- Konu Sahibi shatterstar
bu halıyı annem ördü..5 parça olarak örüldü..inde lilalar ayrı örüldü..ipler araya ip katılmayanlardan..yani tek bir ip..lila il simli olduğu için biraz daha pahalı..maliyet ise 25 tl

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende çok beğendim ellerinize sağlık.
aslında bende yapmak istiyrm çeyizime bu tarz bişey ama çeyize olurmu bilemiyrm.
çok beğendim güle güle kullanın
bende yaptım benim öyle haliim vayyyvereliniortaka.s
http://www.kadinlarkulubu.com/dekor...atak-odama-hali-yeni-bitti-kizlarrrrrr-4.html
neden olmasın canım...simli beyaz ipler var..onlardan örsen her mobilyaya uyar..çok kullanışlı..benim 3 parça halım var ama bunu kullanıyorumm..
peki altına astar yaptınız mı.
bugün biraz denedim evde iplerim vardı 3 çile.
krem rengi bal köpüğü gibi. arkası önü aynı oluyor.
örerken düz örgümü bu
evet canım düz örgü...haroşaya çok fazla ip gidiyor.arkasında birşey yok..ama çok düzgün dursun istersen halı kaydırmazlardan koyabilirsin altına.önü ve arkası aynı oluyor.
bişey sorucam bu ipler pahalıymış örgü bitene kadar baya ip gidiyormuş hazırı alsan daha ucuza geliyormuş doğru mu?
canım iplerden simli olanlar pahalı...omesela benim bu halım yaklaşık 25 tlye maloldu.o ebatlarda bir halıyı o fiyata alamazsın.bide kullanışlı oludğu için tercih ediliyor 10 günde bir çamaşır makinesinde yıkıyorum..