- 2 Ocak 2017
- 538
- 553
- 103
- 35
- Konu Sahibi Deniz8Nisan
-
Onlar nasıl detay bilmez, 3 gün icinde sgkya sorup size döneceklerdir. Yasal süre var.Oraya baktım teşekkür ederim. Alo 170 i de aradım sordum ama ilginçtir ki onlar bile detay bilmiyor.
Umuyorum öyledir. Kaç tane soru sordum şartları taşıyorsaniz alırsınız dedi hep telefondaki bayan. Bilemiyorum. Daha önce başka bir konu için de aramıştım o zaman da tuhaftı. Neyse. Burda sgk da çalışan varsa sağlıklı bilgi alırım demiştimOnlar nasıl detay bilmez, 3 gün icinde sgkya sorup size döneceklerdir. Yasal süre var.
Sgk çalışan kadının dogum iznine ayrıldıgı dönemdeki ücretini sgk ödüyor.Doğum parası ne ola ki ben almadım eşim mi aldı acaba 2014 doğumlu oğlum
Sgk çalışan kadının dogum iznine ayrıldıgı dönemdeki ücretini sgk ödüyor.
İşveren ödeme yapmıyor.
Memurlarda ücret alıyorBen memurum
Eşiniz alamaz hesabınıza yatar.E devletten işgöremezlik ödemesi görme kısmına bakınız.Orada çıkar.Eşiniz sizin adınıza sadece doğum yardımını alabilir.İlk çocuk için 300 ikinci çocuk 400 üçüncü çocuk için 600 tl.Doğum parası ne ola ki ben almadım eşim mi aldı acaba 2014 doğumlu oğlum
Memurlarda ücret alıyor
Eşiniz alamaz hesabınıza yatar.E devletten işgöremezlik ödemesi görme kısmına bakınız.Orada çıkar.Eşiniz sizin adınıza sadece doğum yardımını alabilir.İlk çocuk için 300 ikinci çocuk 400 üçüncü çocuk için 600 tl.
Ayrıca geçmiş dönemde alacağınız kaldı ise (e devletten bakıp kontrol edin ) herayın 8 i ile 14 dü arasında paranız emanete yatar.
Yok uğraşmam derseniz Ziraat bankasına gidin ve işgöremezlik için kendi çalıştığınız banka IBAN ı tanıtın.Havale direkt kullandığınız bankaya gelsin.
Bunlardan ayrı olarak süt parasını da 5 sene içinde alabilirsiniz.
NOT: Bu durumları Özel işyerleri için yazdım.Memurlukta nasıl olur bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?