Sezeryan sonrası kaçıncı ayda hamile kaldınız ?

Teşekkür ederim cnm, Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Benim doktorum da karşı o kadar yakına, bir hastasının da 3. Ayda olmuş almışlar.
Rabbim bana da anne olacağım günleri gösterir inşallah

Benim ilki enfeksiyondan kayıptı 7 saat kanama ve sancıdan sonra doğdu bebek ama canlı doğmadı zaten. İkinci doğumum canlı, yeni erken doğanlarda beyin kanaması oluyormuş zaten ama bebeğimin kanaması durmadı doğumdan sonra 3. Günün sonunda da kanamadan dolayı kalbi durdu.

Yani iki gebelik çok farklı, ilkinde saatlerce kanama ve sancım bardı enfeksiyondan (plasenta patolojiye gönderilmişti) ikinci gebelikte ise doğum kasılmalarını son ana kadar hissedemedim... Günü yokmuş yavrumun diyorum o minicik hareketleri hisset ama doğum sancısını kasılmasını hissedeme işte...

Rabbim sabır versin inşallah çok üzüldüm. Insallah 3. Mesleğinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza.
Benim ilki sezeryandı doktor 2 yıl korun demişti. 3.5 ay sonra adet oldum bende.

bence de araştırılması gerek planlayarak doktor konrtolünde yap derim şimdikini. yaşına takılma bende 36 yaşındayım. bana da doktor doğum sonrası daha kolay gebe kalırsın korun mutlaka hele bir yıl sonra bakarız demişti. rabbim en kısa zamanda sağlıkla yavrunu kucağına almak nasip etsin.

Türkiyede doktorlar 1 yıldan az süre vermiyor ama yine de 2-3-4 ay sonra hamile kalıp sağlıklı doğum yapan kadın hikayesi çok. İngilterede doktorlar önceki hamilelikte kayıp varsa 6 ay veriyor. Ne kadar çabuk hamile kalmak istediğini tahmin edebiliyorum, o yüzden 6 ay dolduğunda iç dikişleri kontrol ettirip korunmayı bırakabilirsin, onlara göre.
Tavsiyem ise 4. ay dolduğunda ovulasyon testi al ve hangi gün yumurtlama yaşadığını bul, 6. aydan itibaren yumurtlama gününün 1 gün öncesi ve o günü kullanarak şansını yüksek tutabilirsin.
Zaten inan zamana ihtiyacın olacak acını yaşaman için. Hayata dönmek, toparlanmak için.
Bu arada beslenmene çok dikkat et, vitamin kullan, 3 ay önce folik asit başla ve düzenli yürüyüş ve bir kaç ay sonra hafif egzersiz yap. karın kasların toparlandıktan sonra güçlenmeli.
Sevgilerimi gönderiyorum.

Senin de zor geçmiş canım

ama tüm kayıplarım bebeklerim fasulye kadarken değil kocaman kocaman bebekleri erken doğurup gerçekleşti

Senin de zor geçmiş canım

ama tüm kayıplarım bebeklerim fasulye kadarken değil kocaman kocaman bebekleri erken doğurup gerçekleşti
Bende 35 haftalık bebeğimi kaybettim Rabbime bin şükür sağlıklı bir evlâdım var zaman geçtikçe sanki korkularım artıyor ve hamilr kalmayı çok istiyorum ama bu fıkır uzaklaşıyor gibi RABBIM hakkında hayırlısını versin sağlıkla yavruna kavuşursun inşallah

Ayrıca doktorum bana ta üç aylıkken onay verdi şimdi yedinci aya gireceğim Allahım nasip ederse her türlü yasyiorlar yeterki duayı eksik etmeyin dilinizden

Benim Hiç bebeğim de yok canım... ikisi de erkenden doğdu Amin canım sağolasın

Ayrıca doktorum bana ta üç aylıkken onay verdi şimdi yedinci aya gireceğim Allahım nasip ederse her türlü yasyiorlar yeterki duayı eksik etmeyin dilinizden
Benim sezeryan olduğu İçin min 6 ay önermiyor hatta doktora kalsa 1 sene... ilki normal doğum olduğundan 3 ay sonra deneyebilirsiniz demişti doktor ilkinde... Nasip

3 ay 5 ay değil de ne zaman sağlıkla kucağıma alacaksam, yaşayacaksa yavrum o zaman hamile olayım. Diğer türlü hamile kal, büyüt kaybet çok zor canım

Senin de basin sagolsun canim sebebi belli mi bana da 6 ay dedi zaten beklerim o kadar herhalde kendimi psikolojik fizyolojik hic hazir hissetmiyorum yasadiklarim hâlâ rüya gibi sanki uyanacagim kaldigim yerden hamileligim devam edecek

Senin de basin sagolsun canim sebebi belli mi bana da 6 ay dedi zaten beklerim o kadar herhalde kendimi psikolojik fizyolojik hic hazir hissetmiyorum yasadiklarim hâlâ rüya gibi sanki uyanacagim kaldigim yerden hamileligim devam edecek
Evet belli dekolmann plasenta geçirdim yani bebeğim eşinden ayrıldı çok zor günlerdi bende sezeryan oldum acil doğuma alındım ama bebeğim vefat etti aynı acıları yaşamak düşüncesi bilr çok korkutuyor beni Rabbim hayırlısını versin inşallah

Benimde sezeryan oldu doğumum rabbim daha beter acılardan korusun bizi vakti saati ne zamansa o zaman olsun inşallah ben hem çok istiyorum hem çok korkuyorum ama annelik duygusu geçmiyor hiç

Anladim canim cogunlukla plesanta kaynaklo oluyor büyük bebek ölümleri ama bende sebepte bulamadilar ani bebek ölümü dendi gecti.benim de bi yanım cok istiyor 1 bucuk ay gecti 4 ay daha bekleyip baslayim diyorum bi yanim cok korkuyor Allah yardimcimiz olsun.pihtilasma varmi test baktirdiniz mi

Bana kendi doktorum 5-6 ay sonra dusunebiliriz demisti. Bir de perinataloga gittim o da 6-8 ay sure olmali sezeryan oldugu icin dedi.

Sizinde mi bebek kaybiniz var?
Bende perinataloga gidecegim birde yakin zamanda artik riskli gruba girmis oluyoruz
Evet 1 ay kadar oldu. Perinatolog da kendi doktorum da artik bundan sonra riskli gebe grubuna girdigimi soyledi. Gerci bu Basima gelen durum Cok Cok nadir gorulurmus tekrarlama olasiligi Cok dusukmus ancak rahat olamam artik.

Evet 1 ay kadar oldu. Perinatolog da kendi doktorum da artik bundan sonra riskli gebe grubuna girdigimi soyledi. Gerci bu Basima gelen durum Cok Cok nadir gorulurmus tekrarlama olasiligi Cok dusukmus ancak rahat olamam artik.
Sizler neden kay ettiniz bebeklerinizi pıhtılaşma testimde bir genimde cıktı ama doktorlar gerek yok iğneye dedi çünkü çok etki etmiyor bu gen 35 haftaya kadar gelmişsin dediler herşey çok güzel gidiyordu oysaki nasibi yokmuş doktorum bana inay verdi hamile kalabilirsin her hamilr gibi riskin var fazlası yok demişti ama hayırlısı bakalim

Senin kaç haftalikti bebegin doktorlar bilemedi zaten aniden olup bitti aynı gün kontrolden çıkmıştım herşey yolundaydı Allah hayırlısı neyse onu versin

Pihtilasma sorunum vardi ancak onun icin kan sulandirici kullaniyordum zaten. Ben 36 Haftayi bitirmistim. Bebegim de zaten tup Bebek idi genetik olarak da transfer oncesi taranmisti. Ortada Hic sorun yoktu. Omru yokmus bebegimin yoksa elimden geleni yapmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…