kızlar zaten biliyorsunuz benim sezryan ameliyatım 1 mayısta olcak allahın izniyle dr değiştirmezse bebişim erken gelmek istemezse yerimseniben
bakalım planlı sezeryan olacakların tarihleri ne zamana verilecek :dance:
Benimki 5 Mayıs'dı, bebişim iyice aşağıya indiği için doktorum 28 Nisan'a gün verdi.
ayyy canım yaaaaaaa senı tanıdıgımda hamılelıgını yenı ogrenmıstın ve bende hamıleydımmmmmmm ınanamıyorum ben dogurdum ve senın sıpacıkta gelıyorrr umarım sezeryanın sorunsuz gecer ve hemencecık atlatıresın bıtanem allah bebegın ve sana ve esıne bolol boll saglık versınnn allah kurtarsın bıtanem seni ve butun hamileleri
canım evet sezeryan olcam zaten sezeryan istiyodum o ayarı ama bende bel fıtığı var drumda dediki kadın doğum açısından bi risk yok ama bel fıtığını zorlayabilirsin o yüzden sezeryan önerririm diye bende bu yüzden sezeryana karar verdimgizeemmmmmm demek sezeryan olacaksın.ablamın internetine girdim bi bakim dedim.1mayıs güzel tarih benimde ogün kontrolüm var bakalım drla.nie sezeryan bi sorun yok değilmi?
ay gizoş ya bend eçok heyecanlanıoyrum bu sitede hamilerle konuştugumda ilk seni ve beyzayı tanıdım beyza kavuştu seninkinin ben bile gününü sayıoyurm perşenbe sende doguracan ay benimkide allahın izniyle bir olsaydı
kızlar benimde 5 mayıs sezeryanım allah nasip ederse
kızlar benimde 5 mayıs sezeryanım allah nasip ederse