Korkutmak gibi olmasında
Sezeryandan ,anesteziden ne bileyim başka şeylerden korksansondayı unutursun bence
Ayy inşallah bende de uyuşturduktan sonra takarlar. Özelde mi doğum yaptınız?Spinal anesteziyle sezeryan olmustum. Uyusturduktan sonra taktilar. Hic birsey hissetmedim. Sonra uyusukluk gecip yurumeye baslamadan once cikardilar hemencik sonucta sezeryen dikislerinin agrisi oluyor sondayi hic hissetmedim bile.
Anestezi aldıktan sonra takılır
20 yıllık panık atak hastasıyım
Ikı dogum yaptım
Hıc sondadan korkmak aklıma gelmedi
Boşverrr
İnşallah bende de sonra takarlar ya..Benim sezeryana girince takmışlar anesteziden sonra ben odaya çıkınca ayağa kalkmak istediğimde fark ettim sondayı
Cevabınız için çok teşekkür ederim..Ben vajinal doğumda epidural aldığım için doğumdan sonra mesanemde problem oldu ve doğum sonrası 3 gün sonda ile yaşadım. Takılırken herhangi bi uyuşturma işlemi vs yapılmadı bana, sadece çok az rahatsız oldum, 3 saniye sürdü. Takılmasından ziyade 3 gün öyle yaşamak daha zordu benim için. Belki direkt konunuz ile alakalı değil ama kendi tecrübemi paylaşmak istedim :)
Naçizane tavsiyem doğuma değil sonrasına odaklanmanız olur, ben de doğuma çok kafa yormuştum, bir gün hadi en fazla bir hafta etkisi sürecek bi şey yaşıyorsunuz, sonrası daha büyük değişimlere hazırlayın kendinizi derim :)
İstek üzeri anesteziden sonra takıldı mı peki?Genelde öncesinde takılıyor. Ben anestezi aldıktan sonra takılmasını istemiştim
Evetİstek üzeri anesteziden sonra takıldı mı peki?