- Emoji Skoru
- 68.215
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Enterballim
Ay ayric ailla normal diye tutturacaksaniz sira almayin. Yazik gunah degil mi baskasinin sirasini engelleyeceksiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne alaka doktor tutumunu biliyor musun belki benzerini yaşayan olmuştur diye sordum çatı alttan vs muayene yapmadı hiç dr ayrıca bebek makat değil yan dedi yansa doğum pozisyonuna girme olasılığı daha yüksek diyor her dr bende aynı yollardan geçen biri varmı merak ettim39da hala tersse donmesi mucize olur. Ama o sekilde normal dogmaya calisir sakat/ölü doğum yaparsaniz bunun vebalini alabilecek misiniz? BU NASIL BİLİMSİZLİKTİR
Doktorum ilgili fakat hafta sona gelince alttan vs muayeneye yollamadan sezeryen kararı aldı hasta çoğunluğu da sezeryen doğum olduğunu öğrendim bu hafta bebek makat dese bu kadar soru işareti duymam ama sadece yan dediSağlıkla kavuşun ancak 9 aydır takibinde olduğunuz doktora güvenmeyecektiyseniz neden devam ettiniz? Olabilecek riskleri biliyor musunuz? Göze aldığınız şey bu. Velev ki geç kaldınız ve kanala ilerledi ne yapacaksınız? Ben doktorunuza güvenmenizi öneririm.
Omuz geliş bebegi de sezeryanla dogurmak zorundasin kusura bakma. O sekilde dogum kanalindan nasil gecsin donebilecek olsa simdiye kadar 50 kere donerdi. Evet haksiziniz ofkelenmem yersiz oldu herkesin kendi evladi kiymetli bu sebeple caniniz keyfiniz nasil istiyorsa oyle yapin. Benlik birsey yok.Ne alaka doktor tutumunu biliyor musun belki benzerini yaşayan olmuştur diye sordum çatı alttan vs muayene yapmadı hiç dr ayrıca bebek makat değil yan dedi yansa doğum pozisyonuna girme olasılığı daha yüksek diyor her dr bende aynı yollardan geçen biri varmı merak ettim
Sezeryen benim için kolay olabilir ama bebek i
İçin doğum kanalından geçmek çok sağlıklı bir yol kendim için değil bebeğime karşı kendimi sorumlu hissediyorum biri gitme dese gitmeyecek değilim bende yaşadım dese başka doktora gidebilirim bir şeyler yapabilirim ne bu öfke anlayamadım herkesin evladı kendine kıymetli tabi
Doktorum ilgili fakat hafta sona gelince alttan vs muayeneye yollamadan sezeryen kararı aldı hasta çoğunluğu da sezeryen doğum olduğunu öğrendim bu hafta bebek makat dese bu kadar soru işareti duymam ama sadece yan dedi
Yada dese cuma sabahı gel makatsa sezeryyen yapalım yine soru işareti kalmazdı aklımda
yorumlarınız çok haklı ama doktor da biraz tuhaf olduğu için baba güven vermedi böyle uzaktanOmuz geliş bebegi de sezeryanla dogurmak zorundasin kusura bakma. O sekilde dogum kanalindan nasil gecsin donebilecek olsa simdiye kadar 50 kere donerdi. Evet haksiziniz ofkelenmem yersiz oldu herkesin kendi evladi kiymetli bu sebeple caniniz keyfiniz nasil istiyorsa oyle yapin. Benlik birsey yok.
yorumlarınız çok haklı ama doktor da biraz tuhaf olduğu için baba güven vermedi böyle uzaktandoktor bir kaç hafta önce demiş ki “normalde devlette keyfi sezaryen yok ama düzenli takipli hastalarıma sezaryen mi normal mi diye soruyorum sen nasıl istersin” tabi ben yan gelmenin risklerini bilmiyorum ama belki sezaryen doğurtmak için de böyle bir şey demiş olabilir. benim bebeklerim mesela yüzü yukarı bakıyordu doğum başlamadan, doğuma kadar secde pozisyonunda sancı çektirdi doktor dönebilir öyle diye, döndü de çok şükür. başka bir arkadaşımı aynı sebepten özel hastanedeki doktoru daha 39 hafta olmadan sezaryene aldı. yani başka ve tecrübeli bir doktor önerisinin önemi de yadsınamaz gibi geliyor bana
evet o konuda denecek söz yok zaten. şu aşamada zaten başka doktorlar da muayene etmek istemeyebilir sürekli takibini yapmadıkları için, yine de bir şansını denemek lazımÇok haklısınız allah hepimizi iyi doktorlarla karşılaştırsın. Ancak biraz geç kalınmış. 39. Hafta gebeliğinde doktora güvenmemek için çok geç bir zaman. Umarım hakkında hayırlısı olur ama hanımefendi araştırayım mı ne yapayım demiyor. Ben gitmeyeyim, bekleyeyim son dk dönmemiş olursa nasılsa sezaryene alacak diyor. Ciddi manada ihmal durumu.