sezeryan tarihlerimiz

yok cnm catımda 1.bucuk santim acıklık var ama kordon dolanmsı var iştee ondan doktorrsezeryan dedi....hepinizi öpüyorum inş dogum yaptıktan sonrada bebeişlerimiz oldu diyeeeee kocaman harflaerle yazaarız allah nasip ederse.............

18 lik genç anne sen siteye ilk uye olup bende hamileyim diye yazdıgında yaşını görünce ben çigdemcim gerçekten mi diye sormuştum maaşallah sana maaşalalh genç annemiz sitemizin en genç annesi sensin sanırım rabbim saglıkla kucagına alıp buyutmeyi nasipetsin inşaallah resminide isteriz ama yerimseniben allahım kurtarsın yardımcın olsun canım benim bizleirde sakın dogumunda unutma bizleirnde saglıkla bebeklerimize kavuşması için dua et oldu mu ne güzel mayıs ayı bitince sıra bizde olacak bu mayıs sanırım geçmeyecek yaşadıgım en uzun mayıs olacak herhalde benimde

saolun kızlar allah razı olsunn rabbim cümlemizi hayırlısıyla kucamıza almayı nasip etsinn teyzeleri oglumun durumu cok iyi fakat bebeişimde 2 aydan beri kordon dolanması vardı dün doktorum tekrar baktı hala kordonu duruyo dedi bende o riski göze alamam dedim oda sezeryan yapalım dedi kızlar cook heycanlıyım zaman hiçç gecmiyoo vallla..............

canım hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alırsın inş evettt zaman geçmiyor son günler çoooook uzun
saracım haklısın mayıs sana çok uzun gelcek:1shok:

saol sara nurcum hiç unuturmuyum sizleri inş hepimiz için hayırlı dogumlar olur canlarım benim rabbim bebegimize kavuştursun ben hayırlısıyla dogumumu bi atlatayım inş sizlerede cokca dua ederim gercekten bu saataen sonra hepimizin duaya i,htiyacı var

valla zaman gecmiyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hadi gecsinn artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

evet cigdem geçmiyor yaaaaaaaaa ya ben ne yapayım senin şunun surasında kaç günün kaldı düşünme sen şimdi o gelcek zamanı izleidğin diziler varsa onları düşün onların günü çabuk geliyor sonra bir bakmışsın ki beben kollarına inşaallah saglıkla sıhhatle amin rabbim saglıkla versin onları kollarımza da bekleyelim canım benim benim de 54 günüm filan kaldı bakalım

kızlar zaten biliyorsunuz benim sezryan ameliyatım 1 mayısta olcak allahın izniyle dr değiştirmezse bebişim erken gelmek istemezse yerimseniben
bakalım planlı sezeryan olacakların tarihleri ne zamana verilecek :dance:

canim benim allahim bebisini sag salim kucagina almayi nasip etsin isallah kolay bir dogum olur az kalmis canim allah yardimcin olsun :emir_bebek::emir_bebek:

çiğdemciğim hayırlı olsun çok az kaldı sabret daha bak 10 gün daha beklemekten kurtulmuşşun daha önce alıcaksın kucağına bebeğini. küçük anne olucaksın:)) beraber büyüceksiniz kuzunla:)))

saol cnm benim evet cnm 10 gün önce olucak allah nasip ederse inş teyzesi biz birlikte büyüycez bakalım guzuylaa

merhaba canlarım gizemcim bugün sezeryanını olmuş bebeğini kucağına almıştır ALLAH analı babalı büyütsün inşallah.dr bi sıkıntım olursa 16 mayısta sezeryanı yapabiliriz olmazsa 20 mayıs diye konuştuk bugün.hepinizi öpüyorum

X