Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba günlükçüm
Bu sabah yine metobolizma hızlandırıcı yağ yakıcı karışımı içtim
Sabah kahvaltıda
1 yumurta
1 etimek
domates salatalık çemen
çok az peynir ve bir tane zeytin yedim
çay içtim
şimdi yeşil çayımı içiyorum
az önce rezene demledim tam içiyodum netten bakarken faydalarında rezene iştah açar yazınca döktüm içmedim bile :26:
tebrik ederim canım güzel gidiyorsun
umarım ben de görürüm o kiloları
ayy kızlar ben sızın kıloya ınebılmek ıcın dıyetteyım sız dıyet yapıyorsunuz alemsınız valla ben 55 olsam hıc takmam valla
bende bgun ara ogun yapmıcam canım ıstemıyor bıraz aclık var ama oglen yemegımı yıcem zaten bırazdan 12,00 de.tavuklu yesıl salata ve yogurt tok tutuyor aksama kdr.aksam arada eger acıkırsam 2 ad kuru kayısı yerım artık...regl oldugum ıcın ıstahım kapandı yada vucut az yemeye alıstı keske daha once baslasaymısım duzenlı yemeye ve saglıklı beslenmeye hem bılıyormusunuz dıyete basladıgımdan berı sutum daha bol
bende sanırım regl olduğumdan sabah canım bişey istemedi ondan mısır gevreği yedim
tavuklu salata ve yoğurt hem doyurucu oluyor hem uzun süre tok tutuyor gerçekten.
Kesinlikle sağlıklı beslenmek kadar iyi bişey yok ne güzel sütün bile çoğalmış ne kadar güzel ya bebiş kaç aylık
Birde vücut az yemeye alışınca mide de küçülüyor ve biraz kaçırınca ipin ucunu hemen insan farkediyor
bende diyet mücver yaptım öğlen onu yicem galiba
oyy maşallah allah analı babalı büyütsün, sağlıklı uzun ömürler versin.
Ablamında bebeği var emziriyor ve doktor suyun sütü artırdığını söylemiş bol bol su içmek özellikle emzirdikten sonra mutlaka bir bardak su içmek çok önemliymiş
Canım çok tatlı çekti bi kaç kaşık kayısı marmelatı yedim dayanamadım
Ayy cnm tavuklu yogurtlu yesıl salatayı tavsıye ederım cok super bısı denemelısın
ıstedıgın yesıllıklerı dogra sulu yogurtla karıstır baharat ekle hasladıgın tavuk gogsunude ustune dogra afıyetle yeee..müthişşş..ama gına geldı ıkı gundur Yarın baska bısey bulmam lazım
denicem canım bi diyet yemek tarifi daha öğrendim sayende teşekkürler
öğlen yediklerim
5 tane mücver ve yoğurt
arada
bir çay tabağı kadar buğday kavurması ve bir kase puding
akşam
bir tane mücver, sebze çorbası, salata azcık balık
reglin verdiği halsizlikten olsa gerek bütün gün evde uyudum ve kesin yarın daha fazla kiloyla çıkcam ne yürüyüş yaptım ne bişey :26:
sabah 7,30 kalkınca 3 adet kuru kayısı 1 brdk su
kahvaltı 8,00 2 dılım cavdar ekmegıyle yapılmıs peynırlı domateslı yagsız tost
şekersiz çay
ÖĞLE YEMEĞİ SAAT 12.00:TAVUKLU YOĞURTLU YEŞİL SALATA
YARIM DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ
13,00 VE 16,30 YESIL CAY KEYFİ:)
AKŞAM YEMEĞİ saat 17,45---- 1 kase sulu yoğurtlu müsli
3 lokma haşlanmıs tavuk göğsü
yarım dilim çavdar ekmeği
sence fazlamı olmus bu arada 2,5 lt su bıttı
bu arada menun guzelmıs cnm
bugday kavurmasını ılk kez duydum