• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Shezofren'in Diyet Günlüğü

Kahvaltıda

suya yumurta kırdım onu yedim, bir kibrit kutusu peynir, salatalık,2 çağla

Bugün neler yedim?

Kahvaltıda

suya yumurta kırdım onu yedim, bir kibrit kutusu peynir, salatalık,2 çağla

öğlen
bir parça haşlanmış tavuk eti ve salata,iki acıbiber,ayran

ara
yarım portakal,salatalık

akşam
bir parça haşlanmış tavuk eti ve salata,ayran

ara
bir tane de muzlu süt içtim

buna rağmen baya kilolu çıktım tartıda ya

45 dk yürüdüm:32:

Günlük iki gündür 55.3 kilo çıkıyordum sabahları ama bugün 54.4 kilo çıktım
yani ilk günden bu diyet işime yaradı oleeeeeeeey tam gaz devam ediyorum diyete:52:

Kahvaltım

Bir adet haşlanmış yumurta
Bir salatalık, bir domates, kk peynir, yeşilçay

Bugün evden dışarı çıkacak hava yok sanırım evde leslie ile yürüyüş yapcam yada müziği açıp dans etcem:9:

leslie ile yürüyüşü yaptıktan sonra öğlen yemeğimi de yedim
öğlen yediklerim
tavuklu salata içine iki yuvarlak şeklinde kesilmiş salam doğradım yedim tabi yanında ayranla birlikte ve tıka basa doydum salatanın dibinde kalanları yiyemedim bile

öğleden sonra arada
salep,salatalık,erik

akşam yemeğim
3 ızgara köfte,salata, ayran

arkadaşım geldi ona yanına patates kızarttım ayrıca :1:

Son düzenleme:
fitnes hakkında bilgi verebilirim arkadaşlar özelden mesaj yazabilir ayrıca fitness grubuna sizleri ekleyebilirim düşünce ve görüşlerini beklerim.

FİTNESS EĞİTMENİ EBRU ERSAN

leslie ile yürüyüşü yaptıktan sonra öğlen yemeğimi de yedim
öğlen yediklerim
tavuklu salata içine iki yuvarlak şeklinde kesilmiş salam doğradım yedim tabi yanında ayranla birlikte ve tıka basa doydum salatanın dibinde kalanları yiyemedim bile

canım benım leslının vıdeosunu bana maıl atsana ozelıne maılımı yazıcam sımdı:16:

tamam atıyorum şimdi canım

gunaydın canım:))))hotmaıldede yahodada dosya ekle dıye bolum var ona basında gozat dıye buton cıkıyo ordan ekleyebılıyosun ıstersen gmaıl verıyım ordan dene dur gmaılde verıyım o daha ıııı:)))))10 dk surem gecsınde....yonetıcı bana msj atmıs baslıgı degıstırcem yada sayfayı dıyet yontemlerıne tasıcam dıye nasıl beslenıyosunuz kalorı sayımları falan gordum konunuzda dıyor ona msj yazdım 10dk bır gonderılıyomus ozel mesajda:)))))

cevabını senin topiğe atmışım canım :1:

vayyy konumuz taşınıyomu yoksa yaa :ssz:

ben bugün diyet falan yapmıcam o yüzden yazmıcam kendime izin verdim 6ya kadar istediğimi yicem bigün :9:

cevabını senin topiğe atmışım canım :1:

vayyy konumuz taşınıyomu yoksa yaa :ssz:

ben bugün diyet falan yapmıcam o yüzden yazmıcam kendime izin verdim 6ya kadar istediğimi yicem bigün :9:

haftada bıgun asırıya kacmamak sartıyla bende kendıme ızın verıcem canım sımdılık konu tasınmıyo herhalde canım mesaj gelmedı ....

Günlük bu aralar diyet yapamıyorum yapmıcam da istediğimi yicem ama denge yöntemi yapıyorum şu aralar 6dan sonra da yemiyorum.
Bugün 45 dk yürüyüş de yaptım.
Bi süre kilomu koruyabilsem iyi olcak

Canım diyet nasıl gidiyor bakalııım:12:

Diyet iyi değil ama sağlıklı beslenme iyi gidiyor canım
Sabah akşam elma sirkesi içmeye başladım.
Bundan sonra acıkınca istediğimi yicem zaten çok kilo yok yavaş yavaş versem yine iyi olur.
Sporu da ihmal etmemeye çalışıyorum. Hergün en az 45 dk yürüyorum.
He birde öğlen akşam ekmek yemek yok tabisi ve yeşil çaya devam :7:

Diyet iyi değil ama sağlıklı beslenme iyi gidiyor canım
Sabah akşam elma sirkesi içmeye başladım.
Bundan sonra acıkınca istediğimi yicem zaten çok kilo yok yavaş yavaş versem yine iyi olur.
Sporu da ihmal etmemeye çalışıyorum. Hergün en az 45 dk yürüyorum.
He birde öğlen akşam ekmek yemek yok tabisi ve yeşil çaya devam :7:

elma sırkesınden olenler olmus cnm dıkkat et.....dıyetısyenler onermıyor....

Kahvaltıda annem kepekli ekmeğin üstüne kaşar peyniri ve salam koyup fırında kızartmış bir buçuk dilim ondan yedim yanında peynir,domates, salatalıkla beraber...

Back