- Emoji Skoru
- 15
- Puanlar
- 8
- Konu Sahibi Enterballim
-
özel hastaneye mi gidiyorsunuz?39 haftalık hamileyiö 39+ 2 ye sıra verdi doktor bebek pozisyonda değil diye
Normal doğum sancı olunca bile pozisyona giren çok varmış ben gitmesem sancıyla gittiğimde tersse acil sezeryan oluyor zaten bir şey olur mu
Doktor sezeryene kaçıyor gibi hissediyorum
Sanane belki ceket atsa hamile kaliyor. Sana mı soracak ya siz ne hadsizsiniz.39da hala tersse donmesi mucize olur. Ama o sekilde normal dogmaya calisir sakat/ölü doğum yaparsaniz bunun vebalini alabilecek misiniz? BU NASIL BİLİMSİZLİKTİR
Kiz dalga gecme valla sinir oldum vajinamdan cikarcam illaki diye diye cocugu sakat birakacak. Benim oglan da tersti doktorum eger azicik bile dogum sancisi olursa ucarak hastaneye geliyorsun isminden once bebek ters diyorsun diye uyarirdi beni. Miss gibi planli sezeryan oldum.Sanane belki ceket atsa hamile kaliyor. Sana mı soracak ya siz ne hadsizsiniz.
Canım googleden baktım hatta diyo böyle ters yatarsan bebek düze dönermiş
Okadar gözü dönmüş ki çabalayan cifte gider. Elleme hem normal hem sezeryan acısı çeksin. Görsün. Bunlar kolay hamile kalanlardan . Diyecek çok şey var yazamıyorum zorlamaKiz dalga gecme valla sinir oldum vajinamdan cikarcam illaki diye diye cocugu sakat birakacak. Benim oglan da tersti doktorum eger azicik bile dogum sancisi olursa ucarak hastaneye geliyorsun isminden once bebek ters diyorsun diye uyarirdi beni. Miss gibi planli sezeryan oldum.
39 haftalık hamileyiö 39+ 2 ye sıra verdi doktor bebek pozisyonda değil diye
Normal doğum sancı olunca bile pozisyona giren çok varmış ben gitmesem sancıyla gittiğimde tersse acil sezeryan oluyor zaten bir şey olur mu
Böyle düşünüyorsanız bu haftaya kadar neden başka doktor arayışına girmediniz. Doğum anında çocuk ölebilir sakst kalabilir vebali sizin boynunuza39 haftalık hamileyiö 39+ 2 ye sıra verdi doktor bebek pozisyonda değil diye
Ben ilk doğumumda hem sancı çektim hem de sezaryen oldum hiç hoş bir şey değilOkadar gözü dönmüş ki çabalayan cifte gider. Elleme hem normal hem sezeryan acısı çeksin. Görsün. Bunlar kolay hamile kalanlardan . Diyecek çok şey var yazamıyorum zorlama
Başka doktorlara gidin fikir alın. Ve endişelerinizi konuşun. Mesele normal doğum yapma meselesi değil, çekilem sancının bebek için faydaları olduğunu okumuştum, kontrollü sancı çekmenize izin verilip yine de sezeryan (gerekiyorsa) olabilirsiniz. Ancak aklınızdaki doğumu tüm riskleriyle gidin bir kaç doktor daha konuşum. Bende kafamdaki sorular ve kendi durumum için bir kaç tane doktora gittiğimi biliyorum, 37+dayken.39 haftalık hamileyiö 39+ 2 ye sıra verdi doktor bebek pozisyonda değil diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?