• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

valla inanır mısın canım o kadar benzer şeyler yaşamışız ki... Benim de eşim koyacaktı ismini ve o da bir türlü isim bulamamıştı. çok enteresan!!

allah işte, içimize mi doğdu ne. Allahım bundan böyle güldürsün yüzümüzü. Tüm melek annelerinin ...

ablana geçmiş olsun canım... Bende taburcu olduğum gün sancılandım üşüttüm ondan sandık acilden gittik dediler gaz iğne vs yapıldı ama bu 1 ayda 4-5 kez tekrarladı nefes alamıyordum sanki. Sonunda safra kesesi taşı çıktı o sancı yapıyormuş.. Daha önce hiç öyle birşey yoktu.. Biyerde okudum sonra gebelik safra kesesi taşı oluşumunu tetiklermiş. Ne kadar doğru bilmiyorum. Doktor dedi yeni ameliyat geçirmişsin hemen alamayız yaza kadar bekle.. Ilaçları kullandım hiç rahatsızlanmadım bir daha.. Ama gebelik tetikliyorsa gerçekten tekrar bebek düşünürsem sancılar başlarsa nolur bilmiyorum. Onun ameliyatını geçirsem sonra birdaha sezeryan çok olacak sanki bilmiyorum:))

tatlım safra kesesi amilayatı artık kapalı yapılyor. 3 küçük delik açıyorlar. Gebelikten önce düşün bence.

bende sımdı doktordan gelıyorumm bı ayy oldu bende bbegımı kaybettım kontrolum vardıı doktor en az 6 ay bekle dedı yenı bebk ııcn acaba 40da hamıle kalan varmı annem hep ıns ole olur dıyo kalanlarr oldugunu soyluyoo acaaba sorunlar varmıdır boyle bı gebelıkte

bende sımdı doktordan gelıyorumm bı ayy oldu bende bbegımı kaybettım kontrolum vardıı doktor en az 6 ay bekle dedı yenı bebk ııcn acaba 40da hamıle kalan varmı annem hep ıns ole olur dıyo kalanlarr oldugunu soyluyoo acaaba sorunlar varmıdır boyle bı gebelıkte

Başın sağolsun cnm hangi haftada neden kaybetin bebeğini anlatırsan sevinirim sende sezeryan oldun galiba eğer öleyse 6 ay en az beklemek gerekiyor evt 2-3 ayda hamile kalanlar sorunsuz doğum oldu diyenler var ama sorun yaşayanlarda var beklemek çok zor dile kolay bekleyin demek ama mecburen :(

HOŞGELDİN. SEN KAÇ HAFTALIK KAYBETTİN BEBEĞİNİ? SEZERYAN MI OLDUN.? Neden kaybettiğin belirlenebildimi?

canımm başın saolsun:50:, allah sabır versin inşallah. 40 ta hamile kalan mutlaka vardır ki bu forumda da okuduk böyle kişileri. fakat önemli olan eğer bu gebelikte de bir problem yaşarsan keşke bekleseydim deyip demeyecek olman. evet sezeryan olman ( bu sayfaya yazdığın için böyle bir sonuca vardım!) tıpkı bizde de olduğu gibi risk faktörlerini artırıyor malesef. mesela tam iyileşmeyen rahimde bebeğin plasentası kesinin olduğu yere tutunabiliyormuş ki bu durum gebeliğin ilerleyen zamanlarında bebek için de anne için de ciddi sorunlar teşkil edebiliyor. ama böyle bir şey olmak zorunda da değil. belki hiçbir sorun yaşamayacaksın. neticede riski göze alıp almaman sana kalmış. şahsen ben bir daha böyle sorunla karşılaşmayı göze alamıyorum. doktor bana 6 ay kesinlikle dedi, 6 aydan sonrasına da bakarız dedi. 1 yıl desin 1 yıl bekleyeceğim. yani doktor olur vermeden düşünmüyorum canım. yoksa inan her melek annesi gibi ben de şu an hamile olmayı diliyorum. o yüzden iyi araştır derim.

Başın sağolsun cnm hangi haftada neden kaybetin bebeğini anlatırsan sevinirim sende sezeryan oldun galiba eğer öleyse 6 ay en az beklemek gerekiyor evt 2-3 ayda hamile kalanlar sorunsuz doğum oldu diyenler var ama sorun yaşayanlarda var beklemek çok zor dile kolay bekleyin demek ama mecburen :(

saolunn allah razı olsunn 36+5 suyum da azalma vardı ve bebegımın sol cıgerı buyumemıstı 4 gun küvezde kaldı ama yasayamadı yetmedı nefesıı :( bılmıyorumm nası gecıcek bu 6 ayy korkuda var zatenn yenı gebelık ııcn ne olucak bılmıyorum..

saolunn allah razı olsunn 36+5 suyum da azalma vardı ve bebegımın sol cıgerı buyumemıstı 4 gun küvezde kaldı ama yasayamadı yetmedı nefesıı :( bılmıyorumm nası gecıcek bu 6 ayy korkuda var zatenn yenı gebelık ııcn ne olucak bılmıyorum..

Geçicek Allahın izniyle bende öle diyordum bak 3,5 ay olucak nerdeyse Allahım dayanma gücü veriyo yeterki Alllaha sığınalım biz melek annelerine güç veren inancımız inş bu sürecide atlatıcaz ve güzel günler bizi bekliyor inş......

Merhaba nasılsın nasıl gidiyor hamileliğin inşallah sorun yoktur

sagol bacim iyiyim, bugün doktora gittim tsh yükselmis (hypothyreose), canim biraz ona sikildi, ilaclari yükseltti. hamilelikten olabilir dedi. bakalim 2 hafta sonra tekrar kan vercem.. sen nasilsin...

Back