Kahvaltıda annem kepekli ekmeğin üstüne kaşar peyniri ve salam koyup fırında kızartmış bir buçuk dilim ondan yedim yanında peynir,domates, salatalıkla beraber...
elma sırkesınden olenler olmus cnm dıkkat et.....dıyetısyenler onermıyor....
canım önceden de yapmıştım ben baya faydası olmuştu günde 2 tatlı kaşığı sirkeden bişey olmaz çünkü sabah bir tatlı kaşığını suyla karıştırıp içiyorum bal da katarak akşamda aynen o ölen adam sodayla birlikte yarı yarıya sirke içmiş yani en büyük tehlike zaten mideyi rahat delmiştir
ama günde 2 tatlı kaşığı sirkenin sadece zayıflama için değil vücuda bir sürü faydası olduğunu söylüyor uzmanlar
super bende bgun oyle yapıcaktımda:))) vakıt yoktu yarın oglen yapayım barı yanınada lımonlu mevsım salata fıkrım degısmesse tabı:)))))annenle kalbımız bırmış valla.....
nebılıyım dıyet oncesınde bende denedımde sonra duyunca vazgectımmm......
Eee süpermiş canım istediğimi yicem derken abartmadığın taktirde bu şekilde kilolarından kurtulursun kesin.:13:Diyet iyi değil ama sağlıklı beslenme iyi gidiyor canım
Sabah akşam elma sirkesi içmeye başladım.
Bundan sonra acıkınca istediğimi yicem zaten çok kilo yok yavaş yavaş versem yine iyi olur.
Sporu da ihmal etmemeye çalışıyorum. Hergün en az 45 dk yürüyorum.
He birde öğlen akşam ekmek yemek yok tabisi ve yeşil çaya devam
şizooooocuumm..
ay bir derdimwar topikini gezerkene bir kedi sewer olduğunu görünce dayanamayıp günlüne koştum :)))
kedileri we kedi severleri çok sewdiğim için sana uğramadan edemedim kuzummm :)))
ne alaka diyet şeysinde ama napim :)))
Heeeyooo kimler varmış buralardaaa
Heheheh süper ozaman aman allah bozmasın
ben varımmm diyete devam
Heheheh süper ozaman aman allah bozmasın
meraba bende 55.2 kıloyum 2 sıde nedemekse:) bende zayıflamakı ıstıyorum gobek ve basenım var 53 falan olsam hıc fena olmas ama daha su kılomu bıle koruyamıyorum yaz geldı he dıkkat ederdım sımdı aksıne aklıma hep yemek gelıooo:s banada yardımcı olsanız((((((((((
Elma sirkesini bende denemek istiyorum aslında ama midem bulanır diye korkuyorum yaAynı kilolardayız o zaman canım.
Elimden geleni yapmaya çalışırım. Ben 61 küsür kilo ile başladım. 54 e düşmüştüm sonra 2 kilo aldım şimdi onu geri vermeye çalışıyorum.
Ben de aynen öyleyim aklım sürekli yemekte. Ama elimden geldiğince kendimi frenlemeye çalışıyorum. Bitki çaylarıyla diyeti destekliyorum. Ekmeği çok fazla tüketmiyorum. En önemlisi de saat 7den sonra hiçbişey yememeye çalışıyorum. Bunları yaptıktan sonra kilo vermek kolay. Tabi biraz da spor yaparsak kilo verme süremiz azalır. İstersen hergün yediklerini yaz. Ayrıca elma sirkesi kürü bende çok işe yaradı. Eğer mide rahatsızlığın yoksa tavsiye ederim.
Aynı kilolardayız o zaman canım.
Elimden geleni yapmaya çalışırım. Ben 61 küsür kilo ile başladım. 54 e düşmüştüm sonra 2 kilo aldım şimdi onu geri vermeye çalışıyorum.
Ben de aynen öyleyim aklım sürekli yemekte. Ama elimden geldiğince kendimi frenlemeye çalışıyorum. Bitki çaylarıyla diyeti destekliyorum. Ekmeği çok fazla tüketmiyorum. En önemlisi de saat 7den sonra hiçbişey yememeye çalışıyorum. Bunları yaptıktan sonra kilo vermek kolay. Tabi biraz da spor yaparsak kilo verme süremiz azalır. İstersen hergün yediklerini yaz. Ayrıca elma sirkesi kürü bende çok işe yaradı. Eğer mide rahatsızlığın yoksa tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?