Sezeryen sırası alıp gitmemek

Sağlıkla kavuşun ancak 9 aydır takibinde olduğunuz doktora güvenmeyecektiyseniz neden devam ettiniz? Olabilecek riskleri biliyor musunuz? Göze aldığınız şey bu. Velev ki geç kaldınız ve kanala ilerledi ne yapacaksınız? Ben doktorunuza güvenmenizi öneririm.

özel hastaneye mi gidiyorsunuz?
bu iş böyle oluyormuş ediyormuş ile yapılacak iş değil. madem doktora güvenmiyorsunuz, güvendiğiniz normal doğum taraftarı bir doktora gidip fikir alırsınız. ama sezaryen sırası alıp da gitmemek, sonra da doktordan acil sezaryen beklemek akıllıca değil

yani bu risk değil mi ama? son dakika Allah korusun neler oluyor. siz doktorunuza güvenmiyor musunuz? keşke daha önceden açıkça bu konuyu konuşup doktor değişikliği yapsaydınız

sezaryen ister misin diyen doktor mu bu? şu durumda tek doktorun fikrine bağlı kalmak yeterli olmayabilir. yaşadığınız yer ankara gözüküyor, sayısız hastane ve doktor var, kesinlikle bugün veya yarın gidin başka bir doktora sorun. ben olsam önerilen bir doktorun kapısında sıra beklerdim randevu yoksa

Bebeginiz ters sanirim? Benim kizimda ayniydi. Olasi bi dogum sancisi ve kasılmada kordon sikisirsa bebegimin 1 dk icinde ölebileceğini ve hic bir sart altinda 1 dk icinde ameliyata yetistirilemeyecegimi açıklamıştı doktorum. Yani hastanede bile olsaniz bir ameliyata alinmaniz acilde bile min 30 dk. 30 dk oksijensiz kalan bir bebek yasayamaz... bu riske gerek var mi?

39da hala tersse donmesi mucize olur. Ama o sekilde normal dogmaya calisir sakat/ölü doğum yaparsaniz bunun vebalini alabilecek misiniz? BU NASIL BİLİMSİZLİKTİR

39da hala tersse donmesi mucize olur. Ama o sekilde normal dogmaya calisir sakat/ölü doğum yaparsaniz bunun vebalini alabilecek misiniz? BU NASIL BİLİMSİZLİKTİR
Sanane belki ceket atsa hamile kaliyor. Sana mı soracak ya siz ne hadsizsiniz.

Canım googleden baktım hatta diyo böyle ters yatarsan bebek düze dönermiş

Ben acil sezaryen oldum. Her şey yolundaydı bir anda bir şeyler ters gitti. Apar topar ameliyata alındım. Ama acil diye hemen çıkarıp almıyorlar bir sürü prosedürü var. Zaten kontrol altındaydım ben 1 cm açılma vardı geri göndermediler 12 saatten sonra operasyon oldu. Ne şartlar altında ne olacağını bilemezsiniz. Kendimi de bebeğimi de asla böyle bir riske atmazdım.

Yıllarını vermiş okumuş insanlara güven yok gelip burada bize mi soruyorsunuz böyle önemli bir konuda, yorum yok siz daha iyi bilirsiniz

Sanane belki ceket atsa hamile kaliyor. Sana mı soracak ya siz ne hadsizsiniz.

Canım googleden baktım hatta diyo böyle ters yatarsan bebek düze dönermiş
Kiz dalga gecme valla sinir oldum vajinamdan cikarcam illaki diye diye cocugu sakat birakacak. Benim oglan da tersti doktorum eger azicik bile dogum sancisi olursa ucarak hastaneye geliyorsun isminden once bebek ters diyorsun diye uyarirdi beni. Miss gibi planli sezeryan oldum.

Okadar gözü dönmüş ki çabalayan cifte gider. Elleme hem normal hem sezeryan acısı çeksin. Görsün. Bunlar kolay hamile kalanlardan . Diyecek çok şey var yazamıyorum zorlama

Bencede sen evde doğur.
Doktorlar boşuna öylesine okumuşlardır yani.
Sen bilmeyeceksinde doktormu bilecek

Ben bu haftaya kadar geldiysem o doktorun dedigine de itimat ederim. Sonucta doktor olan o. Risk alinacak bir mevzu degil. Saglikla kavusun

Doktoru normal doğumculuğuyla biliniyor olmasına rağmen eltim de aynı sebeple sezaryen olmuştu 40. haftada. Doktor dümen yapmıyordur merak etmeyin.

Canım google baktım kanepeden kafanı sarkıt ayaklarını duvara daya 5e kadar say çocuk düz dönüyormuş

Böyle düşünüyorsanız bu haftaya kadar neden başka doktor arayışına girmediniz. Doğum anında çocuk ölebilir sakst kalabilir vebali sizin boynunuza

Okadar gözü dönmüş ki çabalayan cifte gider. Elleme hem normal hem sezeryan acısı çeksin. Görsün. Bunlar kolay hamile kalanlardan . Diyecek çok şey var yazamıyorum zorlama
Ben ilk doğumumda hem sancı çektim hem de sezaryen oldum hiç hoş bir şey değil

Başka doktorlara gidin fikir alın. Ve endişelerinizi konuşun. Mesele normal doğum yapma meselesi değil, çekilem sancının bebek için faydaları olduğunu okumuştum, kontrollü sancı çekmenize izin verilip yine de sezeryan (gerekiyorsa) olabilirsiniz. Ancak aklınızdaki doğumu tüm riskleriyle gidin bir kaç doktor daha konuşum. Bende kafamdaki sorular ve kendi durumum için bir kaç tane doktora gittiğimi biliyorum, 37+dayken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…