• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

amin canim. ilk zamanlar kücük oglum kiz seyleri görünce anne kizimiza alalim herseyi bana getiriyordu. büyük oglum ise daha dikkatli kücüge kiziyordu. adeta beni kontrol ediyorladi annem ne yapacak aglayacakmi diye. benim kizimda kücük ogluma cok benziyordu. simdi ellerimi hic birakmiyorlar anne üzülme yine karninda kiz var diyolar. hayirlisi insallah diyorum. rabbim cocuklarimizi hayirli evlat etsin

ama canım, unutmayalım ki biz çok şanslıyız. yine anneliği tattık, yavrularımız var, emzirmeyi, onu büüyrken izlemeyi tattık hep. ve artık hayatımızdalar, buna şükredip, daha kolay atlatacağız. ve bem 2.bir evlat kız , erkek hayırlısı neyse. tekrardan rabbimden istiyorum. herşeyin hayırlısı...

kızlar eşim çağırıyor. ben yatıyorum.herkese iyi geceler... tekrardan konuşalım yarın.iyi geliyor.. herkese hayırlı yarınlar diliyorum.. aysemm kendine iyi bak, hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.........

Benim kafam çok karışık bu aralar yaaaa ilk zaamanlar hemen hamile olayım tekrrardan içimde o kıpırdamaları hissedeyim istiyodum o bi anlık boşluktan sanırım ama şimdi gittikçe uzaklaşıyorum ...:(

tekrar gelir. bendede öyle oluyordu. bazen inisler bazende cikislar oluyor ister istemez...

canim sanki beni yazdin. eltimle beraber hamileydik alis verise beraber gidiyorduk dedigin gibi özene özene aldim. ben 1 yasina kadar nerdeyse doldurmustum dolabini. ama kader. kizim hic birini giyemedi hastanede giydirmistiler. onu kucagimda tutarken kac hemsire yanimda benimle agliyordu hickira hickira agliyordum. sanki uyuyordu cok güzeldi. kiz kardesimin kizi vardi o zaman 6 aylikti ona bakamiyordum. kendi kizimi tutamadim alamadim baskasinida istemiyordum cok kötü zor zamanlar gecirdim. allahim acimizi hafifletsin bu üzüntülerimizi sevince bogsun sanada banada hayirli kiz evladi versin. kizinin adini ne koymustun?[/QU

benimki hiç bir şeyini giyemedi. öyleye gitti yavrum. inanırmısın adını eşim koyacaktı. oğluma ben koymuştum çünkü. fakat o güne kadar artık3 gün kalmıştı doğuma hala bir isim bulamamıştık. yani çok isim düşündük.ama bir türlü bu deyip seçip adını koyamamıştık.olaydan 2 gün önce eşim yüzünü görüp öyle karar vericem demişti. o gün çok ağaldı. adı melek oldu yavrumun diye, allah sanki bilerek adını bile koyamadım yavrumun diye. nasıl bir acıkı anlatılmaz, bizler bu acıları yaşadık malesef. çok istedik çok özendik ama içimizde kaldı hepsi, allahın bir bildiği vardır. ne diyelim...
senin bellimiydi adı.

evet canim. bende ogullarim adini koydugum icin esim eger kiz olursa zülal diyordu. bende yanina hafsa koymustum. zülal hafsa bir defa seslenemedik.....

kızlar eşim çağırıyor. ben yatıyorum.herkese iyi geceler... tekrardan konuşalım yarın.iyi geliyor.. herkese hayırlı yarınlar diliyorum.. aysemm kendine iyi bak, hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.........

sagol canim. sanada hayirli uykular. görüsürüz..

ama canım, unutmayalım ki biz çok şanslıyız. yine anneliği tattık, yavrularımız var, emzirmeyi, onu büüyrken izlemeyi tattık hep. ve artık hayatımızdalar, buna şükredip, daha kolay atlatacağız. ve bem 2.bir evlat kız , erkek hayırlısı neyse. tekrardan rabbimden istiyorum. herşeyin hayırlısı...

haklisin canim. agladigimizda kücücük kollariyla saran yavrularimiz var. rabbim onlara hayirli uzun ömürler versin..

saol inaycım.. genelde özeller yapıştırıyo, devlette yok öyle şeyler. ben de bir kaç kişiden yapıştırmada daha çabuk kalktıklarını duymuştum.

sohbetinizi okudum. yapistirmayi pek anlamadim. benim ilk sezeryanda kanca gibi seylerle dikmistiler. ikincisinde alttan disik yani dikisler görünmüyo altan kendisi cözülüyor. yapistirmak bumu??

kizlar bisey söyliyecegim burda 5 sezeryana kadar yapiyorlar. ama ondan sonra risk diyolar.....

Türkiyede 3 deniyo işte canım e biliyon biraz geriden takip ediyoruz zaten Almanyada önemli bişi olmadıkça sezeryan yapılmıyo önceden öleymiş benim eşimde almanya dan gelme onlardan duyduklarımı sölüyorum ama şimdi nasıl bilemem tabi

Türkiyede 3 deniyo işte canım e biliyon biraz geriden takip ediyoruz zaten Almanyada önemli bişi olmadıkça sezeryan yapılmıyo önceden öleymiş benim eşimde almanya dan gelme onlardan duyduklarımı sölüyorum ama şimdi nasıl bilemem tabi

aynen öyle canim. yani istege göre sezeryan yapmiyolar. hatta kizimi ilk önce normal dogurmami söylediler, suni sanci verdiler. vucudun icin normal dogum daha iyi dediler. ama kan tahlillerin cok kötü cikinca fazla bekleyemeyiz, beni zehirlemeye baslamis sonra senide kaybederiz dediler acilen sezeryana aldilar. burada tam narkosla yapmiyorla yari narkosla yapiyolar. o yüzdende bebegimi hemen bana gösterdiler... yavrum bogazinda kordon bogulmustu kizim. o görüntüyü hic unutamiyorum...

aynen öyle canim. yani istege göre sezeryan yapmiyolar. hatta kizimi ilk önce normal dogurmami söylediler, suni sanci verdiler. vucudun icin normal dogum daha iyi dediler. ama kan tahlillerin cok kötü cikinca fazla bekleyemeyiz, beni zehirlemeye baslamis sonra senide kaybederiz dediler acilen sezeryana aldilar. burada tam narkosla yapmiyorla yari narkosla yapiyolar. o yüzdende bebegimi hemen bana gösterdiler... yavrum bogazinda kordon bogulmustu kizim. o görüntüyü hic unutamiyorum...

kızlar ben burada doktorlar 3 sezeryana kadar veriyorlar diye biliyorum.mecbursa 4. de olabiliyor. ama 5 sezeryan hiç duymadım. türkiyede tıp Almanyadan daha iyi ama bunu biliyorrum..;Aysem sen sanırım Almanyadasın değilmi? Kendi memleketin neresi?

kızlar ben burada doktorlar 3 sezeryana kadar veriyorlar diye biliyorum.mecbursa 4. de olabiliyor. ama 5 sezeryan hiç duymadım. türkiyede tıp Almanyadan daha iyi ama bunu biliyorrum..;Aysem sen sanırım Almanyadasın değilmi? Kendi memleketin neresi?

evet canim almanyadayim. memleketim gümüshane. ama bursada kaliyoruz. ben doktorumla konustugumda 5 sezeryana kadar yapildigini söyledi ama ondan sonra risk diyo. hatta bir danitigim var 5 sezeryan oldu kendisi...

canım benim kötü olmuştur görmen unutulmaz tabi ben bebeğimi görmedim tam ama doktorumun yüzüme bakıp bi anda malasef cnm deyişini ölsem unutumam o şokumu bi anda neye uğradığımı şaşırmıştım hayırrr die bağırışlarımı ....:( of çok zor zamanlardı Allahım beterinden korusun ..:(

evet canim almanyadayim. memleketim gümüshane. ama bursada kaliyoruz. ben doktorumla konustugumda 5 sezeryana kadar yapildigini söyledi ama ondan sonra risk diyo. hatta bir danitigim var 5 sezeryan oldu kendisi...

aslında bunu duyduğuma sevindim.ben 2 sezeryan oldum. 3.son şansım diye düşünüyordum. dünyanın binbir türlü hali var, işte yaşadık. bundan sonrasıda allah kerim artık.

aslında bunu duyduğuma sevindim.ben 2 sezeryan oldum. 3.son şansım diye düşünüyordum. dünyanın binbir türlü hali var, işte yaşadık. bundan sonrasıda allah kerim artık.

benimde 2. sezeryanimdi. allah büyüktür tip öyle gelistiki hersey olur bence. kiz kardesimin 3 cocugu var ücüde sezeryan 4. düsünüyor bile.....

canım benim kötü olmuştur görmen unutulmaz tabi ben bebeğimi görmedim tam ama doktorumun yüzüme bakıp bi anda malasef cnm deyişini ölsem unutumam o şokumu bi anda neye uğradığımı şaşırmıştım hayırrr die bağırışlarımı ....:( of çok zor zamanlardı Allahım beterinden korusun ..:(

bende hiç görmedim.aslında görmeyi çok istedim.ama unutamazsın.aynı oğlunun bebkliğini hayal et dediler. görmedim.ama pişmanım. ömrümün sonua kadar merak edeceğim. çok güzelmiş benim kızım her bebek gibi. benim oğlum sarışın mavi gözlü bir çocuk. doğduğunda kabak çok güzel bir bebekti.pespembeydi. kızımda aynı öyleymiş.annem söyledi. allahım özenerek kendine yaratmış sanki bebeklerimizi. melek yapmış onları.ne geldi işte elimizden.uçup gittiler. ............

Back