Sezeryanla doğumdan sonra 34 kilo şöyle geri verilir

57 kiloyla hamile kaldım 90 kiloyla doğuma girdim.5 ay sonunda şu an 56 kiloyum şöyle oluyo
1. kesinlikle diyet yapmayın çok gereksiz
2. emzirirken verdiğiniz günlük kalori 800 yani iki tam öğün...
3. kesinlikle elma ve kuru üzüm kompostosu için gün boyu içebildiğiniz kadar ...
4. moralinizi düzeltmek için 15-20 gün sonra korse takın...
5.dolabınıza 5 tane küçük şişe su koyun ve onu mutlaka bitirin..
6. çocuğunuz gazlıysa gece uykusu yok denecek kadar azsa zaten stresten erimemek içten bile değil...
7. 2. ayın sonunda hafif egzersizle beraber mekik çekmeye başlayın korkmayın dikişlere bişey olmuyo ben denedim... 20 kez yapın her gün. garanti veriyorum 4. ayın sonunda dümdüz bir karın olucak..
8.öğün asla atlamayın ve aç kalmayın..... sevgiler
Bende heöen heöen o kadar kilo aldım ve okuduklarım beni cok rahatlattı aynen yazdıklarını yapmaya çalışıyorfum zaten daha bir Hevesle yapacagım

Selam kızlar ben 78le hamile kaldım 35 haftaliğım ve 99 kiloyum şuan.doğuma kadar 25 kilo aldım diyelim nasıl gidecek bu kilolar psikolojim çok bozuk depresyonda gibiyim ve eşim benden çok uzaklaştı vücudum şiş diye 2 aydır yanaşmıyor ayrıca bu kilo konusunda iki kere büyük kavga ettik boşanmaya kadar düşündü hamileliğim stresli geçiyor o yüzden kendimi çok itici hissediyorum hissettirdi yani hakaret ederek seninle resim bile çekilmek istemiyorum su haline bak gözüm nasıl dışarda olmasın 100 kilo bir kadınla yatağa girmek istemiyorum dedi ben bu lafları unutamiyorum bir an önce doğum yapıp su kilolari verip anyayi konyayi göstermek istiyorum şuna...

Selam kızlar ben 78le hamile kaldım 35 haftaliğım ve 99 kiloyum şuan.doğuma kadar 25 kilo aldım diyelim nasıl gidecek bu kilolar psikolojim çok bozuk depresyonda gibiyim ve eşim benden çok uzaklaştı vücudum şiş diye 2 aydır yanaşmıyor ayrıca bu kilo konusunda iki kere büyük kavga ettik boşanmaya kadar düşündü hamileliğim stresli geçiyor o yüzden kendimi çok itici hissediyorum hissettirdi yani hakaret ederek seninle resim bile çekilmek istemiyorum su haline bak gözüm nasıl dışarda olmasın 100 kilo bir kadınla yatağa girmek istemiyorum dedi ben bu lafları unutamiyorum bir an önce doğum yapıp su kilolari verip anyayi konyayi göstermek istiyorum şuna...

Aman Allahim bu ne!!

Canim esinin yaptigi cok ayip olmus. Ustelik hamile bir kadina yaklasimi iyice yanlis. Psikolojik olarak destege en cok ihtiyac duyulan andir hamilelik. Bir yandan vucudumuzdaki degisikliklere alisip adapte olmaya calisirken diger yandan da bu sekilde bu muamele gormek zor olur. Ayrica hamile kadin kilosu kac olursa olsun cok hos gorunuyor bence. sikma sen de canini. hamileliginin tadini cikar. Kendisi dunya yakisiklisiymis gibi, su erkeklerin kadinlara olan tavrina sinir oluyorum. Kendileri kilo alsa, ustune bin tane soz soylerler. Yok gobeksiz erkek balkonsuz eve benzer falan. cok kizdim gercekten.
Ben de 60 la hamile kaldim. Spor yapiyordum, gayet fittim. Su an 72.5 kiloyum. Hamilelegimde 76 ya kadar ciktim. sonra 68e indim. nasil olduysa ustune dort kilo daha koydum. bebegim uc aylik su an. Calismaya da basladim. Kuveytte yasiyorum ve maalesef burda dogum izni sadece 70 gun :( her gun tartiliyorum hic bir azalma yok. Bebeigimi emziriyorum ama neden bende boyle hizli etki etmedi anlamiyorum. hamilelikten once de oyle kolay kolay kilo almazdim halbu ki. Umarim bi an once kaybederim bu kilolari. Eski halimi cok ozluyorum :/:KK46:

57 kiloyla hamile kaldım 90 kiloyla doğuma girdim.5 ay sonunda şu an 56 kiloyum şöyle oluyo
1. kesinlikle diyet yapmayın çok gereksiz
2. emzirirken verdiğiniz günlük kalori 800 yani iki tam öğün...
3. kesinlikle elma ve kuru üzüm kompostosu için gün boyu içebildiğiniz kadar ...
4. moralinizi düzeltmek için 15-20 gün sonra korse takın...
5.dolabınıza 5 tane küçük şişe su koyun ve onu mutlaka bitirin..
6. çocuğunuz gazlıysa gece uykusu yok denecek kadar azsa zaten stresten erimemek içten bile değil...
7. 2. ayın sonunda hafif egzersizle beraber mekik çekmeye başlayın korkmayın dikişlere bişey olmuyo ben denedim... 20 kez yapın her gün. garanti veriyorum 4. ayın sonunda dümdüz bir karın olucak..
8.öğün asla atlamayın ve aç kalmayın..... sevgiler
bende Sezeryanla doğum yapalı 20 gün oldu. Hamilelikte 30 kilo aldım ve doğumla beraber 20 günde sadece 10 kilo gitti geriye kaldı göbek ve 20 kilo bunalima girmek üzereyim çok dikkat ediyorum herşeye ama korkuyorum verememekten ne olur yardım

bende Sezeryanla doğum yapalı 20 gün oldu. Hamilelikte 30 kilo aldım ve doğumla beraber 20 günde sadece 10 kilo gitti geriye kaldı göbek ve 20 kilo bunalima girmek üzereyim çok dikkat ediyorum herşeye ama korkuyorum verememekten ne olur yardım

hiç korkmayın.
ben de tam 21 kilo aldım. doğumda sadece 3 kilosu gitti. geriye kalan 18 kilo sadece emzirme ile 8 ayda gitti.

doğumdan bir ay sonra kontrole gittiğim doktora karnımın büyüklüğünden dert yandığımda, "sen 9 ayda bu kiloyu aldın, karnın bu kadar büyüdü, hemen vermeyi mi bekliyordun" demişti.
göbek ve rahimin toparlanması en az 8 ayı buluyor. sabırla bekleyin, henüz çok yeni...
bakın 8 ay sonra ne durumdasınız.
güle güle büyütün bebeğinizi :)

Çok teşekkür ederim inşallah dediginiz gibi verebilirim çok korkuyorum kalmasından

Selam kizlar uzun suredir yoktum buralarda. Bir kolaçan edeyim dedim. İkinci cocugum 2 yasinda ve buraya giremeyecegim kadar hareketli bir bocek. E dogum yaptigim icin de burdayim. Kadinlarin en buyuk derdi dogum sonrasi kilolari lakin once sunu soyliyim ben sansli azinliktayim. Zira 25 kilo aldigim hamileligimden sonra 40'im cikmadan hepsini verdim. ki ikinci cocuk ve sezeryan. Ne yaptin derseniz yapi meselesi. İnanin ozel hicbirsey yapmadim. Hatta tepsi tepsi tatlilar yapip yedim gece yarilari da dahil. Fakat soyle bir sorun var kilolar guzelce gitti ama geriye hala toparlanamayan bir vucut kaldi. Bunun icin onerisi olan var mi peki?

Burada tanidigim kimse kalmamistir herhalde. Suan tamamen yabanci geliyor. Eskiden interaktifti buralar muhabbetler olurdu. Yazilara hemen cevap gelirdi. Umarim simdi de oyledir :)

Karnını sürekli içine çek işlerini falan o şekilde yapmaya çalış çok sıkı bi de korse giy mekik çek işe yarayacağını umuyorum ;)) benim kilolar dan fazla gitmedi duruyor çoğu 23 gün önce doğum yaptım ama göbeğimin sarkıklığı gidiyor yavaş yavaş bu şekilde.

Ya bilmiyorum spor yapmak lazim ama spora da vakit yok. Saatlerimi spor salonlarinda geciremem :(. Bende hic gobek yok ama karnim sonmus balon gibi oldu bu kez de. Sporsuz toparlanmaz gibi geliyor. Cocuk iki yasinda.

Kizlar... Ben spordan nefret eden biri olarak mukemmel bir yontem kesfettim Gomax e gidiyorum 25 dakikada ems teknolojisiyle 3 saate bedel antrenman yapiyorum en onemlisi Iftar kacirma problemimi de cozdum...

Kizlar... Ben spordan nefret eden biri olarak mukemmel bir yontem kesfettim Gomax e gidiyorum 25 dakikada ems teknolojisiyle 3 saate bedel antrenman yapiyorum en onemlisi Iftar kacirma problemimi de cozdum...
ne kadardir gidiyorsun canim.bende 26 kilo aldim.60 la kaldim 86 da dogurdum. Su an 72 kiloyum. 12 kilo fazlam var. emzirmek gunde 1 saat egzersiz yapmaya bedelmis.3 litre su iciorum.yuruyus bandi aldim. Ona basladim simdi. Bu dedigin ise yariyormu? Ne kadar farketti.

Valla hamilelikte 12 kilo aldim doğumdan sonra 9kilo verdim amma emzirirken 9kilo aldım ve hic vermedim 5 aylık oldu bebeğim ekngidaya geçmeyi bekliyorum diyete başlamak için ama kilolar gitmiyor 20 kilo vermem lazim emziriyorum da ama.hala.ayniyim.diyetisyen kesinlikle spor onermiyor sütun kalitesini bozarmis inşallah verebilirim ama eşim bu konuda çok destekçim sağolsun

:110:Ahhh darısı başıma...

72 kilo ile hamile kaldım, şu an 87 kiloyum. 38+0 haftalık hamileyim ve ayaklarım şişmeye başladı ödemden. Yürüdükçe daha da şişiyor, çünkü ne yapsam sıcaklıyorum.

Doğumdan sonra işe başlamadan önce eski kilomdan da az 60 kiloya düşmek istiyorum. Sadece bunun için bu sitedeki tüm doğum sonrası zayıflama hikayelerini okudum. Bi kaç ay kendim kilolarımdan kurtulmayı deneyeceğim, olmazsa koşa koşa diyetisyenin yolunu tutucam artık.

Merhaba 54 kilo ile hamile.kaldim 82 ile doguma girdim suan kizim 11 aylik ve 66 kiloya dustum alti aylikken ve ne yapsam zayiflayamadim cakilip kaldim ne yapmali bilmiyorum cok su iciyorum spor yapiyorum sıkılasma var kiloda dusme yok. Fikir verebilicek birileri var mi?

bende 23 haftalık hamileyim. ilk haftalarda vitamin ve progestan iğne kullandım düşük riski nedeniyle. inanılmaz kilo almış görünüyorum tartılara bakarsak. ilginç olan da dış görünüşümde abartı birşey yok :( yani gören 7 8kilo almış gibisin diyor ama tartı 20 kilo aldığımı söylüyor. boyumda uzun belki o da göstermiyor dicem de 20 de her türlü görünür. tuzlu yemiyorum tatlıyla çok aram yok beyaz ekmek yememeye özen gösteriyorum akşam 18 den sonra pek bişey yemiyorum çıkan sonuç beni deli edecek. her istediğimi yiyorum canıma değsin desem de kilo alsam hiç takmam. o da yok dikkat ediyorum elimden geldiği kadar. doktoruma anlattım durumu bünyen müsait demek ki depo yapıyor vücudun diyor. ya bu depolar kalırsa :/ gebelikten önce hep istediğim kiloya düştüm. irade sağlam. istersen verirsin diyorum kendi kendime ama kilo veremiyorum diyenleri gördükçe de çok endişeleniyorum. böyle düşündükçe daha da kilo alacak gibiyim

Lütfen yardım... 58 kilo ile ha şle kaldım. 72 ile doğuma girdim. Doğumda 6 kilo gitti. tam oh be derken 8 kilodan kurtulamıyorum. Boyum 1.60 ve psikolpjim bozuldu. Biliyorum bebeğim için herseye degerdi ama kendımı cok kotu hıssedıyprum. Bebegım suan 6 aylık. sizce sezeryan sonrası kiloların gitmesi ne kadar zaman alır?

Lütfen yardım... 58 kilo ile ha şle kaldım. 72 ile doğuma girdim. Doğumda 6 kilo gitti. tam oh be derken 8 kilodan kurtulamıyorum. Boyum 1.60 ve psikolpjim bozuldu. Biliyorum bebeğim için herseye degerdi ama kendımı cok kotu hıssedıyprum. Bebegım suan 6 aylık. sizce sezeryan sonrası kiloların gitmesi ne kadar zaman alır?
Al benden de o kadar. Boy pos da pek yok. 86yla girdim doguma 20kg almistim.. gel gor ki 8kg kaldi.gitmiyo..

Back
X