• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bugün benim doğum günüm yol arkadaşlarım.. İçim o kadar buruk ki.. Zira bugün dokunsan ağlıyorum.. Onunla olabilirdim, onun mis gibi kokusuyla,gülücükleriyle doğum günümü kutlayabilirdim.. 31.yaşımı o karnımdayken ama onun varlıgını henüz bilmiyorken kutladım.. 32.yaşımı da onun varlıgını en derinden hissedip onun sayesinde anne olup ama o yokken kutluyorum.. Kutlamak denirse.. Keşke o da olsaydı dediğim bir gün daha benim için.. Öylesine..Zor bir gün arkadaşlarım.. Çok zor bir gün dua edin bana olur mu 🙏🤲😢

Bugün benim doğum günüm yol arkadaşlarım.. İçim o kadar buruk ki.. Zira bugün dokunsan ağlıyorum.. Onunla olabilirdim, onun mis gibi kokusuyla,gülücükleriyle doğum günümü kutlayabilirdim.. 31.yaşımı o karnımdayken ama onun varlıgını henüz bilmiyorken kutladım.. 32.yaşımı da onun varlıgını en derinden hissedip onun sayesinde anne olup ama o yokken kutluyorum.. Kutlamak denirse.. Keşke o da olsaydı dediğim bir gün daha benim için.. Öylesine..Zor bir gün arkadaşlarım.. Çok zor bir gün dua edin bana olur mu 🙏🤲😢
Canım benım rabbim sana yeni yaşında hayırlı uzun ömürlü bir evlat nasip etsin inşallah. Üzülme kardeşim onlar çok güzel bi yerdeler. Benım kızımda 11 aylık olacaktı neredeyse kızımla birlikte doğanlar doğum günü hazırlıklarına başladılar

Doğum günün kutlu olsun. Allahım çaresiz dertlerle seni sınamasın bundan sonra. Çok çektik muvafakati olsun artık.

Canım benım rabbim sana yeni yaşında hayırlı uzun ömürlü bir evlat nasip etsin inşallah. Üzülme kardeşim onlar çok güzel bi yerdeler. Benım kızımda 11 aylık olacaktı neredeyse kızımla birlikte doğanlar doğum günü hazırlıklarına başladılar
İnsan güçlü durmaya çalışıyor evet ama bir yerde o güç bitiyor. Kendimi salıveriyorum özellikle böyle günlerde. Sonra yeniden güç depolanıyor sonra yine çöküş… hep aynı döngü.. Zaten o ay saymalar yok mu.. 😢

İnsan güçlü durmaya çalışıyor evet ama bir yerde o güç bitiyor. Kendimi salıveriyorum özellikle böyle günlerde. Sonra yeniden güç depolanıyor sonra yine çöküş… hep aynı döngü.. Zaten o ay saymalar yok mu.. 😢
Bu gün ve ay saymalar bitecekmi bilmem. bebeğim melek oldu 22 gün sonra doğum günümdü. Ogünden nefret ettim oğlumsuz anlamsız bir gündü. Annemler tabi böyle bir olay olacağını bilmedikleri için önden hediyemi almışlar altın bir kolye üzerinde A ve E harfi var iki oğlumunda baş harfi 😢 sonra 32 gün eşimin doğum günüydü yine anlamsz bir gün. Biz ogünler hep mezarda cennet kuşumuzun yanındaydık. Ve şimdi bugün ayın 19 ve bugün yaşasaydı 5aylık olacaktı 😭

Bu gün ve ay saymalar bitecekmi bilmem. bebeğim melek oldu 22 gün sonra doğum günümdü. Ogünden nefret ettim oğlumsuz anlamsız bir gündü. Annemler tabi böyle bir olay olacağını bilmedikleri için önden hediyemi almışlar altın bir kolye üzerinde A ve E harfi var iki oğlumunda baş harfi 😢 sonra 32 gün eşimin doğum günüydü yine anlamsz bir gün. Biz ogünler hep mezarda cennet kuşumuzun yanındaydık. Ve şimdi bugün ayın 19 ve bugün yaşasaydı 5aylık olacaktı 😭
Bitmiyor o gün saymalar benim oğlumda yaşasaydı 1 yaş 4 aylık olacaktı yaş gününe yakın bebekler birer birer yaş günü kutlarken ben sadece onları izledim her duyduğumda içimdeki o boşluk hissi ve benim bu duruma alıştığımı zanneden onca insan kalabalığı Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize herkese kendi doğum günüm eşimin doğum günü ve bütün özel günler hala o kadar anlamsız ki Allah affetsin hiç birinden zerre zevk almıyorum kendimi yaşamın telaşesinde kaptırmaya çalışıyorum saçma sapan şeyleri kafaya takmaya çalışıyorum olmuyo içimde bir yer kanıyo bilmiyorum tam geçermi ama acıyla yaşamaya alışıyorsun demişlerdi bana doğruymuş hakkaten acıyla yaşamaya alışmak bizimkisi inşallh herbirimize yaşama sevinci versin rabbim 🙏🏻

Özel günlerde sizin de canınız yanıyor mu. Ben artık kutlamak istemiyorum ne anneler günü ne babalar günü kutlamadım da zaten
Eşimin kutladım bugün.

Eklentiler

• IMG_20220619_115558_541.jpg
    IMG_20220619_115558_541.jpg
    99,2 KB · Görüntüleme: 64
Herkese merhaba melek annelerim..
2019 şubatta 31.haftada oglumu kaybettim cok zor günler gecirdim bende sizler gibi..hareketlerinde azalma oldugu ıcın hastaneye yattım 1.5 gün sonra hemde hastanede bebegımı kaybettim..hep bu sayfayı okudum ama bir türlü yazamadım..oysa defalarca tüp bebek denemiştik 7 yılımızda oğluma hamile kalmıştım.oğlumun ölüm tarihi dogum tarıhınden once..bu nasıl bir acıydı..ben bebegımı kaybettim ve 2 gün o sekılde hastanede kaldım o kadar acıydıki yasamadığı halde orada durdugunu bilmek..suni sancı verip normal dogum yapmamı bekledikleri ıcın tam 2 gün o şekilde kaldım...tam 3 sene sonra hamile kaldım 12.tüp bebek denemesinde..allahıma bin şükür kızıma kavuştum..buraya yazıyorum lütfen umudunuzu kaybetmeyin.ben kaybetmiştim cok yıprattım kendimi cok..o kadar rahat bir hamılelıgı kendime eziyet haline getirdim 3 fakrlı doktor takıp etti hamileligimi..22. Haftadan sonra artık kafayı yemek üzereydim hareket sayamaktan..1 saat hakeret hissetmesem hop hastaneye acile..hele son zamanlar neredeyse hergün gittik...lütfen umutsuzluga kapılmayın benim kader arkadaslarım. allahım herkese gönlündekini versin inşallah.bu acının tarifi yok yasayan bilir.allahım kimseye yasatmasın bunu cok zor cok....
Aminn Allah düşmanımıza bile yaşatmasın. Ben de bebeğimi kaybettiğimde 32 saat sancı verdiler dogum olmadi sezeryana alındım uyutmadılar bile herseyi duydum bu yaşananlarin psikolojisini kaldirmak çok zor. 11 ay sonra tekrar hamile kaldım ilk 14 hafta sevinemedim bile yine kaybedicem diye düşünüyordum hamile olduğuma inanasım gelmiyordu hayal kirikligi yasamaktan korkuyordum ve aklim hep kaybettigim kizimdaydi. Sonra sonra doktorun da içimi rahatlatmalariyla yeniden hamile olduğuma bebegin sağlıklı doğabileceğine inanmaya başladim. Ama hamileligim psikolojik olarak zor geçti son birkaç ay haftada 2 kez kontrole gittim doktorum da öyle uygun görmüştü Allahtan. Bu acıları yaşamiş gibi evde oturup rahat hamilelik geçiremiyor her an yürek hoplaması hep iyi oldugunu bilme ihtiyacı. Doktorda olmadigim zamanlarda da eve doppler almıştım hareket olmayinca kalp atislarini dinliyordum. Şimdi çok şükür oğlum doğdu bazen bakiyorum inanamiyorum. Kizimi kaybettigimden beri zaman hem hiççç geçmedi hem de bir o kadar hizli geçmiş. Bu forumu en başindan sonuna kadar okumustum kizimi kaybettigimde ve burdaki arkadaslarla dertleşiyorduk birlikte yeniden anne olabilmenin umuduyla sezeryan sonrasi bekleme süresini birlikte sabrediyorduk. Neredeyse tamamı yeniden anne oldu. Allah isteyen tüm melek annelerine nasip edecek insallah. Acısı hafifliyor ama geçmiyor diyorlardı tam da öyleymiş. Kızımı düşünmediğim bir gün bile yok. Hepsi evlat, biri yaninda diye otekini unutur mu insan. Tüm melek anneleri dualarimda 🙏

Aminn Allah düşmanımıza bile yaşatmasın. Ben de bebeğimi kaybettiğimde 32 saat sancı verdiler dogum olmadi sezeryana alındım uyutmadılar bile herseyi duydum bu yaşananlarin psikolojisini kaldirmak çok zor. 11 ay sonra tekrar hamile kaldım ilk 14 hafta sevinemedim bile yine kaybedicem diye düşünüyordum hamile olduğuma inanasım gelmiyordu hayal kirikligi yasamaktan korkuyordum ve aklim hep kaybettigim kizimdaydi. Sonra sonra doktorun da içimi rahatlatmalariyla yeniden hamile olduğuma bebegin sağlıklı doğabileceğine inanmaya başladim. Ama hamileligim psikolojik olarak zor geçti son birkaç ay haftada 2 kez kontrole gittim doktorum da öyle uygun görmüştü Allahtan. Bu acıları yaşamiş gibi evde oturup rahat hamilelik geçiremiyor her an yürek hoplaması hep iyi oldugunu bilme ihtiyacı. Doktorda olmadigim zamanlarda da eve doppler almıştım hareket olmayinca kalp atislarini dinliyordum. Şimdi çok şükür oğlum doğdu bazen bakiyorum inanamiyorum. Kizimi kaybettigimden beri zaman hem hiççç geçmedi hem de bir o kadar hizli geçmiş. Bu forumu en başindan sonuna kadar okumustum kizimi kaybettigimde ve burdaki arkadaslarla dertleşiyorduk birlikte yeniden anne olabilmenin umuduyla sezeryan sonrasi bekleme süresini birlikte sabrediyorduk. Neredeyse tamamı yeniden anne oldu. Allah isteyen tüm melek annelerine nasip edecek insallah. Acısı hafifliyor ama geçmiyor diyorlardı tam da öyleymiş. Kızımı düşünmediğim bir gün bile yok. Hepsi evlat, biri yaninda diye otekini unutur mu insan. Tüm melek anneleri dualarimda 🙏
Merhaba hamileyken kızım olacağını duyduğumda profilinizde ki resme bakmıştım. Ağzı burnu gerçekten benzemişti. Ben doğumda kaybetmedim ama doğumdan 4 gün sonra boğuldu ve yb da kaldı hep. Şiödi ben de 14 haftalık hamileyim sizle aynı durumdayım oğlum olacak. Ama bağ kurmakta zorlanıyorum. Kız olsaydı daha kolay gelmişti sanki ogünler yaşanmamış kaldığım yerden devam ediyor gibi düşüneceğimi sandım. Gerçekten yükü hiç geçmeyecek bir acı

Merhaba tam beş ay oldu bebeğimi kaybedeli, doktorum tekrar hamile kalmadan önce mutlaka genetik tarama yaptırmamı söylüyor , fulya genetiği önerdiler, bi bilgisi olan giden var mı aranızda, ya da genetiğe baktıran

Merhaba tam beş ay oldu bebeğimi kaybedeli, doktorum tekrar hamile kalmadan önce mutlaka genetik tarama yaptırmamı söylüyor , fulya genetiği önerdiler, bi bilgisi olan giden var mı aranızda, ya da genetiğe baktıran
Ben acıbadem de prf dr.yasemin Alanay hocama gitmiştim bizim sadece şüphe idi. Tüm testleri açıkladı bizim temiz geldi genetiğimiz.

Back