- 8 Mart 2019
- 2.382
- 3.001
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyandığımda sonda vardı, ne zaman çıktı, nasıl çıkardılar hiç hatırlamıyorum. doğurduğum gün yok benim hafızamda
En güzeliUyandığımda sonda vardı, ne zaman çıktı, nasıl çıkardılar hiç hatırlamıyorum. doğurduğum gün yok benim hafızamda
Benim 12 saatlik açlıktı yine de taktılar.Bana hic sonda takilmadi. Sezeryan oldum. Zaten 6 saatlik aclik ile aldilar genel anestiziydi
Bi bana canlı canlı taktılar heralde3 sezaryenim var 2 epidural 1 spinal hepsinde anesteziden sonra takıldı sonda
aslında katajel denen bir kayganlaştırıcı jel yardımı ile takılıyor sonda. Jelin içinde lokal anestezik de var , acı hissini azaltıyor. Takması değil de çıkarması daha sıkıntı.Bi bana canlı canlı taktılar heralde
Ben spinal aldıktan sonra taktılarMerhaba Hanımlar..
Ben şuanda 6 Aylık Hamileyim çok şükür.. büyük ihtimalle Sezeryan olacağım. Ama Sonda takılmasından çok korkuyorum.
Spinal Anestezi yapıldıktan sonra mı takılıyor? Yoksa Anesteziden önce mi takılıyor?
Önceden takılıyorsa eğer, çok acıyor mu? Kaç saniye sürüyor? Hazırlıklı olmak isterim..
şimdiden teşekkürler arkadaşlar
Evet çıkartırken daha çok hissettimaslında katajel denen bir kayganlaştırıcı jel yardımı ile takılıyor sonda. Jelin içinde lokal anestezik de var , acı hissini azaltıyor. Takması değil de çıkarması daha sıkıntı.
Ya bana takmadilar ya da ben uyurken ne olduysa olduBenim 12 saatlik açlıktı yine de taktılar.
Zaten herkese uyuşturduktan sonra takıyorlar merak etmeyin çıkarınca hissedersiniz sadece oda zaten acitmiyorAyy inşallah bende de uyuşturduktan sonra takarlar. Özelde mi doğum yaptınız?