Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamashakira gibi olsam diyorum... evde halledebilir miyim acaba?
bende sacım sütlü kahve tonlarından böle bi renge geçiş yapmaya calıstım boyaydı benimkide kuaförden cıktıgımda sonuç rezaletti saclarımın yanmasıda cabası evde halletmen zaten cok zor canım kuaför seçiminede cok dikkat et derim bosuna saclarından olma
saçlarının açılması lazım kesinlikle evde halledemezsin yalnız ben bu saç rengini daha çok beğendim onu söylemeliyim eğer doğal saçlarında kızılsa bakırları deneyebilirsin daha doğal durur
canım evde saçını açıp boyaman gerek, ben açtığımda diplerim sarı uçlarım turuncu-kızıl olmuştu yanmasıda cabası..
en iyi sonucu deneyimli bi kuaförle alabilirsin bence...
o rengi ve o şekilde evde yapamazsın bence hiç deneme cnm illa değişm istiosan şeyde çok trend bu sezon bakırlara balyaj atma sarı balyaj uçlara yaada aralara öyle bişey dene istersen evde