Sezeryan sonrası kaçıncı ayda hamile kaldınız ?

Öncelikle Allah sabır versin.
39 hafta ev sahipliği yaptığım yavrum 3 günlük nefes hakkını kullandıktan sonra melek oldu. Nisan ayıydı..
Sezeryandan sonra istediğim ilk ay hamile kaldım. (4. Aydı)
Fakat kese düzgün gelişemedi ben bunu rahim tam toparlanmadan erkenden olmasına bağladım ve 5. Haftada sonlandı kendi kendine.
Bir iki ay ara verdim erken olduğunu düşündüm ve toplam doğumdan sonra 7. Ayda yine hamile kaldım.
O da şuan bu hamileliğim..

Bana doktorum 1 sene demişti ama özeldeki doktorum 6 ay dedi o da kaybımdan ötürü. Yoksa ona göre de 1 sene geçmesi daha iyiymiş.

Ben kırkım çıkmadan adet oldum. (30. Gün)
Hatta öyle ki 40 kontrolümde (42.gün) yumurtlamam oldu, doktor onayladı.

Ve 2 haftaya kalmadan eski Halime dönmüştüm
Merhaba güzel anne acım cok büyük benim de artık bir cennet kuşum var içim o kadar yanıyor ki 14 mart 2020 de yanı tam 3 gün önce 38 haftalıkken oğlumu ölü doguma sezeryanla benden aldılar isyan etmedim asla edemem Allah verdi Allah aldı onu bir kere göstermediler bana kokusu nasıl eli yüzü nasıl göremedim cennet kuşumu daha mezarına bıle götürmediler cok canım yanıyor aynı acıyı sizde yaşamışsın benım sorum ben 3 4 ay sonra tekrardan hamıle kalmak istiyorum acımı belkı unutturur yenı bır bebek napmalıyım daha önce de bir düşüğüm oldu

Merhaba güzel anne acım cok büyük benim de artık bir cennet kuşum var içim o kadar yanıyor ki 14 mart 2020 de yanı tam 3 gün önce 38 haftalıkken oğlumu ölü doguma sezeryanla benden aldılar isyan etmedim asla edemem Allah verdi Allah aldı onu bir kere göstermediler bana kokusu nasıl eli yüzü nasıl göremedim cennet kuşumu daha mezarına bıle götürmediler cok canım yanıyor aynı şeyi sizde yaşamışsınız benım sorum ben 2 3 ay sonra tekrardan hamıle kalmak istiyorum acımı belkı unutturur yenı bır bebek canım cok yanıyor napmalıyım
Oy canm benm Allahım peygamber sabrı versin sana ve tüm bu acıyı yasayan bizlere 😣 bende eylül ayında 25 haftalk dogumla kaybettm bebegımı...cennetinde bekliyor bizi yavrularımz Allahım orda kavustrsn insallah🤲🏻 Ben cok yıprandm perisan oldm Allahım sabr versn insallah 🤲🏻

Oy canm benm Allahım peygamber sabrı versin sana ve tüm bu acıyı yasayan bizlere 😣 bende eylül ayında 25 haftalk dogumla kaybettm bebegımı...cennetinde bekliyor bizi yavrularımz Allahım orda kavustrsn insallah🤲🏻 Ben cok yıprandm perisan oldm Allahım sabr versn insallah 🤲🏻
Amin rabbim bizi cennette kavustursun cennette benim meleğim Allahım inşallah tekrardan hayırlı evlatlar nasip etsin bize 🙏😔

Merhaba güzel anne acım cok büyük benim de artık bir cennet kuşum var içim o kadar yanıyor ki 14 mart 2020 de yanı tam 3 gün önce 38 haftalıkken oğlumu ölü doguma sezeryanla benden aldılar isyan etmedim asla edemem Allah verdi Allah aldı onu bir kere göstermediler bana kokusu nasıl eli yüzü nasıl göremedim cennet kuşumu daha mezarına bıle götürmediler cok canım yanıyor aynı şeyi sizde yaşamışsınız benım sorum ben 2 3 ay sonra tekrardan hamıle kalmak istiyorum acımı belkı unutturur yenı bır bebek canım cok yanıyor napmalıyım
Öncelikle başınız sağ olsun. Sezeryan sonrası hemencecik gebe kalmak mümkün. Ama rahimimiz durumunu doktorunuz kontrol etmeli ve oma göre karar vermeli. Benim doktorum doğurmamda sakınca görmemişti. Bir de mutlaka kaybınızın nedenlerini araştırın ki tekrarı olmasın. Allah tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsin.

Merhaba güzel anne acım cok büyük benim de artık bir cennet kuşum var içim o kadar yanıyor ki 14 mart 2020 de yanı tam 3 gün önce 38 haftalıkken oğlumu ölü doguma sezeryanla benden aldılar isyan etmedim asla edemem Allah verdi Allah aldı onu bir kere göstermediler bana kokusu nasıl eli yüzü nasıl göremedim cennet kuşumu daha mezarına bıle götürmediler cok canım yanıyor aynı acıyı sizde yaşamışsın benım sorum ben 3 4 ay sonra tekrardan hamıle kalmak istiyorum acımı belkı unutturur yenı bır bebek napmalıyım daha önce de bir düşüğüm oldu
😔
Merhaba canım rabbim sabır versin sanada
Rahim hazır olmadan hamilelik oluşmuyor zaten. İstersen kan pıhtılaşması için test yaptır sonuçlar 2 ayda çıkıyor.
4. ay dolsun hiç olmadı öyle korunmayı bırakırsınız tekrardan. Tabi doktora danışarak. Ben dediğim gibi 7. Ayda hamile kaldım. Şükür şuan herşey yolunda. İnşallah en Kısa zamanda tekrar nasip olsun ve gönlüne göre ilerlesin bu süreç 🙏

😔
Merhaba canım rabbim sabır versin sanada
Rahim hazır olmadan hamilelik oluşmuyor zaten. İstersen kan pıhtılaşması için test yaptır sonuçlar 2 ayda çıkıyor.
4. ay dolsun hiç olmadı öyle korunmayı bırakırsınız tekrardan. Tabi doktora danışarak. Ben dediğim gibi 7. Ayda hamile kaldım. Şükür şuan herşey yolunda. İnşallah en Kısa zamanda tekrar nasip olsun ve gönlüne göre ilerlesin bu süreç 🙏
Gebetık testimz yapılacak dua edin bana anneler dogum yaparken cok zor durumdayım 😔

Sana kocaman sarılmak istedim. 😔Başın sağolsun. Ekimde de ben ölü Doğum yaptım. 37. Haftadaydım. Tedavi ile olan ve sağlıklı bir bebekti. Kalbi neden durdu nasıl oldu anlayamadık. Bana doktorum en az 6 ay beklemelisin dedi. Seni çok iyi anlıyorum bir an evvel kucağın dolsun ki acını biraz hafifletsin istiyorsun. Sana tavsiyem yaraların iyileşsin kendini eve kapatma mutlaka psikolojik destek al. Zaman geçmeyecek sandım ancak geçiyor.

Gebetık testimz yapılacak dua edin bana anneler dogum yaparken cok zor durumdayım 😔
Basın sağolsun çok zor çok yıpratıcı bir dönem 35 haftakik kuzumu kaybettim bende bir sene oldu dile kolay tabi ben sekizinci ayda sezeryandan sonra gebe kaldım ama 9 haftakik kalbi durdu onunda kürtaj oldum bende heman yeni bir gebelik istedim Rabbimden hamile kalınca hazır olmadığımı hissettim her gün acaba birşey olacak mı kaybedecek miyim tansiyonum mu cıktı diye yedim bitirdim kendimi ki hislerimde yanılmamışım hissettim birşeylerin ters gittiğini demem o ki önce kendini topla sonrasi Rabbimde artık çünkü yeni bir gebelik çok stresli geçiyor biz iyi olalım ki gebelik te güzel ilerlesin acim hiç geçmiyor ama bu acıyla yaşamayı öğrendim sana bol sabır diliyorum

Can acısıyla insan hemen bir bebek daha istiyor evet. Ama doktorlar doğum türü sezaryen ise riske atmamak için 6 ay bekleyin diyor. Normal doğumda ise min 3-4 ay beklemek yeterli.

Hem sezeryan olması hem de üst üste 2 gebelik geçirmem neticesinde doktorum 1 yıl önermiyor. Daha erken hamilelik bana göre risk olarak bakmaya başladım.

Can acısıyla insan hemen bir bebek daha istiyor evet. Ama doktorlar doğum türü sezaryen ise riske atmamak için 6 ay bekleyin diyor. Normal doğumda ise min 3-4 ay beklemek yeterli.

Hem sezeryan olması hem de üst üste 2 gebelik geçirmem neticesinde doktorum 1 yıl önermiyor. Daha erken hamilelik bana göre risk olarak bakmaya başladım.
Anladım cnm Allahım hayırlısını versin beklemek zorundayız inşallah bugunlerde gececek

Sana kocaman sarılmak istedim. 😔Başın sağolsun. Ekimde de ben ölü Doğum yaptım. 37. Haftadaydım. Tedavi ile olan ve sağlıklı bir bebekti. Kalbi neden durdu nasıl oldu anlayamadık. Bana doktorum en az 6 ay beklemelisin dedi. Seni çok iyi anlıyorum bir an evvel kucağın dolsun ki acını biraz hafifletsin istiyorsun. Sana tavsiyem yaraların iyileşsin kendini eve kapatma mutlaka psikolojik destek al. Zaman geçmeyecek sandım ancak geçiyor.
Senin de başın sağ olsun canım mutlu ol güzel anne evlatlarımız bizi cennet kapısında beklıyo bizi almadan gitmeyecekler onlar bizim cennet kuşumu hayırlısı buymuş biz bılemeyız ne hayırlı ne hayırsız rabbim o kadar sevmiş ki evlatlarımızı aldı erkenden yanına meşeklerimizi Allah bize sabr versın inşallah 🙏

Merhaba,

Bazılarınız bilir geçen hafta 1 yıl arayla 2. Erken doğumum gerçekleşti ve bebeğimin minik kalbi dayanamadı, 2. Kez bebeğimi toprağa verdik. Minik bebeğim dünyadan hızlı geçti, ne yazık ki abisinin yanına defnettik... Annelik yine nasip olmadı, yine bebeksiz bir lohusayım... İçim, cehennem gibi yangın yeri...😞

İlk hamilelik normal doğumdu, yaklaşık 2 ay sonra ilk adetimi görüp doğumdan sonra 7. Ayda hamileydim.

İkinci doğumum bebeğin suyunun gelmesi ile acile Doğuma alınmam gerekti, pozisyondan dolayı sezeryan oldum ve Rabbim doğalını boşuna vermemiş bu yıl sezeryan olduğum İçin çok zorlanıyorum. Dikişlerden eğilemiyorum, hareket alanım ciddi sıkıntılı. Haftaya kontrole gidiyorum doktora.

Bilmediğim aklıma takılan sorular var. Başından geçenler bilgilendirirse sevinirim. İnternette her türlü bilgi var, insanın hem aklı karışıyor bazen de okuduklarına göre üzülüyor... Deneyimleriniz bu nedenle kıymetli...

1)Sezeryan sonrası kaçıncı ayda hamile kaldınız (asıl sorum benim gibi kaybı olanlara, bebeği olanlar hamilelik düşünmemiştir diye sanıyorum)

2) sezeryan sonrası hamile kalmak normal Doğum sonrasına göre zor mu? (İnternette zor yazmışlar)

3) Doktorunuz (kaybı olanlara özellikle sorum) sezeryan sonrası kaçıncı Aydan itibaren denemenize müsade etti?

4) sezeryan sonrası ilk adet ne zaman oldunuz?

5) Sezeryan sonrası normal hayatınıza kaçıncı haftada döndünüz?
(Dikişlerden ve acısından şu an eğilemiyorum bile)

Şimdiden Allah razı olsun,
1sorunun cevabini bende merak ediyorum
2.benim iki bebegimde tup bebek bilmiyorum
3.ayri ayri 3dr sordum biri 2sene biri1sene bekle dedi ama ameliytimi yapan dr 2ay beklesen yeter demisti
4.ilk be egimde 40gun lohusa 1hafta sonra adet 2.bebegumde 30gun lohusa 12.gun adet oldun
5.ilk bebekte hic yatmadim ama 2.de 1ay nerdeyse toplanamadim cunku ruhsalda cokuntu oluyor evlat acisi zor Rabbim bidaha yasatmasin
Rabbim sizede sabir versin insallah

Hepimizin yangoni bir Rabbim sabir versin bende 28 ocakta dogum yaptim ve hemen olsun istiyorum ama bi yandan da hem kendim icin hemde bebek icin endise duyuyorum

Hepimizin yangoni bir Rabbim sabir versin bende 28 ocakta dogum yaptim ve hemen olsun istiyorum ama bi yandan da hem kendim icin hemde bebek icin endise duyuyorum
Sen de mi ölü dogum yaptın cnm yoksa evladın yasıyor muydu ben bir 6 ay beklycm Allahım sabrımızın meyvesini verir inşallah

Allah sabir versin basin saolsun canım.

En yakınım 2. Ayda kaldı kaybi yok kazayla 2 cocugu ikiz gibi araları 11 ay oldu iki çocuğun büyüttü sezaryenli bu arada

Bir diğer yakınım 9 aylik bebegi karnında kalbi durdu vucudunun toparlanmasini bekledi 6. Ayda kaldı gebe

Iyilesme sürecine gelince sezaryanda yattikca iyilesme uzuyor ben ertesi gun kalkıp diger bebegime ve evimin işlerine bakmak zorunda kalmıştım biraz başım dönüyordu dinlenip uzanıp hemen kalkıyordum yatma fırsatım olamamıştı beslenmenize vitaminlerinize lutfen çok çok dikkat edin iki dogum yaptınız ve depolarınız azalmıştır bir kac ay toparlanin ve yeniden isteyin

Merhaba bende ağustosta erken doğum yaptım benim 3.5 aylıkken kahverengi lekelenme vardı dr birşey yok dedi hep renkli ultrason bakan dr de gayet sağlıklı dedi erken doğum yaptım ve 1 ay kuvöz de kaldı melek oldu 9 ay oldu ama ben dün gibi yaşıyorum bende bebek istiyorum kızım var çok şükür kardeşi olsun istiyorum cunki oda bizim kadar etkilendi korona var diye korkup bebek yapamıyoruz. Ben birde gen testleri okudum burada bunları nasil yaptira bilirim hangi dr gitmeliyim birde perjnatoloji bölümü var mis bilginiz var mi istanbulda yaşayan arkadaslar memnun oldugunuz dr var mi

X