Sezeryan sonrası kaçıncı ayda hamile kaldınız ?

Amin inşallah cnm

Cok gecmiş olsn Allah sabır versn ins bizlere bende gecen hafta erkn dogumla 25.haftamda bebegımn kalbi durdu kan ve doku örnegi alındı incelenmk için bence önce arastrılsn neden 2.kez erkn dogum yapıp yavrularını kaybetmemın nedenı.ins saglıklı sorunsuz bi hamilelik yasarız

Konuyla alakasız ama sizleri okudukça kalbim sevinçten çarpıyor belki bir gün beni de bu mucize bulur diye hayal kuruyorum. Acaba sıkıntınız neydi özelse cevap vermek zorunda değilsiniz tabi

Konuyla alakasız ama sizleri okudukça kalbim sevinçten çarpıyor belki bir gün beni de bu mucize bulur diye hayal kuruyorum. Acaba sıkıntınız neydi özelse cevap vermek zorunda değilsiniz tabi

Benim iki erken Doğum sebebi de birbirinden farklı. İlki enfeksiyondu, ikincisinde kasılmayı hissedememem oldu, iki farklı kayıp aynı acı
Rabbim hayırlı gebelik herşeydne önce. Sağlıkla kucağına alamayacağın bir gebelik hepsinden kötü hepsinden acı ve zor...

Esimde de bende de bir sıkıntı yoktu. Sebebsiz infertilite

Ne enfeksiyonu acaba bende hastaneye yartgmda kanamam vardı ve crp yuksekti 3 hafta sonra sonuc cıkacak neden kalbi durdugu..

Ne enfeksiyonu acaba bende hastaneye yartgmda kanamam vardı ve crp yuksekti 3 hafta sonra sonuc cıkacak neden kalbi durdugu..
İsrar veya kanda enfeksiyon oluyor. Tespit edildiğinde rahme geçmeden engellenebiliyormuş ama bende fark edemediler ne yazık ki...

Başka cevaplayacak yok mu kızlar
bende bebek kaybi yok ama uc sezeryanluyim. ucuncum 9 aylik sezeryanlikyen kazayla oldu sorun yasamadim. 1 2 3 aylik sezeryanlikken gebe kalanda cok var . ama 6 7 ay bekleyin snra gebe kalin cunku ic dikisler ancak o surede iyilesir. ve normal hayatima 4. 5 gun den sonra basladim. ikinci haftam agrim yok gibi bisey ama dikkat ediyorum tabiki. ama hareketlerim eskisi3 gibi . ve 14 15 at arayla seseryan sonrasi normal doguranda cok var. sezeryan olmak zorunda dglsnz . facebooka ssvd site grup var oraya bakin

Teşekkür ederim. Ben abdominal şarjlar olacağım için sezeryan bende zorunlu ne yazık ki...

Oncelikle cok gecmis olsun bende 3 gün önce 36. Haftada doguma diye gidip bebegimin kalbinin durduğunu ogrendim sezeryan oldum.1 tane oglum var bu 2. Hamileligimdi oglum 4 yaşındaydı ve yeni bir bebek ozlemimiz vardi amamaalesef kavuşamadık bir sebepte soylemediler ben once genetik test falan yaptıracağım eşimle çünkü ayni korkuları tekrardan yasamak istemiyorum daha sonrada senin gibi bur sn önce tekrar hamile kalip yeniden anne olmak istiyorum insaalahRabbim sana da bana da tüm isteyenlere de bir an once sag salim kucagimiza alacagimiz evlatlar nasip etsin. Sezeryana gelince 11 ay arayla dogum yapanlar varmis birde ameliyat sonrasi 1 hafta kadarzor sonrasi toparlanirsin

Çok üzüldüm. Hafta ilerledikçe bağ daha da artıyor ne yazık ki.

Gerekli araştırmaları yapım tabi, herhangi bir tanı konursa tedavisi olur kafan rahat eder canım en azından. Rabbim isteyen herkese hayırlı gebelik nasip etsin zamanında inşallah

Amin ins canim tüm isteyenlere ins evet malesef artik doğum beklerken kaybetmek cok acı Allah yardimcimiz olsun ins

Amin ins canim tüm isteyenlere ins evet malesef artik doğum beklerken kaybetmek cok acı Allah yardimcimiz olsun ins

Acı ki ne acı. 2’dir bu acıyı taşıyorum içimde. Rabbimle kucağımıza sağlıkla alacağımız gebelikler nasip etsin inşallah ne diyeyim.

Bende ilk bebeğimi kaybettim seni çok iyi anliyorum çok ama çok acı bir durum rabbim nasip etsin inş. Benimde erken doğum ve sezeryanla oldu vefat etti...
1. Ben 6 ay sonra gebe kaldım istiyordum ama beklemiyordum.nasibinde vardı oldu
2.yanı şuan hamileyim 14 haftalık cok-da zor değil gibi sadece arada ameliyat yerinde sancılanma oluyor.yanma oluyor
3.doktor 1 yıl sonra gebe kal dedi bana ama 6 ay 9 ay sonrada gebe kalan gördüm dedi sağlıkla doğdu bebekleri perinatolojiye sordum gebeyim diye skt olurmu hayr dedi..
4. Benim kırkımin çıktığı gün oldum
5.valla venimdeen az senin kadar zorluydu ben 3 ay sonra herşeyi rahat yaptım hiç ağır kaldırmadım temizlik yapmadım biseyler silkelemedim siperce atmadım sadece bu süreçte yemek çay dinlendim..

Geçmiş olsun canım cennette 2 evladın var artık, üzülme. Rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli bir evlat kucağına almayı nasip eder tez zamanda. benim ilk doğumumdan sonra (süt korur mantığıyla cahillik işte) 2 ay sonra hamile kaldım ilkim de sezeryandı doktor çok sinirlenmişti alalım filan dedi ama istemedim ablasından 11ay küçük (sanırım bu bir rekor) ikinci kızım oldu. Çok zorlandım hamileliğin son haftalarında, tam iyileşmemiş dikişler çok ağrı yaptı ama şükürler olsun geçti 4 yıl sonra tekrar hamile kaldım tabii o zaman çok rahattım ağrı filan yoktu

Merhaba 2006 Ağustos ayında Oğlumu sezeryanla doğurdum. Ardından bir kez korunmadık 3 ay sonra bir kez daha hamile kalmışım. Demem o ki hemen hamile kalmanız mümkün. 7 haftalikken fark ettim hamile olduğumu kalp atışları başlamıştı. Tüm risklere rağmen 1 yıl sonra 2007 Ağustos ayında ikinci oğlumu doğurdum.

Yanlız sizin nedenlerin araştırılması gerekiyor. İlk bebeğinizin de kalbi durmuş. Araştırmadan sonra 3. Denemeyi yapmanızı öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…