Sezeryan sonrası kaçıncı ayda hamile kaldınız ?

Stres benim için de çok önemli yapıca zaten panik birisiyim. Şu an sanırım çok yeni olduğu için hemen olsun istiyorum. Ama haklısın ben de gebelik fikri öncesi yine doktoruma gidip tamam Sirkencubin artık yaraların iyileşmiş bebek düşünebilirsiniz cümlesini duymadan kalkışamam.

6 ay dolmadan doktorum karın kası sporu yapmama bile izin vermiyor. Bir de gebeliği düşün canım

Senin de zor geçmiş canım

ama tüm kayıplarım bebeklerim fasulye kadarken değil kocaman kocaman bebekleri erken doğurup gerçekleşti
biliyorum okudum yazdıklarını çok zor biliyorum ama elden gelen yok tevekkül etmekten başka. rabbim en kısa zamanda kucağını sağlıkla doldursun inşallah

Rabbim Yardımcın olsun inşallah Allahım evladını sana bağışlasın sebep neydi acaba
Once taşikardi oldu bebek yatış verdiler normale döndü ama benim sancilarim basladi bu seferde dogumda su yutmuş burundan oksijen aliyo sizce iyi olma ihtimali nedir

Hepinize teşekkür ederim insallah sag salim kavusurum yavruma herkezin bebegi yaninda oyle zor ki

Öncelikle Allah sabır versin.
39 hafta ev sahipliği yaptığım yavrum 3 günlük nefes hakkını kullandıktan sonra melek oldu. Nisan ayıydı..
Sezeryandan sonra istediğim ilk ay hamile kaldım. (4. Aydı)
Fakat kese düzgün gelişemedi ben bunu rahim tam toparlanmadan erkenden olmasına bağladım ve 5. Haftada sonlandı kendi kendine.
Bir iki ay ara verdim erken olduğunu düşündüm ve toplam doğumdan sonra 7. Ayda yine hamile kaldım.
O da şuan bu hamileliğim..

Bana doktorum 1 sene demişti ama özeldeki doktorum 6 ay dedi o da kaybımdan ötürü. Yoksa ona göre de 1 sene geçmesi daha iyiymiş.

Ben kırkım çıkmadan adet oldum. (30. Gün)
Hatta öyle ki 40 kontrolümde (42.gün) yumurtlamam oldu, doktor onayladı.

Ve 2 haftaya kalmadan eski Halime dönmüştüm

Bende nisan ayında kaybettim yavrumu ve şimdi yeniden hamileyim çok tedirgin ve korkuluyum inşallah bu sefer sağlıklı sıhhatli kucağıma alacağım inanamıyorum Rabbime sizede hayırlı olsun yeni bebisiniz

Bende nisan ayında kaybettim yavrumu ve şimdi yeniden hamileyim çok tedirgin ve korkuluyum inşallah bu sefer sağlıklı sıhhatli kucağıma alacağım inanamıyorum Rabbime sizede hayırlı olsun yeni bebisiniz
Sanada hayırlı olsun canım
İnan ki bende idrak edemiyorum 9 aylık hamilelik sonrası bomboş kalan bir kucak..
Şimdi de öyle olacak diye çok korkuyorum evet mutluyum ama sadece şuanlık. hiç hayal kuramıyorum.
Sizin kaç haftalık bebiş? Yeni mi?

Sizi üzmek istemem ama Bebeğinizi neden kaybettiniz acaba

Sizi üzmek istemem ama Bebeğinizi neden kaybettiniz acaba
Diyafram hernisi vardı
Diyafram zarı kapanmadığı için yukarı çıkan organlar akciğer gelişimini olumsuz etkilemişti.
Ecmo cihazı takılması için ameliyata alındı fakat ameliyattan çıkamadı 3 günlüktü

Off çok acı.hamilelikte belli miydi bu durum.Allah sabırlar versin sana cennet annesi

Off çok acı.hamilelikte belli miydi bu durum.Allah sabırlar versin sana cennet annesi
17. Haftada öğrenmiştim doğumumu da bu yüzden Ankara da yaptım. Tek ecmo cihazı Hacettepe de olduğu için. Ama nasip değilmiş işte, 3 günlük nefes Hakkı varmış güzel suratlımın.. Teşekkür ederim canım

Benim oğlumda üç gu yaşadı minik bedeni daha fazla dayanmadı çok zor çok acı bende 9 haftalık hamileyim şükür su an herşey yolunda bende hiç hayal kurmuyorum cinsiyetini bile öğrenmek istemiyorum o zamanlara Rabbim ulastirirsa tabi bağlanmaktan korkuyorum sanırım

Merhaba güzel anne acım cok büyük benim de artık bir cennet kuşum var içim o kadar yanıyor ki 14 mart 2020 de yanı tam 3 gün önce 38 haftalıkken oğlumu ölü doguma sezeryanla benden aldılar isyan etmedim asla edemem Allah verdi Allah aldı onu bir kere göstermediler bana kokusu nasıl eli yüzü nasıl göremedim cennet kuşumu daha mezarına bıle götürmediler cok canım yanıyor aynı şeyi sizde yaşamışsınız benım sorum ben 2 3 ay sonra tekrardan hamıle kalmak istiyorum acımı belkı unutturur yenı bır bebek canım cok yanıyor napmalıyım

Benim yengem 5.ayinda hamile kalmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…