Sezeryan sonrası kaçıncı ayda hamile kaldınız ?

Pihtilasma sorunum vardi ancak onun icin kan sulandirici kullaniyordum zaten. Ben 36 Haftayi bitirmistim. Bebegim de zaten tup Bebek idi genetik olarak da transfer oncesi taranmisti. Ortada Hic sorun yoktu. Omru yokmus bebegimin yoksa elimden geleni yapmistim.
Başınız sağolsun çok zor bir durum bizi bizden başkası anlayamaz ömürleri olsaydı her türlü yaşayacaklardı cennette hepsi çok mutludur eminim bununla avutuyorum kendimi bana yedi ay olacak oğlum çok bekledi kardeşini onu içinde yeniden çok istiyorum Rabbim verirse

Başınız sağolsun çok zor bir durum bizi bizden başkası anlayamaz ömürleri olsaydı her türlü yaşayacaklardı cennette hepsi çok mutludur eminim bununla avutuyorum kendimi bana yedi ay olacak oğlum çok bekledi kardeşini onu içinde yeniden çok istiyorum Rabbim verirse
Hani diyorlar ya esekten dusenin halinden esekten dusen anlarmis diye. Cok dogru... inanca siginmak teslim olmak gerekiyor ki bunu bana gittigim doktorlar da soyledi. Allah saglikli uzun omurler versin senin yine teselli bulup bagrina basabilecegin bir evladin varmis. 10 Sene oldu evleneli akranlarimin cocuklari okula basladi ben hala boyle...ama vardir bunda da bir hayir.

Tek tek cevaplamışsın Allah razı olsun cnm... 🙏🏻
senin de üzücüymüş. Haftaya doktora gidince ne diyecek bilmiyorum kontrolde. Yaş olarak da buradaki çoğu anne adayı gibi genç değilim artık, 2 yıl da derse çok uzun bir süre geliyor bana...

Rabbim hayırlısıyla bebeğine kavuşmanı sağlasın 🙏🏻
oncellikle basiniz sagolsun Rabbim ayni aciyi bi daha yasatmasin.Esimin akrabasi bebegi 5 aylikken hamile kaldi tabi doktorunuza sorun

Senin kaç haftalikti bebegin doktorlar bilemedi zaten aniden olup bitti aynı gün kontrolden çıkmıştım herşey yolundaydı Allah hayırlısı neyse onu veBersin
Benimde 36+4 tü sancilandim nişan geldi doğuma diye gitmiştim malesef kalbi durmus sebepte yok görünürde 40 yeni bitti genetikten randevu aldim carsamba gidecegiz sonrada universite hastanesinde bi peritenolaga gidecegim kontrol icin

Sizler neden kay ettiniz bebeklerinizi pıhtılaşma testimde bir genimde cıktı ama doktorlar gerek yok iğneye dedi çünkü çok etki etmiyor bu gen 35 haftaya kadar gelmişsin dediler herşey çok güzel gidiyordu oysaki nasibi yokmuş doktorum bana inay verdi hamile kalabilirsin her hamilr gibi riskin var fazlası yok demişti ama hayırlısı bakalim
Bana da pihtilasma olsa 37 ye gelemezdin dedi ama burda baska bi topikte 40. Haftada pihtilasmadan kaybeden arkadaslar okudum bilmiyorum kime guvenecegiz hepsi birer bahane iste yavrularimizin alacak nefesi yokmus😔

Arkadaslar bende 2.ye hamileyim sezeryanliyim dikis yerimde agrilar oluyo bide kasilmalarim oluyo dikis yerim açılır diye korkuyorum 2. Gebelikte kasilma yasayan oldumu bi sorun yasadinizmi acaba

Arkadaslar bende 2.ye hamileyim sezeryanliyim dikis yerimde agrilar oluyo bide kasilmalarim oluyo dikis yerim açılır diye korkuyorum 2. Gebelikte kasilma yasayan oldumu bi sorun yasadinizmi acaba
Allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kaç sene sonra gebe kaldınız sağlıklı kucaginiza alin inşallah

Bana kendi doktorum 5-6 ay sonra dusunebiliriz demisti. Bir de perinataloga gittim o da 6-8 ay sure olmali sezeryan oldugu icin dedi.

benim doktorum da perinatolog, ona kalsa min 1 sene ama ille de daha erken istiyorsan min 6-8 ay dedi cnm

oncellikle basiniz sagolsun Rabbim ayni aciyi bi daha yasatmasin.Esimin akrabasi bebegi 5 aylikken hamile kaldi tabi doktorunuza sorun

sağolasın🙏🏻 Hamile kalınması sezeryan olduğu İçin riskliymiş. Herkesin farklı işte. Kimi 9 ay kanama ile hamilelik geçirip bebeğimi kucağına alıyor kiminde bir gram sorun olmasa da kaybediyor. Yukarıdaki ne yazdıysa o...

Sezeryandan kaç ay sonra hamile kaldın cnm?

Amin insallah 3.5 sene sonra korkum kasılmalarim oluyo acaba etkilermi

Kasılmalar İçin bol su iç, ayağını uzat ve mutlaka günde çok oluyorsa sayıp doktorunla paylaş canım

benim doktorum da perinatolog, ona kalsa min 1 sene ama ille de daha erken istiyorsan min 6-8 ay dedi cnm

sağolasın🙏🏻 Hamile kalınması sezeryan olduğu İçin riskliymiş. Herkesin farklı işte. Kimi 9 ay kanama ile hamilelik geçirip bebeğimi kucağına alıyor kiminde bir gram sorun olmasa da kaybediyor. Yukarıdaki ne yazdıysa o...

Sezeryandan kaç ay sonra hamile kaldın cnm?

Kasılmalar İçin bol su iç, ayağını uzat ve mutlaka günde çok oluyorsa sayıp doktorunla paylaş canım
Su iciyorum magnezyum kullaniyorum ama yinede oluyo doktorum nst ile bakiyo oda su ic dio mgnezyum verdi sadece

sağolasın🙏🏻 Hamile kalınması sezeryan olduğu İçin riskliymiş.
Eksik ifade etmisim bazen cumlelerimi tam toparlayamiyorum. Bana da normalde 2 Sene deriz ancak senin durumun farkli oldugu icin 6-8 ay dedi. Zaten 1 ayi bitti sayilir geriye kaldi 5 ay.

Eksik ifade etmisim bazen cumlelerimi tam toparlayamiyorum. Bana da normalde 2 Sene deriz ancak senin durumun farkli oldugu icin 6-8 ay dedi. Zaten 1 ayi bitti sayilir geriye kaldi 5 ay.
Bana da min. 6 ay dedi ameliyatı yapan ama peritenolaga da gidip görüşünü alacagim. Sizin tarih kacti benim de 1 bucuk ay oldu 13 eylülde kaybettim. 4 ay sonra düşünüyorum insAllah tabi birde hemen olmuyor ki ben 2. Bebegimi nerdeyse 1 bucuk yıla yakin bekledim ilki 2. Ay da olmustu ama yas ilerledikçe galiba yumurtalar tembellesiyor

Aslında durumumuz farklı değil. Normalde sık hamilelik de erken Doğum sebeplerinden biri. Ama çocuk sahibi olmadığım için bana da daha erken bir bekleme süresi verdi. Bir çocuğum olsa ikinciye hamile kalacak olsam 2 sene anne bedeninin dinlenmesi, toparlanması İçin bekletilen süre aslında. Hakkımızda hayırlısı

Bana da min. 6 ay dedi ameliyatı yapan ama peritenolaga da gidip görüşünü alacagim. Sizin tarih kacti benim de 1 bucuk ay oldu 13 eylülde kaybettim. 4 ay sonra düşünüyorum insAllah tabi birde hemen olmuyor ki ben 2. Bebegimi nerdeyse 1 bucuk yıla yakin bekledim ilki 2. Ay da olmustu ama yas ilerledikçe galiba yumurtalar tembellesiyor
Canım benim doktorum da pernatolog. Eğer sezeryan ise mim 6 ay kesinlikle önermiyor sezeryan dikişlerinin ileriki aylarda sorun çıkarmaması İçin. Ama senin ki normal doğum ise 3 aydan sonra izin veriliyor

Canım benim doktorum da pernatolog. Eğer sezeryan ise mim 6 ay kesinlikle önermiyor sezeryan dikişlerinin ileriki aylarda sorun çıkarmaması İçin. Ama senin ki normal doğum ise 3 aydan sonra izin veriliyor

Bana normal doğum olsaydı beklemene hiç gerek yoktu dediler. Ama o da elimizde olan bir şey değilmiş onu anladık biz.

Bana normal doğum olsaydı beklemene hiç gerek yoktu dediler. Ama o da elimizde olan bir şey değilmiş onu anladık biz.
Normal doğumda ilk kayıpta 3 ay rahmin ve bedenin dinlensin demişti ilk doktorum. Valla zaten önce ilk adetini bekliyorsun, doğurdum hamile kalayım olmuyor. Ben ilkinde 45. Günde adet olmuştum, 3. Ayı devirdikten sonra çalışmalara başlamıştım. Acele etmeye gerek var mı? Anne ne kadar sağlıklı bebek için de öyle. 3 aydan önce olmamalı bence de.

ben 6 aydan önce kesinlikle düşünmüyorum, kalıpla dikişlerde sorun yaşarsam ola ki kendimi suçlarım birkaç ay daha niye beklemedim diye, benim için hem risk hem de doktoru dinlemek daha doğru geliyot

yumurtalarla ilgili olduğunu sanmıyorum, 40 kontrolümde doktorum yumurtaların çok iyi, hemen hamile kalmaya uygun dedi. Ama stresli bir insanım ben, ikincigebeliğimde ne zaman ki amann olacağı be zaman ise o zaman olacak, hayatını ya hamile kalırsam diye boluma planlama delirella dedim o ay hamile kaldım. Bende stres önemli faktör 🤷🏼‍♀️

Benimkidr sezeryan canim hem de 2. Sezeryan ama 6 ay dedi ama dedigim gibi uni hastanesine falan da gidecegim esimde korkuyor zaten cahillik yapmayalim acele edipte beklemek gerekiyorsa bekleyelim dedi

Merhaba,

Bazılarınız bilir geçen hafta 1 yıl arayla 2. Erken doğumum gerçekleşti ve bebeğimin minik kalbi dayanamadı, 2. Kez bebeğimi toprağa verdik. Minik bebeğim dünyadan hızlı geçti, ne yazık ki abisinin yanına defnettik... Annelik yine nasip olmadı, yine bebeksiz bir lohusayım... İçim, cehennem gibi yangın yeri...😞

İlk hamilelik normal doğumdu, yaklaşık 2 ay sonra ilk adetimi görüp doğumdan sonra 7. Ayda hamileydim.

İkinci doğumum bebeğin suyunun gelmesi ile acile Doğuma alınmam gerekti, pozisyondan dolayı sezeryan oldum ve Rabbim doğalını boşuna vermemiş bu yıl sezeryan olduğum İçin çok zorlanıyorum. Dikişlerden eğilemiyorum, hareket alanım ciddi sıkıntılı. Haftaya kontrole gidiyorum doktora.

Bilmediğim aklıma takılan sorular var. Başından geçenler bilgilendirirse sevinirim. İnternette her türlü bilgi var, insanın hem aklı karışıyor bazen de okuduklarına göre üzülüyor... Deneyimleriniz bu nedenle kıymetli...

1)Sezeryan sonrası kaçıncı ayda hamile kaldınız (asıl sorum benim gibi kaybı olanlara, bebeği olanlar hamilelik düşünmemiştir diye sanıyorum)

2) sezeryan sonrası hamile kalmak normal Doğum sonrasına göre zor mu? (İnternette zor yazmışlar)

3) Doktorunuz (kaybı olanlara özellikle sorum) sezeryan sonrası kaçıncı Aydan itibaren denemenize müsade etti?

4) sezeryan sonrası ilk adet ne zaman oldunuz?

5) Sezeryan sonrası normal hayatınıza kaçıncı haftada döndünüz?
(Dikişlerden ve acısından şu an eğilemiyorum bile)

Şimdiden Allah razı olsun,
[/QUOTonckk

Merhaba,

Bazılarınız bilir geçen hafta 1 yıl arayla 2. Erken doğumum gerçekleşti ve bebeğimin minik kalbi dayanamadı, 2. Kez bebeğimi toprağa verdik. Minik bebeğim dünyadan hızlı geçti, ne yazık ki abisinin yanına defnettik... Annelik yine nasip olmadı, yine bebeksiz bir lohusayım... İçim, cehennem gibi yangın yeri...😞

İlk hamilelik normal doğumdu, yaklaşık 2 ay sonra ilk adetimi görüp doğumdan sonra 7. Ayda hamileydim.

İkinci doğumum bebeğin suyunun gelmesi ile acile Doğuma alınmam gerekti, pozisyondan dolayı sezeryan oldum ve Rabbim doğalını boşuna vermemiş bu yıl sezeryan olduğum İçin çok zorlanıyorum. Dikişlerden eğilemiyorum, hareket alanım ciddi sıkıntılı. Haftaya kontrole gidiyorum doktora.

Bilmediğim aklıma takılan sorular var. Başından geçenler bilgilendirirse sevinirim. İnternette her türlü bilgi var, insanın hem aklı karışıyor bazen de okuduklarına göre üzülüyor... Deneyimleriniz bu nedenle kıymetli...

1)Sezeryan sonrası kaçıncı ayda hamile kaldınız (asıl sorum benim gibi kaybı olanlara, bebeği olanlar hamilelik düşünmemiştir diye sanıyorum)

2) sezeryan sonrası hamile kalmak normal Doğum sonrasına göre zor mu? (İnternette zor yazmışlar)

3) Doktorunuz (kaybı olanlara özellikle sorum) sezeryan sonrası kaçıncı Aydan itibaren denemenize müsade etti?

4) sezeryan sonrası ilk adet ne zaman oldunuz?

5) Sezeryan sonrası normal hayatınıza kaçıncı haftada döndünüz?
(Dikişlerden ve acısından şu an eğilemiyorum bile)

Şimdiden Allah razı olsun,
Çok acı bir durum yaşamışsın çok geçmiş olsun Allah sabır versin sana canım ben ilk kızımı sezeryanla doğurdum kızım 7 aylıkken ben supriz hamile olduğumu öğrendim yani kızım 1 yaş 2 aylıkken ikinci kızımı doğurdum ikinci ameliyatım biraz zor geçti toparlanmam uzun sürdü şuan kızım 1 yaşında küçüğü ama hala dikişlerim içerden agiriyor arka arkaya olunca biraz sıkıntı oluyor ilk kızımda 2 haftada toparlamıştım ikincisinde 2 ayda toparlandm 1 ay boyunca zor yürüdüm ki korkma herşey Allahtan kimisi arka arkaya 3 tane doğuruyor gayet iyi geçti diyor bunyene bağlı benim doktorum da 2 sene demişti veren Allah sağlığımı da korur diye düşünüyorum pozitif düşün pozitif olsun

Çok acı bir durum yaşamışsın çok geçmiş olsun Allah sabır versin sana canım ben ilk kızımı sezeryanla doğurdum kızım 7 aylıkken ben supriz hamile olduğumu öğrendim yani kızım 1 yaş 2 aylıkken ikinci kızımı doğurdum ikinci ameliyatım biraz zor geçti toparlanmam uzun sürdü şuan kızım 1 yaşında küçüğü ama hala dikişlerim içerden agiriyor arka arkaya olunca biraz sıkıntı oluyor ilk kızımda 2 haftada toparlamıştım ikincisinde 2 ayda toparlandm 1 ay boyunca zor yürüdüm ki korkma herşey Allahtan kimisi arka arkaya 3 tane doğuruyor gayet iyi geçti diyor bunyene bağlı benim doktorum da 2 sene demişti veren Allah sağlığımı da korur diye düşünüyorum pozitif düşün pozitif olsun
Amin canım. İnsan bir yerden sonra her şeyden korkuyor

X