Merhaba,
Bazılarınız bilir geçen hafta 1 yıl arayla 2. Erken doğumum gerçekleşti ve bebeğimin minik kalbi dayanamadı, 2. Kez bebeğimi toprağa verdik. Minik bebeğim dünyadan hızlı geçti, ne yazık ki abisinin yanına defnettik... Annelik yine nasip olmadı, yine bebeksiz bir lohusayım... İçim, cehennem gibi yangın yeri...
İlk hamilelik normal doğumdu, yaklaşık 2 ay sonra ilk adetimi görüp doğumdan sonra 7. Ayda hamileydim.
İkinci doğumum bebeğin suyunun gelmesi ile acile Doğuma alınmam gerekti, pozisyondan dolayı sezeryan oldum ve Rabbim doğalını boşuna vermemiş bu yıl sezeryan olduğum İçin çok zorlanıyorum. Dikişlerden eğilemiyorum, hareket alanım ciddi sıkıntılı. Haftaya kontrole gidiyorum doktora.
Bilmediğim aklıma takılan sorular var. Başından geçenler bilgilendirirse sevinirim. İnternette her türlü bilgi var, insanın hem aklı karışıyor bazen de okuduklarına göre üzülüyor... Deneyimleriniz bu nedenle kıymetli...
1)Sezeryan sonrası kaçıncı ayda hamile kaldınız (asıl sorum benim gibi kaybı olanlara, bebeği olanlar hamilelik düşünmemiştir diye sanıyorum) 2) sezeryan sonrası hamile kalmak normal Doğum sonrasına göre zor mu? (İnternette zor yazmışlar) 3) Doktorunuz (kaybı olanlara özellikle sorum) sezeryan sonrası kaçıncı Aydan itibaren denemenize müsade etti?
4) sezeryan sonrası ilk adet ne zaman oldunuz?
5) Sezeryan sonrası normal hayatınıza kaçıncı haftada döndünüz? (Dikişlerden ve acısından şu an eğilemiyorum bile) Şimdiden Allah razı olsun,