Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aslında katajel denen bir kayganlaştırıcı jel yardımı ile takılıyor sonda. Jelin içinde lokal anestezik de var , acı hissini azaltıyor. Takması değil de çıkarması daha sıkıntı.
Merhaba Hanımlar.. Ben şuanda 6 Aylık Hamileyim çok şükür.. büyük ihtimalle Sezeryan olacağım. Ama Sonda takılmasından çok korkuyorum. Spinal Anestezi yapıldıktan sonra mı takılıyor? Yoksa Anesteziden önce mi takılıyor? Önceden takılıyorsa eğer, çok acıyor mu? Kaç saniye sürüyor? Hazırlıklı olmak isterim.. şimdiden teşekkürler arkadaşlar
Ben spinal aldıktan sonra taktılar Hıc ne zaman takalım dıyen olmadı Ustelık normal doguracaktım Bayagı bı acıldıktan sonra isler yolunda agıtmedı sezaryene döndüler
aslında katajel denen bir kayganlaştırıcı jel yardımı ile takılıyor sonda. Jelin içinde lokal anestezik de var , acı hissini azaltıyor. Takması değil de çıkarması daha sıkıntı.
Anesteziden sonra taktılar hiç bir şey anlamıyorsun. Çıkarırken de anlamıyorsun. Zaten anestezi etkisi geçince başka şeyleri düşüneceğin için hissetmezsin bile