♡ Shaun T Workouts, Fitness Blender, Leslie...♡ Spor ile Sağlıklı Yaşam Diyenler Buraya ;)

cize cok eglenceli. ben de dun aksam total body taptım. Kollarım cok gucsuz cok zorlandım. sen ne durumdasın?

cize cok eglenceli. ben de dun aksam total body taptım. Kollarım cok gucsuz cok zorlandım. sen ne durumdasın?
bende vücut zorlanmak istiyor gibi
dün biraz ağırlık da çalıştım. sabah uyanırken sağım solum tutulmuş olarak kalkacağım kesin dedim ama iyiydim hiç ağrım yok. biraz kondisyon arttı sanırım bilemedim.

aa süper.
benim kollara ayrı bi yüklenmem gerekiyor ama kacıyorum hep

merhaba kızlar konunuza balıklama atlıyorum ama çok taze üye oldum siteye nasıl kullanacağımı bile çözmeden size mesaj yazıyorum shaun t nin videolarını o kadar çok aradım ki bulamadım lütfen bana da yardım edin aylarca uğraşa uğraşa 5 kilo verdim bir hafta da 2 sini geri aldım 67 kiloyum 158 boyum var bana koçluk yapın

Torrent dışında videosu yok. Varsa da ben bilmiyorum. Torrentten indirmeyi biliyor musun?

her ay 4 kilo versen üç dört aya istediğin kiloda olursun. süreklilik önemli arada gevşeyip bıraksan bile sakın en başa dönme kaldığın yerden devam et. pazartesilere atma kararlarını. hemen şimdi başla. genel olarak bunlardan ibaret zaten kilo verme spor yapma olayı. gözünde çok büyütme. kendi vücudunu en iyi kendin bilirsin. bir yerden başla. çok strese girmeden her gün 5 dk bile olsa spor yapmaya çalış. hatta tüm gününe yaymaya çalış. dizi izlerken, internette vakit öldürürken hep hareket etmeye çalış.
misal ortalama bir yabancı dizi 25 dk. türk dizileri 3 saat
dizi boyunca spor yaptığını düşünsene. hem sporu hem de dizi keyfini bir arada çıkarmış oluyorsun.
internette gezinirken bile oturduğun yerden yapacağın hareketler var.
istedikten sonra seçenek çok.

umarım doğru alıntı yapabilmişimdir telefondan yaziyorum çünkü cevap verdiginiz için çok teşekkür ederim inanın konuşmaya o kadar çok ihtiyacım var ki saatlerce başınızı agritabilirim o kadar çok dikkat ettim spor yaptım ki 6ay da 5kilo verdim diyetisyenle devam ettim iki ay da bir kilo verdim hiç bir sağlık problemim bile yok çok şükür artık psikolojim bozulmaya başladı diğer arkadaş da yazdı ona da teşekkür ederim ayrıca telefondan yazdığım için alıntı yapmak biraz zor oluyor kusura bakmayın başınızı ağrıtıyorum

Ayy aynı ben tam olarak 3 aydır belki daha fazla spor yapıyorum sadece 5 kilo verdim üstelikte sürekli emziriyorum. 5 ay önce doğum yaptım, oğlum bir ayllıklen başladım ama tam yani haftada 5-6 gün düzenli süreç 3-3,5 ay. Gel gelelim hala 80 kilo altına düşemedim... Son iki aydır hala aynı kilodayım, akşama kadar da koştur koştur oturmuyorum bile..Dr a gittim gerekli tetkikleri yaptırdım, kilo vermeme engel herhangi Bi problem varmı diye...çok şükür yok ama inat etti resmen vucüt veremiyorum arkadaş. Sırf sporu sevdiğim için yapıyorum, yoksa çoktan motivasyon düşüşü sebebi bırakmıştım... Nereye kadar inat edecek bı bünye çok merak ediyorum açıkçası..

anca gelebildim torrenti kurun. sonrasında zaten googleda focus t25 utorrent diye arama yaptıgınızda ındırme lınklerı gelecek. şu an iş yerindeyim kontrol ederek anlatamıyorum. torrent sıtesınde lınke tıklayınca yesıl bı dosya ıner bılgısayarınıza . o ınen dosyaya tıklayıp onayladıgınızda dosya otomatk olarak kurdugunuz torrent programında acılır ınmeye baslar onayınızdan sonra.
eger bulamamıs olursanız aksam torrent lınklerıne bakarak daha duzgun anlatırım.

inanın artıl topiklerinizi gizli gizli okumaktan hepinizi tanıyorum bende henüz 1.5 yıllık evliyim 60 la evlendim 5 ayda 70 oldum sonra bi gazla 5 verdim aynı gazla 5 aldım tekrar başladım günde 10 km yol yürüdüm 6 öğün yedim olmadı aç kaldım olmadı saatlerce spor yaptım kan ter içinde kaldım olmadı takıldım 65 de yıldım bunaldım bıktım saldım 1 hafta olmadan 2 kilo almışım adalet mi bu

ayyy nasıl tesekkür etsem az valla aylardır okuyoum sizleride neden üye olmamısım bilmiyorum ben bu kadarını öğrendikten sonra araya araya bulurum onları :):)

ayyy nasıl tesekkür etsem az valla aylardır okuyoum sizleride neden üye olmamısım bilmiyorum ben bu kadarını öğrendikten sonra araya araya bulurum onları :):)
O zaman keyifle başlarsın umarım.
Ben focusa defalarca başladım yarım bıraktım. Şimdilik cize diye bi programla oyalanıyorum. Keyifli oynak bir egzersiz onu da indirebilirsin torrentten.
Tabi sen benim gibi olma . Daldan dala atlama bir programa karar ver ve sonuna kadar git.

buldum buldumm yalnız çok büyükmüş boyutu gidip bi filmciden falan indirtip alayım ben bunu çok çok teşekkür ederim tekrar

dün bir belgesel izledik, orada ne yaptıysam kilo veremiyorum diyen bir kadını incelemeye alıyorlar.
açlık hormonuyla ilgiliydi. normal kilolu ve kilolu iki kadını incelediler, kanına falan baktılar.

normal kilolu kadın kahvaltıdan sonra akşam yemeğine kadar hiç acıkmadı. gün içinde hareketliydi. yapılan testlerde kahvaltıdan sonra açlık hormonunun düştüğünü ve akşama kadar yavaş yavaş yükseldiğini görüyorsun.

kilolu kadın ise (normalde söylemi hiç yemiyorum spor yapıyorum ama kilo veremiyorum) kahvaltı yaptıktan sonra açlık hormonunda hiç oynama olmadı. yani yaptığı kahvaltı onda hiçbir etki göstermedi, gün içinde sürekli aç olmasının nedeni buymuş, yemek yese bile hiç yememiş gibi bir etki bırakıyormuş. devamlı ara öğünler yapmak zorunda kalıyor ve spor yapıyorum dese bile aslında pek de hareket etmediğini anlıyorduk.

kilo vermek için karatayın kitaplarını öneririm. çevremde zebil gibi örnek var karatay diyetiyle dal gibi olan ve bir daha kilo almayan insanlar dolu. ayrıca sağlıklarına da geri kavuşuyorlar. ana hatlarıyla ara öğünler yapma. sabah ve akşam ye, en fazla öğlen yemeğini de ekleyerek 3 öğün yap. bol su iç. protein, yağ ve bileşik karbonhidratlı (sebze) beslen. şeker ve basit karbonhidrattan uzak dur. gece uykunu al. her gün spor yap.

Vücudunun Leptin hormonunu salgılamasına izin ver Leptin=Yağlarını cayır cayır yakan hormon

Bir şeyler yediğimiz zaman pankreasımız önce 2 saat insülin hormonunu salgılıyor. Ardından 2 saat da glukagon denen hormon salgılanıyor. Bu iki hormonun görevi, yediğimiz besinleri enerjiye dönüştürmek, enerji olarak harcanmayanları da yağa dönüştürerek depolamak.

Yemek yememizin üzerinden 4 saat geçip insülin ve glukagon salgıları tamamlandıktan sonra işte bizi zayıflatan LEPTİN hormonu salgılanmaya başlıyor. Leptin hormonu bizim depolarımızdaki yağları kullanarak vücudumuzun enerjisini sağlıyor.

ve diyetisyen yerine doktora gitmen daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…