Bende ilk bebeğimi kaybettim seni çok iyi anliyorum çok ama çok acı bir durum rabbim nasip etsin inş. Benimde erken doğum ve sezeryanla oldu vefat etti...
1. Ben 6 ay sonra gebe kaldım istiyordum ama beklemiyordum.nasibinde vardı oldu
2.yanı şuan hamileyim 14 haftalık cok-da zor değil gibi sadece arada ameliyat yerinde sancılanma oluyor.yanma oluyor
3.doktor 1 yıl sonra gebe kal dedi bana ama 6 ay 9 ay sonrada gebe kalan gördüm dedi sağlıkla doğdu bebekleri perinatolojiye sordum gebeyim diye skt olurmu hayr dedi..
4. Benim kırkımin çıktığı gün oldum
5.valla venimdeen az senin kadar zorluydu ben 3 ay sonra herşeyi rahat yaptım hiç ağır kaldırmadım temizlik yapmadım biseyler silkelemedim siperce atmadım sadece bu süreçte yemek çay dinlendim..
Geçmiş olsun canım cennette 2 evladın var artık, üzülme. Rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli bir evlat kucağına almayı nasip eder tez zamanda. benim ilk doğumumdan sonra (süt korur mantığıyla cahillik işte) 2 ay sonra hamile kaldım ilkim de sezeryandı doktor çok sinirlenmişti alalım filan dedi ama istemedim ablasından 11ay küçük (sanırım bu bir rekor) ikinci kızım oldu. Çok zorlandım hamileliğin son haftalarında, tam iyileşmemiş dikişler çok ağrı yaptı ama şükürler olsun geçti 4 yıl sonra tekrar hamile kaldım tabii o zaman çok rahattım ağrı filan yoktu
Merhaba 2006 Ağustos ayında Oğlumu sezeryanla doğurdum. Ardından bir kez korunmadık 3 ay sonra bir kez daha hamile kalmışım. Demem o ki hemen hamile kalmanız mümkün. 7 haftalikken fark ettim hamile olduğumu kalp atışları başlamıştı. Tüm risklere rağmen 1 yıl sonra 2007 Ağustos ayında ikinci oğlumu doğurdum.
Yanlız sizin nedenlerin araştırılması gerekiyor. İlk bebeğinizin de kalbi durmuş. Araştırmadan sonra 3. Denemeyi yapmanızı öneririm
Rabbim sabır versin inşallah çok üzüldüm. Insallah 3. Mesleğinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza.
Benim ilki sezeryandı doktor 2 yıl korun demişti. 3.5 ay sonra adet oldum bende.
bence de araştırılması gerek planlayarak doktor konrtolünde yap derim şimdikini. yaşına takılma bende 36 yaşındayım. bana da doktor doğum sonrası daha kolay gebe kalırsın korun mutlaka hele bir yıl sonra bakarız demişti. rabbim en kısa zamanda sağlıkla yavrunu kucağına almak nasip etsin.Cok gecmiş olsn Allah sabır versn ins bizlere bende gecen hafta erkn dogumla 25.haftamda bebegımn kalbi durdukan ve doku örnegi alındı incelenmk için bence önce arastrılsn neden 2.kez erkn dogum yapıp yavrularını kaybetmemın nedenı.ins saglıklı sorunsuz bi hamilelik yasarız
üzülme lütfen bunlar hep imtihan benim bebeğimi kucağıma almam 5 yıl sürdü 1 düşük 4 aşılama 2 tüp bebek sonrasında 3 ay düşük riski gebelik şekeri ve erken doğum riskiyle oldu benim bebeğim de. rabbim ol derse olur sen rahat ol.Aminiçim darmadağınık...
Teşekkürler paylaşım için
Senin de zor geçmiş canımüzülme lütfen bunlar hep imtihan benim bebeğimi kucağıma almam 5 yıl sürdü 1 düşük 4 aşılama 2 tüp bebek sonrasında 3 ay düşük riski gebelik şekeri ve erken doğum riskiyle oldu benim bebeğim de. rabbim ol derse olur sen rahat ol.
Bende 35 haftalık bebeğimi kaybettim Rabbime bin şükür sağlıklı bir evlâdım var zaman geçtikçe sanki korkularım artıyor ve hamilr kalmayı çok istiyorum ama bu fıkır uzaklaşıyor gibi RABBIM hakkında hayırlısını versin sağlıkla yavruna kavuşursun inşallahSenin de zor geçmiş canım
ama tüm kayıplarım bebeklerim fasulye kadarken değil kocaman kocaman bebekleri erken doğurup gerçekleşti
Benim Hiç bebeğim de yok canım... ikisi de erkenden doğduBende 35 haftalık bebeğimi kaybettim Rabbime bin şükür sağlıklı bir evlâdım var zaman geçtikçe sanki korkularım artıyor ve hamilr kalmayı çok istiyorum ama bu fıkır uzaklaşıyor gibi RABBIM hakkında hayırlısını versin sağlıkla yavruna kavuşursun inşallah
Benim sezeryan olduğu İçin min 6 ay önermiyor hatta doktora kalsa 1 sene... ilki normal doğum olduğundan 3 ay sonra deneyebilirsiniz demişti doktor ilkinde... NasipAyrıca doktorum bana ta üç aylıkken onay verdi şimdi yedinci aya gireceğim Allahım nasip ederse her türlü yasyiorlar yeterki duayı eksik etmeyin dilinizden
Senin de basin sagolsun canim sebebi belli mi bana da 6 ay dedi zaten beklerim o kadar herhalde kendimi psikolojik fizyolojik hic hazir hissetmiyorum yasadiklarim hâlâ rüya gibi sanki uyanacagim kaldigim yerden hamileligim devam edecekBende 35 haftalık bebeğimi kaybettim Rabbime bin şükür sağlıklı bir evlâdım var zaman geçtikçe sanki korkularım artıyor ve hamilr kalmayı çok istiyorum ama bu fıkır uzaklaşıyor gibi RABBIM hakkında hayırlısını versin sağlıkla yavruna kavuşursun inşallah
Evet belli dekolmann plasenta geçirdim yani bebeğim eşinden ayrıldı çok zor günlerdi bende sezeryan oldum acil doğuma alındım ama bebeğim vefat etti aynı acıları yaşamak düşüncesi bilr çok korkutuyor beni Rabbim hayırlısını versin inşallahSenin de basin sagolsun canim sebebi belli mi bana da 6 ay dedi zaten beklerim o kadar herhalde kendimi psikolojik fizyolojik hic hazir hissetmiyorum yasadiklarim hâlâ rüya gibi sanki uyanacagim kaldigim yerden hamileligim devam edecek
Benimde sezeryan oldu doğumum rabbim daha beter acılardan korusun bizi vakti saati ne zamansa o zaman olsun inşallah ben hem çok istiyorum hem çok korkuyorum ama annelik duygusu geçmiyor hiçBenim Hiç bebeğim de yok canım... ikisi de erkenden doğduAmin canım sağolasın
Benim sezeryan olduğu İçin min 6 ay önermiyor hatta doktora kalsa 1 sene... ilki normal doğum olduğundan 3 ay sonra deneyebilirsiniz demişti doktor ilkinde... Nasip
3 ay 5 ay değil de ne zaman sağlıkla kucağıma alacaksam, yaşayacaksa yavrum o zaman hamile olayım. Diğer türlü hamile kal, büyüt kaybet çok zor canım
Anladim canim cogunlukla plesanta kaynaklo oluyor büyük bebek ölümleri ama bende sebepte bulamadilar ani bebek ölümü dendi gecti.benim de bi yanım cok istiyor 1 bucuk ay gecti 4 ay daha bekleyip baslayim diyorum bi yanim cok korkuyor Allah yardimcimiz olsun.pihtilasma varmi test baktirdiniz miEvet belli dekolmann plasenta geçirdim yani bebeğim eşinden ayrıldı çok zor günlerdi bende sezeryan oldum acil doğuma alındım ama bebeğim vefat etti aynı acıları yaşamak düşüncesi bilr çok korkutuyor beni Rabbim hayırlısını versin inşallah
Sizinde mi bebek kaybiniz var?Bana kendi doktorum 5-6 ay sonra dusunebiliriz demisti. Bir de perinataloga gittim o da 6-8 ay sure olmali sezeryan oldugu icin dedi.
Evet 1 ay kadar oldu. Perinatolog da kendi doktorum da artik bundan sonra riskli gebe grubuna girdigimi soyledi. Gerci bu Basima gelen durum Cok Cok nadir gorulurmus tekrarlama olasiligi Cok dusukmus ancak rahat olamam artik.Sizinde mi bebek kaybiniz var?
Bende perinataloga gidecegim birde yakin zamanda artik riskli gruba girmis oluyoruz
Sizler neden kay ettiniz bebeklerinizi pıhtılaşma testimde bir genimde cıktı ama doktorlar gerek yok iğneye dedi çünkü çok etki etmiyor bu gen 35 haftaya kadar gelmişsin dediler herşey çok güzel gidiyordu oysaki nasibi yokmuş doktorum bana inay verdi hamile kalabilirsin her hamilr gibi riskin var fazlası yok demişti ama hayırlısı bakalimEvet 1 ay kadar oldu. Perinatolog da kendi doktorum da artik bundan sonra riskli gebe grubuna girdigimi soyledi. Gerci bu Basima gelen durum Cok Cok nadir gorulurmus tekrarlama olasiligi Cok dusukmus ancak rahat olamam artik.
Senin kaç haftalikti bebegin doktorlar bilemedi zaten aniden olup bitti aynı gün kontrolden çıkmıştım herşey yolundaydı Allah hayırlısı neyse onu versinAnladim canim cogunlukla plesanta kaynaklo oluyor büyük bebek ölümleri ama bende sebepte bulamadilar ani bebek ölümü dendi gecti.benim de bi yanım cok istiyor 1 bucuk ay gecti 4 ay daha bekleyip baslayim diyorum bi yanim cok korkuyor Allah yardimcimiz olsun.pihtilasma varmi test baktirdiniz mi
Pihtilasma sorunum vardi ancak onun icin kan sulandirici kullaniyordum zaten. Ben 36 Haftayi bitirmistim. Bebegim de zaten tup Bebek idi genetik olarak da transfer oncesi taranmisti. Ortada Hic sorun yoktu. Omru yokmus bebegimin yoksa elimden geleni yapmistim.Sizler neden kay ettiniz bebeklerinizi pıhtılaşma testimde bir genimde cıktı ama doktorlar gerek yok iğneye dedi çünkü çok etki etmiyor bu gen 35 haftaya kadar gelmişsin dediler herşey çok güzel gidiyordu oysaki nasibi yokmuş doktorum bana inay verdi hamile kalabilirsin her hamilr gibi riskin var fazlası yok demişti ama hayırlısı bakalim