Shezofren'in Diyet Günlüğü

Kahvaltıda annem kepekli ekmeğin üstüne kaşar peyniri ve salam koyup fırında kızartmış bir buçuk dilim ondan yedim yanında peynir,domates, salatalıkla beraber...

super bende bgun oyle yapıcaktımda:))) vakıt yoktu yarın oglen yapayım barı yanınada lımonlu mevsım salata fıkrım degısmesse tabı:)))))annenle kalbımız bırmış valla.....

elma sırkesınden olenler olmus cnm dıkkat et.....dıyetısyenler onermıyor....

canım önceden de yapmıştım ben baya faydası olmuştu günde 2 tatlı kaşığı sirkeden bişey olmaz çünkü sabah bir tatlı kaşığını suyla karıştırıp içiyorum bal da katarak akşamda aynen o ölen adam sodayla birlikte yarı yarıya sirke içmiş yani en büyük tehlike zaten mideyi rahat delmiştir

ama günde 2 tatlı kaşığı sirkenin sadece zayıflama için değil vücuda bir sürü faydası olduğunu söylüyor uzmanlar

nebılıyım dıyet oncesınde bende denedımde sonra duyunca vazgectımmm......

super bende bgun oyle yapıcaktımda:))) vakıt yoktu yarın oglen yapayım barı yanınada lımonlu mevsım salata fıkrım degısmesse tabı:)))))annenle kalbımız bırmış valla.....

valla harika oluyo yap tabi canım ben çok seviyorum zaten kaşara bayılırım

nebılıyım dıyet oncesınde bende denedımde sonra duyunca vazgectımmm......

canım hatta burda da topik var ve bununla zayıflayanlarda var önemli olan doğru kullanmak yoksa doğru kullanılmazsa herşeyin fazlası zarar, hatta yeşil çayın bile Ender Saraçoğlu günde 3 bardaktan fazlası zarar olabilir demişti.

Eee süpermiş canım istediğimi yicem derken abartmadığın taktirde bu şekilde kilolarından kurtulursun kesin.:13:

şizooooocuumm..

ay bir derdimwar topikini gezerkene bir kedi sewer olduğunu görünce dayanamayıp günlüne koştum :)))

kedileri we kedi severleri çok sewdiğim için sana uğramadan edemedim kuzummm :)))

ne alaka diyet şeysinde ama napim :)))

hoşgeldin canım
ikimizde kediciyiz demekki bunu duyduğuma çok sevindim
illa diyet mi konuşcaz bu da bi günlük sonuçta yazarız istediğimizi
Heeeyooo kimler varmış buralardaaa

ben varımmm diyete devam

Sabah elmalı ballı sıcak suyumla açılışa başladım
Kahvaltıda 1 buçuk dilim salçalı kaşarlı ekmeği fırına sürdüm kaşarları eridi onu yedim yanında salatalık domatesle ve annem biber kızartmış bir tane yedim

Sonra arada
beşi bi yerde çay içtim
neskafe içtim
küçük dilim irmikli tatlı yedim

şimdi öğlen yemeğimde taze soğan kavurmasıyla beraber yoğurt yicem

Dün çok fena abarttığımdan yazmak istemiyorum günlük

Bugün de öğlen arkadaşa gittim bir sürü tatlı koydu yemicem diyemedim yedim

Sabah

1 grissini
haşlanmış yumurta
çemen
peynir
domates
salatalık

ara
1 kase sütlü nesfit
1 paket patlamış mısırlı crax

öğlen
1 dilim pasta
1 dilim maraş dondurma
1 küçük baklava

akşam
oğmaç çorbası
yarım kepek ekmek
salata

1 saat yürüyüş

bugünü böyle kapatmak istiyorum çünkü öğlen çok abarttım inşallah burda durur diyetim

Son düzenleme:
Günaydın günlükçüm
Bugün dün o kadar yememe rağmen 54.8 kilo çıktım ya inanamıyorum bence bunda elma sirkesinin rolü çok büyük
inşallah hep böyle gider

Sabah kahvaltıma gelince
2 adet galeta
çemen, peynir, çay

ara

şimdi doğadan beşi bi yerde çayımı içiyorum

meraba bende 55.2 kıloyum 2 sıde nedemekse:) bende zayıflamakı ıstıyorum gobek ve basenım var 53 falan olsam hıc fena olmas ama daha su kılomu bıle koruyamıyorum yaz geldı he dıkkat ederdım sımdı aksıne aklıma hep yemek gelıooo:s banada yardımcı olsanız((((((((((

Aynı kilolardayız o zaman canım.
Elimden geleni yapmaya çalışırım. Ben 61 küsür kilo ile başladım. 54 e düşmüştüm sonra 2 kilo aldım şimdi onu geri vermeye çalışıyorum.

Ben de aynen öyleyim aklım sürekli yemekte. Ama elimden geldiğince kendimi frenlemeye çalışıyorum. Bitki çaylarıyla diyeti destekliyorum. Ekmeği çok fazla tüketmiyorum. En önemlisi de saat 7den sonra hiçbişey yememeye çalışıyorum. Bunları yaptıktan sonra kilo vermek kolay. Tabi biraz da spor yaparsak kilo verme süremiz azalır. İstersen hergün yediklerini yaz. Ayrıca elma sirkesi kürü bende çok işe yaradı. Eğer mide rahatsızlığın yoksa tavsiye ederim.

Elma sirkesini bende denemek istiyorum aslında ama midem bulanır diye korkuyorum ya

slm cnm mıdemden problem yasadım elmalı sırke uygulayamam ama bugun yedıklerımı yazmakla baslıycam bakalım :)))

kızlar sınav sonuçlarım açıklanmadıkça strese giriyorum yaşamıyo gibiyim çok sinirliyim diyet falan yapamıyorum zaten 4 gündür griptim yeni iyileşiyorum inşallah herşey yolundadır

pericim naptın kaç kilodasın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…