sezeryan tarihlerimiz

murgiz

kuşum ardam
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2007
3.601
5
kızlar zaten biliyorsunuz benim sezryan ameliyatım 1 mayısta olcak allahın izniyle dr değiştirmezse bebişim erken gelmek istemezse yerimseniben
bakalım planlı sezeryan olacakların tarihleri ne zamana verilecek :dance:

MURGİZCİM CANIM BENİM ÇOK AZ ZAMANIN KALMIŞ YA ÇOK DUYGULANIYORUM İNŞALLAH BEBİŞİNE KAVUŞMANA GÜNLER KALDI CANIM BENŞM DOKTORUM 24 MAYISA GÜN VERDİ 39. HAFTA OLUYOR YANİ BAKALIM İNŞALLAH BBEİŞLERİMİZ ZAMANINDAN ÖNCE GELMEYE KALKMAZLAR TATLIMsırnaşık şeysırnaşık şeya.s.

MURGİZCİM DOĞUM YAPIP EVE GELDİTEN SONRA BİZE YAZ TAMAMMI KOCAMANNNNNN Bİ BAŞLIK AT BEBİŞİNİN RESMİNİE KOY AMA UNUTMA BEBİŞİNİ GÖRÜNCE BİZLERİ 3 MAYISI BEKLİYORUZ :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ayyy canım yaaaaaaa senı tanıdıgımda hamılelıgını yenı ogrenmıstın ve bende hamıleydımmmmmmm ınanamıyorum ben dogurdum ve senın sıpacıkta gelıyorrr umarım sezeryanın sorunsuz gecer ve hemencecık atlatıresın bıtanem allah bebegın ve sana ve esıne bolol boll saglık versınnn allah kurtarsın bıtanem seni ve butun hamileleri

Benimki 5 Mayıs'dı, bebişim iyice aşağıya indiği için doktorum 28 Nisan'a gün verdi.

evet canım arkadaşım yaaaaŞeniz
zaman ne çabuk geçiyo hamiş olan doğuyo doğan büyüuo çok güzelll:teytey:
amin canım güzel dileklerin için senide berkayıda öpüyomŞeniz

gizeemmmmmm demek sezeryan olacaksın.ablamın internetine girdim bi bakim dedim.1mayıs güzel tarih benimde ogün kontrolüm var bakalım drla.nie sezeryan bi sorun yok değilmi?

gizeemmmmmm demek sezeryan olacaksın.ablamın internetine girdim bi bakim dedim.1mayıs güzel tarih benimde ogün kontrolüm var bakalım drla.nie sezeryan bi sorun yok değilmi?
canım evet sezeryan olcam zaten sezeryan istiyodum o ayarı ama bende bel fıtığı var drumda dediki kadın doğum açısından bi risk yok ama bel fıtığını zorlayabilirsin o yüzden sezeryan önerririm diye bende bu yüzden sezeryana karar verdim

seninde kontrolün iyi geçer umarım canım tarihin belli olur artık o gün

ay gizoş ya bend eçok heyecanlanıoyrum bu sitede hamilerle konuştugumda ilk seni ve beyzayı tanıdım beyza kavuştu seninkinin ben bile gününü sayıoyurm perşenbe sende doguracan ay benimkide allahın izniyle bir olsaydı

canım benim ya çok sağoll bitanem valla sırası gelen bebişe kavuşuyo inş önce beyza sonra ben sonrada sen hayırlısıyla canım benim
canım belki çarşambada olabilir benim haber veririm canım çok öpüyorum

eee çiğdem nasıl geçti kontrol lardelenin dedği gibi çatınmı dar

çidemcin hayırlı olsun canım az kaldı ....................

hadi bakalım hayırlısı birtanem kuzularımız saglıkla gelsinde önemli degil gerisi

saolun kızlar allah razı olsunn rabbim cümlemizi hayırlısıyla kucamıza almayı nasip etsinn teyzeleri oglumun durumu cok iyi fakat bebeişimde 2 aydan beri kordon dolanması vardı dün doktorum tekrar baktı hala kordonu duruyo dedi bende o riski göze alamam dedim oda sezeryan yapalım dedi kızlar cook heycanlıyım zaman hiçç gecmiyoo vallla..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…