• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SGK babamın üzerine ama kadın doğuma gitmem lazım

yyenibiriileri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2019
657
-46
98
SSK babamın üzerine fakat kadın doğuma gitmem gerekiyor sarı akıntım var, doktor bilgilerini vs babam görebilir mi? Babam biraz problemli bir adam ve işten çıktım tekrar da iş bulamadım. Evden çalışıyorum kendi çapımda ama sigortam yok. Ne yapmalıyım? Zaten evde olduğum için çok sevimli değiller bana karşı. Anlayabilirler mi?

Neyi anlamalarından çekiniyorsunuz? Çalışmadığınızı mı gittiğiniz bölümü mü

Babanız niye görsün anlamadım. Ben 25 yaşıma kadar babamın sigortasından yararlandım. Gittiğim hiçbir yeri görmedi. Niye görsün ki

İyi de adetinle ilgili de gitmiş olabilirsin, ağrıdan gitmiş olabilirsin, enfeksiyon için gitmiş olabilirsin kadın doğuma sadece gebeler mı gidiyor, e nabizina girip bakmadan göremez ordan da kaldirabiliyorsun görünmez olur

Jinekolojiye gitmek suç mu ki? Ürolojiye gidecek haliniz yok yani, görmez merak etmeyin ama görse ne olacak onu anlamadım

Ben de babamın üstüne gitmiştim görmez nerden görsün hatta benim e nabız da çanakkale hastanesinde gebelik muayenem görünüyor halbuki hiç Çanakkale'ye gitmedim

Babam sigortasını kendi ödüyor arkadaşlar
İyi de adetinle ilgili de gitmiş olabilirsin, ağrıdan gitmiş olabilirsin, enfeksiyon için gitmiş olabilirsin kadın doğuma sadece gebeler mı gidiyor, e nabizina girip bakmadan göremez ordan da kaldirabiliyorsun görünmez olur
18 yaşının üstündeyim görebilir mi e nabızdan? Nasıl kaldırılıyor?

Babam sigortasını kendi ödüyor arkadaşlar

18 yaşının üstündeyim görebilir mi e nabızdan? Nasıl kaldırılıyor?
Sen 30lu yaşlarında değil misin zaten kendi e nabizin yok mu senin, kendi e nabizina gir bı karıştır bulursun hastane ziyaretlerim var ordan bunu gösterme falan yazıyor halledersin şifreni falan bilmeden nerden girecekte bakacak görse ne olacak ki ağrım vardı gittim de geç, gidip doktora mı soracak

Ay kim öderse ödesin sigortayı öyle bı durum yok yani anlatamadık sanırım sigorta başka, sağlık provizyonu başka, oyle görülen birşey değil o sen nereye gittin diye rapor vermezler, anca e nabizinda görünür

Şöyle, ben bakire değilim ve alttan muayene olacağım o sebepten, enfeksiyona da zaten alttan bakmadan anlayamaz sanıyorum ki
Doktor Nerden bakarsa baksın bunu babanin görecegi bı tarafı yok açıklamada da vajinal muayene yazmaz zaten karnım ağrıdı gittim demen de suç mu

Sen 30lu yaşlarında değil misin zaten kendi e nabizin yok mu senin, kendi e nabizina gir bı karıştır bulursun hastane ziyaretlerim var ordan bunu gösterme falan yazıyor halledersin şifreni falan bilmeden nerden girecekte bakacak görse ne olacak ki ağrım vardı gittim de geç, gidip doktora mı soracak
Ben 20li yaşlarımdayım

Doktor vajinit yazıyor enfeksiyon durumunda, görürse bir şey der mi ya da bir şey düşünür mü diye çekiniyorum

Ay kim öderse ödesin sigortayı öyle bı durum yok yani anlatamadık sanırım sigorta başka, sağlık provizyonu başka, oyle görülen birşey değil o sen nereye gittin diye rapor vermezler, anca e nabizinda görünür
Benim babam kendi sigortasını kendi ödüyor, benim kaydımı da görebilir belki nereye ödeme yapıldığı şeklinde diye düşündüm, özel hastaneye gideceğim

Back