Bence bi git cnm bir an önce baya zaman geçti çünkü
evet 4 ay oldu....
ne çabuk geçti
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bi git cnm bir an önce baya zaman geçti çünkü
evet 4 ay oldu....
ne çabuk geçti
Doğum yapalı mı 4 ay oldu cnm?
ya arkadasim netten arastirdim, ama bir türlü bulamadim hamileyken dereotu kürü yapabilirmiyim???
evet 3 kasımdaydı
oooh bak ne güzel, çoğu gitmiş azı kalmış. darısı başımıza, geçsin şu zaman(ben de salı için doktordan randevu aldım. bi tuhaf hallerde sağlık durumum.
bir de bugün kızımın otopsi sonucu için hastaneye gittim. belli olmamış daha. bi kötü oldum kızlar:/
bende randevu alıcam doktora karar veremedim sağlık durumunda ne var benimkide bi tuhaf bu aralarda :)
merak ediyorsun biliyorum ama kötü hissediyorsan gitme birdaha hastaneye ya eşin görüşsün...
canım 12 gün falan oldu regl olalı 2 günde bir kanamam oluyor azar azar:// bir de dikişlerim ağrıyo içten içe ara ara. şimdi rastgele bir doktora gideceğim ben çünkü kendi doktorumun muayene ücreti 300tl. biraz koyuyo o parayı vermek. nasıl olsa gebe de dğilim ya!
hastaneye de ilk kez gittim canım. hep eşim tel açıyodu. dayanamadım gittim bugün. rica falan ettim hızlandıramaz mısınız? diye. kadın normalde 1-2 ayda çıkar ama sebep bulunamıyorsa 4 aya uzayabilir dedi. bakalım ısrarım üzerne hocayla görüşeceğini söyledi. pztsi arayacağım kadını.
benimde reglim çok erken geldi ve çok fazla neden bilmiyorum....bi gidicem bende doktora bakalım....
canım bu arada sen neler yapıyorsun? ben kendimi dışarıya gezmeye vurdum. ama biraz olsun unutmama yardımcı oluyo. evde dört duvar arasında daha fazla bunalıyorum. yedi buçukta girdim eve. şimdi kocam gelmeden acele acele yemek yapıyorum
Çalışıyorum bende...raporum bitmeden başlamıştım. koştururken vakit geçiyo işte anlamadan...
En güzeli ben gebelikte çıktım işten daha çalışmıcam diye şimdide iş arıyorum evde olunca daha kuruyo insan inş yakın zmnda bende girerim istediğim bi işee
inşallah canım bulursun bi iş gönlüne göre....bugün çok sıkılıyorum bende nedenini bilmem bi sıkıntı var içinde bakıyordum kızlar nerde diye
Neden sıkılıyosun cnm hemen kendine şölee güzelll bi kahve yap karşılıklı içiyomuşuz farzet :)
neskafe içiyorum bende şuan :) neden sıkılıyorum bende bilmiyorum valla
Bu arada canım ziya çetinide düşünebilirz doktor olarak hem hastanelerle de anlaşması varmış hem eski bilgin bi doktor...
düşünüyorum onu muayenesi 100 liraymış tahlilleri özel laboratuarlarda yaptırıyomuş bide sigortadamı biyerde kardeşi varmış orayada yönlendirebiliyomuş
ilk sezeryanımı o yaptı...gece yarısı acil ameliyata girmiştim kanamayla o nöbetçiymiş sonradan herkes dedi çok ii doktor diye
naber arkadaslar iyimisiniz???
naber arkadaslar iyimisiniz???