Sezeryanla doğumdan sonra 34 kilo şöyle geri verilir

Canım neden bu kadar dert ediyorsun boşver çok değil sadece son ay dikkat et
Bend toplamda 14 kilo almıştım
8 aylıkken 10 kilo almıştım gittiğim doktor çok almışsın yemek yeme filan diye korkuttu beni bende takıntı yaptım hiç yememeye başladım annem kızdı millet 30 kiloyla doğuruyor filan diye son ayda doktorumu değiştirdik diğer doktor çok iyi almışsın çok iyi gidiyorsun filan dediğinde şok olmuştum
Yani sen de takma orada burada yazılanları tabiki abartmamak lazım ama gidiyor bişekilde benim oğlum emmediği halde 6. Ayın sonunda eser kalmadı kilolardan zaten 5-6 kilo doğumda direk gidiyor az bir dikkatle gider hepsi korkma ve zaten maşallah iyisin
Benim ablam ilk doğumda 34 kilo ikizlerde de 36 kilo aldı ve şimdi eser yok abartmadıktan sonra korkma bence rahat ol bebişine yarasın hepside
Zaten bu alınan kilolar senin bünyenin alışık olduğu kilo değilse rahat gider
Çok konuştum kesiyorum;))

çok sağol valla içime su serptin.şuan 6 kg fazlam var.dikkat ediyorum ama almak da işime gelmiyor.bebişim beslenmz diede çok korkuyorum:))
çok sağol cnm:))

çok sağol valla içime su serptin.şuan 6 kg fazlam var.dikkat ediyorum ama almak da işime gelmiyor.bebişim beslenmz diede çok korkuyorum:))
çok sağol cnm:))

Dikkat etmek lazım tabi yani az yenebilir ama sağlıklı olmalı bebiş için
Hergün ceviz en az 2 bardak süt ve yumurta şartmış
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

18 ocakta dogum yaptim tam 29 kilo aldım.78 ile kalip 107 ile doguma gittim suan 93 kiloyum.Gunde 3 lt su iciyorum 3 dilimi gecmiyor ekmek sayim, cok zor gidiyo kilolarim cok dertliyim hic bir kiyafetim olmuyor ustume,:(((((

Eveet 88 kilo ile doğuma girdim. Vr tam iki ay sonra 75'e indim :) bir iki ay sonra da 60'a inersem oldu bu iş :) valla hep yedim hiç esirgemedim ama emzirmek işe yarıyor demekki

62 kilo ile hamile kaldım coşup 26 kilo alıp 88 ile doguma gittim, doğumdan sonra bir saniye bile yan gelip yatacak vaktim olmadi, aynı şekilde yemek pişirecek ve yiyecek vakitte bulamadım, ee eşimden başka bakanım besleyenimde olmadı :) haliyle dogumdan 3 ay sonra eskı kiloma döndüm, hatta 4. Ayda 31 kilo verıp 57 kiloya düştüm, kızım beş aylık hala emziriyorum ve hala kilo vermekteyim

Aşk olsun

keşke aynı şeyleri bende söyleyebilsem yaz geldi doğumdan beri kalan 13 kilo fazlamla tatile çıkacam hiç istemiyorum:(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

57 kiloyla hamile kaldım 90 kiloyla doğuma girdim.5 ay sonunda şu an 56 kiloyum şöyle oluyo
1. kesinlikle diyet yapmayın çok gereksiz
2. emzirirken verdiğiniz günlük kalori 800 yani iki tam öğün...
3. kesinlikle elma ve kuru üzüm kompostosu için gün boyu içebildiğiniz kadar ...
4. moralinizi düzeltmek için 15-20 gün sonra korse takın...
5.dolabınıza 5 tane küçük şişe su koyun ve onu mutlaka bitirin..
6. çocuğunuz gazlıysa gece uykusu yok denecek kadar azsa zaten stresten erimemek içten bile değil...
7. 2. ayın sonunda hafif egzersizle beraber mekik çekmeye başlayın korkmayın dikişlere bişey olmuyo ben denedim... 20 kez yapın her gün. garanti veriyorum 4. ayın sonunda dümdüz bir karın olucak..
8.öğün asla atlamayın ve aç kalmayın..... sevgiler

canım ya nasıl o kadar kilo aldın? şeker falan mı vardı?

bende hamile kaldıgımda 62 kiloydum doguma girerken 78 oldum su anda bebegım 2 aylık 66 kiloyum ama moralim cok bozuluyo eski sevdigim kıyafetleri giyemeyınce hatta dısarı cıktıgımda kıyafet için hiçbişeyi kendime yakıstıramıyorum ne yapcam bilmiyorum karnım hala cok var korse kullandıgım halde:((( bırazcık yemegıme dikkat edicek olursam hemen sutum gidiyo

Son düzenleme:
Arkadslar merhaba ben evlenmeden önce cok fittim 1 sene içinde 20 kilo aldm. Hamile kaldğmda 80 kiloydum 19 kilo aldm hamileliğimde 99 la doğum yaptm ve dogumdrn sonra 2 ayda 14 kilo gitti şuan 85 im ama simdi gram gitmiyo emziriyorum ama ne yapıcam bebeğim 3 aylık eski halime dönmek istiyorm. Benim gibi yaşayan varmı içinizde arkadaslar ve çözümler

aynı sana benzer durumdayım bende.68 le hamıle kaldım.bebegım 4 aylık..ben 79 kilodayım..veremiyorum..beraber yediklerimize dikkat edip kilo verelimmi?
ne dersin..şartlanırız..

50 kg ile hamile kaldım, 14 ay önce 69 ile doğuma girdim,doğumda 5 kg gitti.
Üzerinden 14 ay geçmesine rağmen şuan 53 kiloyum. Eski halime dönmeme az kaldı ama zaman geçtikçe kilo vermek de zorlaşıyor. Sporsuz ve diyetsiz ancak bu kadar oluyor. Ama göbeğin eski formuna kavuşması için spor şart. En azından mekik çekmeliyim. Bu aralar eliptik bisikletle çalışıyorum. 5 gün oldu ve faydasını görmeye başladım,sıkılaştığımı hissediyorum. Henüz tartılmadım, gelişmeleri yazacağım.

Hamilelere tavsiyem 10-12 kg arasında kilo almaya baksınlar,hamur işi ve tatlıda kesinlikle aşırıya kaçmasınlar ve bolca hareket-yürüyüş yapsınlar.

80 ile hamile kaldim 94 ile doguma girdim suanda 84 kiloyum bebegim 3 aylik ve emiyor hic diyet yapmadım önümüzdeki ay ise geri dönüyorum calismaya baslayinca kilolar gider diye umuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar doğum yapalı 4.5 ay oldu hamileliğimde aldığım kiloların bir kısmını verdim ama artık hiç gitmiyor geriye kalanlar ben önceki kilomun altına düşmeyi hedefliyordum ama gr bile gitmiyor bir çözüm bulan var mı eski kilosunun altına inen var mı?.

Arkadaşlar doğum yapalı 4.5 ay oldu hamileliğimde aldığım kiloların bir kısmını verdim ama artık hiç gitmiyor geriye kalanlar ben önceki kilomun altına düşmeyi hedefliyordum ama gr bile gitmiyor bir çözüm bulan var mı eski kilosunun altına inen var mı?.
selamlar aynen bende 4 ay once dogum yaptım hamıle kalınca ılk aylarda 9 kılo verdım sonra bunun 5ını gerı aldım 59la doğuma gırdım 54le cıktım doğumdan berı kılo aldım paso yedım sut olsun dıye tatlı cok yedım suan 61 im korse aldım aksam 7 den sonra yemıyorum sadece ıcıyorum az once bıberıye yagını okudum baska topıc de denemeyı dusunuyorum bı baskası da zeytınyagı ıle lımon karısımını tavsıye etmıs ama bakıcam denemeye calısıcam hepsini

yanı hamıleyken 30kılo da alsan 5 kılo da alsan farketmıyo doğum sonrası dıkkat etmen lazım ben 5 kılo aldım hamıleyken toplamda

selamlar aynen bende 4 ay once dogum yaptım hamıle kalınca ılk aylarda 9 kılo verdım sonra bunun 5ını gerı aldım 59la doğuma gırdım 54le cıktım doğumdan berı kılo aldım paso yedım sut olsun dıye tatlı cok yedım suan 61 im korse aldım aksam 7 den sonra yemıyorum sadece ıcıyorum az once bıberıye yagını okudum baska topıc de denemeyı dusunuyorum bı baskası da zeytınyagı ıle lımon karısımını tavsıye etmıs ama bakıcam denemeye calısıcam hepsini

Back
X