samsun, ben bursada dogdum ama annemler evlenince gelmisler..babaannem trabzonlu..kızkardesim artvinlilere gelin gitti:)
benimde esim trabzonlu....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
samsun, ben bursada dogdum ama annemler evlenince gelmisler..babaannem trabzonlu..kızkardesim artvinlilere gelin gitti:)
benimde esim trabzonlu....
ne güzel büssürü hemşerim var:)
sagol bacim iyiyim, bugün doktora gittim tsh yükselmis (hypothyreose), canim biraz ona sikildi, ilaclari yükseltti. hamilelikten olabilir dedi. bakalim 2 hafta sonra tekrar kan vercem.. sen nasilsin...
sagol bacim iyiyim, bugün doktora gittim tsh yükselmis (hypothyreose), canim biraz ona sikildi, ilaclari yükseltti. hamilelikten olabilir dedi. bakalim 2 hafta sonra tekrar kan vercem.. sen nasilsin...
eevt canım sezeryann 36+5 solunum yetmeslıgı ve cıgerı gelısmemıstıı bebegımınn..
canım allah şifa versin. dereotu tiroit hormonlarını dengeliyor diyorlar. yüksekse azaltıyor, düşükse yükseltiyormuş. annemde de var da. onda işe yaramıştı. salataya,cacığa katıp yiyiyordu. netten iyi bi araştır istersen. hamilesin ya allah korusun sakata gelme sonra canım
aysemm nasılsın? kontrole gitmişsin. ne ilaçları kullanıyorsun? bahsetmişsin.
hayırlısı inşallah ciddi birşey yoktur kendine dikkat et
sagolun arkadaslar.....dün canim cok sikkindi ama bugün iyim... rabbim kisa zamanda bütün melekannelerine tekrar bebek nasip ederde hep beraberce haberlesiriz insallah bunu cani gölünden istiyorum...
ablamda 18 haftalık bebeği karnında öldüğü için sezaryen olmuştu.
daha snra 3 ay snra yeniden hamile kaldı ve sağlıkla doğdu.
herhangi bi sorun yaşamadı sezaryenden dolayı
canım allah şifa versin. dereotu tiroit hormonlarını dengeliyor diyorlar. yüksekse azaltıyor, düşükse yükseltiyormuş. annemde de var da. onda işe yaramıştı. salataya,cacığa katıp yiyiyordu. netten iyi bi araştır istersen. hamilesin ya allah korusun sakata gelme sonra canım
ya arkadasim netten arastirdim, ama bir türlü bulamadim hamileyken dereotu kürü yapabilirmiyim???
İn-ay cnm 10 dk geçmesi gerekiomuş tekrardan msj göndermek için çekirge dorukda sevil paker var yengem ve bi çok tanıdığım ona gitti muayne ücreti diğerleirnde farklı 75 tl ama iyi bi doktor öle aman aman konuşmaz belki ama gözlemlediğim iyi bi doktor ben aynı hastaneyi istemediğim için hala bi doktor bulamadım daha zamanım var die beklioyorum belki çıkar die:)
hayırlısı canım cenk beyde 75 miş tahlil ücretleri çok farklımıdır acaba onu bilmiyorum biyerde okumuştum ilk aydan 600 mü ne vermiş jimere :)
Tahlil fiyatları 5. ayda yapılan renkli ultrason herşey farklı benimde duyduklarım senin gibi düşünüom cenk beye gitmek istiyorum ama zorlar die doruk bu anlamda iyi baharda öle ama o hasatenelrde doktor bulmak sorun işte
dorukta evrim hn. ve melike hn. tavsiye ettiler ama bakalım....
doğumdan sonra hiç görüşmedim doktorla...kontrole gitmem lazım enfeksiyon varmı yokmu nedir bilmiyorum