım yarın aksama kdr bıldırımlerı toplayacağım
Yanı bu aksam 21.30 da ılk kısye baslıcaz
Yarın aksam 21 30 da sure son. Bulmus olacak