• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Shezofren'in Diyet Günlüğü

Öğlen

Ot yemeği ve yoğurt

ara
sade dondurma çilek erik

akşam

patlıcan oturtma 4 kaşık
pilav 3 kaşık
yoğurt
salata

bugün büyük tuvaletimi yapamadım daha ya off şişlik var:15:

Merhaba günlükçüm
Bu sabah yine metobolizma hızlandırıcı yağ yakıcı karışımı içtim

Sabah kahvaltıda

1 yumurta
1 etimek
domates salatalık çemen
çok az peynir ve bir tane zeytin yedim
çay içtim

şimdi yeşil çayımı içiyorum

az önce rezene demledim tam içiyodum netten bakarken faydalarında rezene iştah açar yazınca döktüm içmedim bile :26:

canım met. hızlandırıcı çay karışımın nedir ??

canım bir çay kaşığı zencefil yarım çay kaşığı zerdeçalı ve bir çay kaşığı balı yarım çay bardağı ılık su ile karıştırıp sabahları içiyorum

canım merhaba:16:
günlüğüne iade-i ziyaret yapmak istedim:34:
fazla bir kilon yok umarım kısa sürede verir hedefine ulaşırsın..sonrasında hep korursun tabi:1:
iyi zayıflamalar.takipteyim:10:

brokolicik gelmene çok sevindim inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız tatlım :29:

günaydın günlükcan

bu sabah 55.5 kiloyu görmek güzeldi. inşallah 50ye kadar böyle devam edebilirim. ilk hedefim 50 kilo :31:

ayy kızlar ben sızın kıloya ınebılmek ıcın dıyetteyım sız dıyet yapıyorsunuz alemsınız valla ben 55 olsam hıc takmam valla:36:

tebrik ederim canım:16: güzel gidiyorsun:34:
umarım ben de görürüm o kiloları:5:

görürsün tabiki canım 60 kilo verenler bile var yani gayret ettikten sonra çok rahat verirsin:29:

ayy kızlar ben sızın kıloya ınebılmek ıcın dıyetteyım sız dıyet yapıyorsunuz alemsınız valla ben 55 olsam hıc takmam valla:36:

canım boyum kısa olduğu için kilolu görünüyorum o yüzden ideal kiloma ulaşmayı düşünüyorum göbeğim fırladı özellikle ahhh nerde 46 kilo olduğum günler :31:

sabah kahvaltım

bir kase mısır gevreği

başka bişey yiyemedim midem kötü adet oldum canım sadece tatlı şeyler istiyo :5:

bende bgun ara ogun yapmıcam canım ıstemıyor bıraz aclık var ama oglen yemegımı yıcem zaten bırazdan 12,00 de.tavuklu yesıl salata ve yogurt tok tutuyor aksama kdr.aksam arada eger acıkırsam 2 ad kuru kayısı yerım artık...regl oldugum ıcın ıstahım kapandı yada vucut az yemeye alıstı keske daha once baslasaymısım duzenlı yemeye ve saglıklı beslenmeye hem bılıyormusunuz dıyete basladıgımdan berı sutum daha bol

bende bgun ara ogun yapmıcam canım ıstemıyor bıraz aclık var ama oglen yemegımı yıcem zaten bırazdan 12,00 de.tavuklu yesıl salata ve yogurt tok tutuyor aksama kdr.aksam arada eger acıkırsam 2 ad kuru kayısı yerım artık...regl oldugum ıcın ıstahım kapandı yada vucut az yemeye alıstı keske daha once baslasaymısım duzenlı yemeye ve saglıklı beslenmeye hem bılıyormusunuz dıyete basladıgımdan berı sutum daha bol

bende sanırım regl olduğumdan sabah canım bişey istemedi ondan mısır gevreği yedim
tavuklu salata ve yoğurt hem doyurucu oluyor hem uzun süre tok tutuyor gerçekten.
kesinlikle sağlıklı beslenmek kadar iyi bişey yok ne güzel sütün bile çoğalmış ne kadar güzel ya bebiş kaç aylık :49:

birde vücut az yemeye alışınca mide de küçülüyor ve biraz kaçırınca ipin ucunu hemen insan farkediyor

bende diyet mücver yaptım öğlen onu yicem galiba:56:

bende sanırım regl olduğumdan sabah canım bişey istemedi ondan mısır gevreği yedim
tavuklu salata ve yoğurt hem doyurucu oluyor hem uzun süre tok tutuyor gerçekten.
Kesinlikle sağlıklı beslenmek kadar iyi bişey yok ne güzel sütün bile çoğalmış ne kadar güzel ya bebiş kaç aylık :49:

Birde vücut az yemeye alışınca mide de küçülüyor ve biraz kaçırınca ipin ucunu hemen insan farkediyor

bende diyet mücver yaptım öğlen onu yicem galiba:56:

10 aylık cnm yesıllık ve yoğurt ve bol sudan herhalde daha bollaştı ben azalır zannedıyordum dıyet yapmadıgım zamanlardan daha bol sımdı...evt vucut az yemeye alıstı bencede 1 haftada bı ınsanın alıskanlık kazanabılmesı ıcın 21 gunu gecmesı gerekıyomus 21,gun sonra sanırım bıozde busekılde beslenmeye alıssaz zaten cok zorlanmıyorum cok ac kalmıyorum

oyy maşallah Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı uzun ömürler versin.

ablamında bebeği var emziriyor ve doktor suyun sütü artırdığını söylemiş bol bol su içmek özellikle emzirdikten sonra mutlaka bir bardak su içmek çok önemliymiş:7:

canım çok tatlı çekti bi kaç kaşık kayısı marmelatı yedim dayanamadım :(

Son düzenleme:
oyy maşallah allah analı babalı büyütsün, sağlıklı uzun ömürler versin.

Ablamında bebeği var emziriyor ve doktor suyun sütü artırdığını söylemiş bol bol su içmek özellikle emzirdikten sonra mutlaka bir bardak su içmek çok önemliymiş:7:

Canım çok tatlı çekti bi kaç kaşık kayısı marmelatı yedim dayanamadım :(

saol canım...evgt dogru kesınlıkle yaglı seyler yemem yasaktı benımde ılk kırk gun...zaten gerekte yok cokta yesek sütün kesilme ihtimalı herzaman var..

Ayy cnm tavuklu yogurtlu yesıl salatayı tavsıye ederım cok super bısı denemelısın:40:

ıstedıgın yesıllıklerı dogra sulu yogurtla karıstır baharat ekle hasladıgın tavuk gogsunude ustune dogra afıyetle yeee..müthişşş..ama gına geldı ıkı gundur:1: Yarın baska bısey bulmam lazım:32:

Ayy cnm tavuklu yogurtlu yesıl salatayı tavsıye ederım cok super bısı denemelısın:40:

ıstedıgın yesıllıklerı dogra sulu yogurtla karıstır baharat ekle hasladıgın tavuk gogsunude ustune dogra afıyetle yeee..müthişşş..ama gına geldı ıkı gundur:1: Yarın baska bısey bulmam lazım:32:

denicem canım bi diyet yemek tarifi daha öğrendim sayende teşekkürler :16:

öğlen yediklerim
5 tane mücver ve yoğurt

arada

bir çay tabağı kadar buğday kavurması ve bir kase puding

akşam

bir tane mücver, sebze çorbası, salata azcık balık

reglin verdiği halsizlikten olsa gerek bütün gün evde uyudum ve kesin yarın daha fazla kiloyla çıkcam ne yürüyüş yaptım ne bişey :26:

denicem canım bi diyet yemek tarifi daha öğrendim sayende teşekkürler :16:

öğlen yediklerim
5 tane mücver ve yoğurt

arada

bir çay tabağı kadar buğday kavurması ve bir kase puding

akşam

bir tane mücver, sebze çorbası, salata azcık balık

reglin verdiği halsizlikten olsa gerek bütün gün evde uyudum ve kesin yarın daha fazla kiloyla çıkcam ne yürüyüş yaptım ne bişey :26:

sabah 7,30 kalkınca 3 adet kuru kayısı 1 brdk su

kahvaltı 8,00 2 dılım cavdar ekmegıyle yapılmıs peynırlı domateslı yagsız tost
şekersiz çay

ÖĞLE YEMEĞİ SAAT 12.00:TAVUKLU YOĞURTLU YEŞİL SALATA
YARIM DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ

13,00 VE 16,30 YESIL CAY KEYFİ:)

AKŞAM YEMEĞİ saat 17,45---- 1 kase sulu yoğurtlu müsli
3 lokma haşlanmıs tavuk göğsü
yarım dilim çavdar ekmeği
sence fazlamı olmus bu arada 2,5 lt su bıttı

sabah 7,30 kalkınca 3 adet kuru kayısı 1 brdk su

kahvaltı 8,00 2 dılım cavdar ekmegıyle yapılmıs peynırlı domateslı yagsız tost
şekersiz çay

ÖĞLE YEMEĞİ SAAT 12.00:TAVUKLU YOĞURTLU YEŞİL SALATA
YARIM DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ

13,00 VE 16,30 YESIL CAY KEYFİ:)

AKŞAM YEMEĞİ saat 17,45---- 1 kase sulu yoğurtlu müsli
3 lokma haşlanmıs tavuk göğsü
yarım dilim çavdar ekmeği
sence fazlamı olmus bu arada 2,5 lt su bıttı

Bence menü çok güzel canım hatta az bile yemişsin yani tam diyetlik olmuş ama ara öğün de yesen iyi olur diye düşünüyorum meyve falan olabilir :31:
sabahları hep aynı şeyleri yemekten bıktım bende sabah cavdar ekmeği alıp tost yapayım bari değişiklik olsun:27:
kayısı metobolizmayı çalıştırıyormu sabahları işe yarıyormu :26:

bu arada menun guzelmıs cnm
bugday kavurmasını ılk kez duydum

annem adet olduğum zamanlar karnımın ağrısı için yapıyor faydalı olduğunu söylüyor galiba bana da iyi geldi ama adet olmadan önce yemek daha etkiliymiş. çıtır çıtır oluyor çok seviyorum :1:

az önce yeşilçayın yanında bi çay kaşığı nutella yedim annem revani yiyordu bi lokma aldım napiyim regl döneminde canım daha çok tatlı istiyor :25:

Back