- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Varım canım
Canım geri çevirmek ıstemem.. Ben genelde bıldıgım kısılerı etıketledım bıldırım de hassas duada titizlikle davranan arkadaslarımı davet ettımBende katılmak istiyorum.
Canım çağırdığın için teşekkür ederim. Yetiştiremem pazartesi iş başı
Beni de ekle canım
22 kısı tamam olursa yarın baslayalım dıyorumYeni gördüm n zmn başlanıyor
Ben kendime ara ara okurum ama böyle gruplarda olunca her gün okuma oluyor ya çabuk bitiyor..Sabahta Konustuk hatta..
Nedense 4 5 gundur sık sık karsıma cıkıyor tefrıcıye yıne sankı tekrardan okumam gerekiyormuş gibi bır hıs olustu bende de
Eger bır ısınızın acıl sekılde halldelmesı fılan gerekiyorsa, soyleyın lutfen lıstenın en basına yazmaya calısayım.. Sıranın bır onemı yok bılıyrm her sekılde okunacak ama hani ne bılım bır ısınız varsa Halledılecek o kısılerı lıstenın basına yazmaya calısırm
Ben kendim bugün başlamayı düşünüyordum grubu görünce bende katılmak istedim yani tam anlamıyla denk geldi.Canım geri çevirmek ıstemem.. Ben genelde bıldıgım kısılerı etıketledım bıldırım de hassas duada titizlikle davranan arkadaslarımı davet ettım
Ama eger sende aksatmadan gunu birlik cekebıleceksen bildirimi zamanında yaparım vaktım bol diyorsan tabıkı ekleyım senı de
Nasibin varmıs demkkı cnmBen kendim bugün başlamayı düşünüyordum grubu görünce bende katılmak istedim yani tam anlamıyla denk geldi.
Katilirim canimPerfect Match canım katılmak ıstermıısn sende.. Dua gruplarında hep varsın.. Tefrıcıye katılmak ıstersen ekleyım senıde
Gunluk 200 tane olacak cnmKaç tane okuyacaz canım çok olmaz değilmi sayı başka okumalarimda var ya zorluk olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?