Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Allah sabır versin ne diyebilirim bilmiyorum benim evladımı kaybetmemde de ihmal var. Çocuğum 2 günlük ömründe kalp masajlarıyla yaşadı çünkü oksijensiz kalmıştı
Doğumda olmadı benim. Boğdular kuzumu. Elimde sağlıklı resimleri var. 4 günlükken beslerken boğdular büyük ihtimal. 1 yıl yaşadı benim kızım yoğun bakım 2. Evimizdi

Kızlar ben kızımı kaybedeli nisan ayında 1 yıl olacak. Doğumundan itibaren de 2 yıl geçmiş olacak. Ama benim sütüm hala geliyor. Aslında kesilmişti. Kızım 1 yıl yoğun bakımda yatarken sütüm de kesilmişti. Ama kızımın öldüğü gün sütüm geldi. Hala da geliyor. Yani 2 yıldır sütüm gelmeye devam ediyor. Bugün kadın doğum doktoruna gittim. prolaktin ve TSH bakalım dedi. Sütümün hala gelmesi normal değilmiş. Yüksek ihtimal stres tetiklemiş ama bu durum hamileliğe engelmiş.
Yumurtalarım herşey normal hatta gebelik için oldukça hazır dedi. Bu ay korunmayacağım ilk kez.

Dostinex vermişlerdir süt veren annelerde hamile kalıyorlar stres üzüntü herşeyi etkiler kolay bir şey yaşamamışsın sonuçta inşallah birgün bu sayfada güzel haberlerde almak nasip olur sırasıyla

Dostinex vermişlerdir süt veren annelerde hamile kalıyorlar stres üzüntü herşeyi etkiler kolay bir şey yaşamamışsın sonuçta inşallah birgün bu sayfada güzel haberlerde almak nasip olur sırasıyla
Umarım değerler gebeliğe engel çıkmaz. Düzenli regl oluyorum aslında ama. Sütüm kesilmedi hiç. İnsanın yüreğinde bi yerde annelik yapışınca herhalde vücut bırakmıyor.

Umarım değerler gebeliğe engel çıkmaz. Düzenli regl oluyorum aslında ama. Sütüm kesilmedi hiç. İnsanın yüreğinde bi yerde annelik yapışınca herhalde vücut bırakmıyor.
Çıkmaz inşallah hormonlar bizden bağımsız çalışıyor bana süt kesmesi için dostinex vermişlerdi süt kesildi ama bakalım doktora daha gitmedim tahliller ne diyecek bide cesaret edebilsem Allah sonumuzu hayretsin hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Teşekkür ederim Rabbim cümlemize sabır versin tekrar yaşatmasın siz bebeğinizi neden kaybettiniz

Anladım başınız sağolsun Rabbim sabırımızı artırsın cennete kavuşacaz inşallah yavrularımıza benimkide sağlıklıydı sezeryanlı olduğu için doğmum her bebekte oluyor solunum sıkıntısı dediler odada oksijen verdiler sonra inlemesi çoğalınca yoğun bakıma aldılar 5 gün yaşadı ciğerleri gelişmemiş persistan pulmoner hipertansiyon dediler anlamadık herşey bir anda oldu bebeğim yoksa gayet sağlıklıydı

Teşekkür ederim Rabbim cümlemize sabır versin tekrar yaşatmasın siz bebeğinizi neden kaybettiniz
Doktor hatası canım 34. Haftaya kadar bir sorun yoktu 34. Hafta kontrole gittim nst çekti nstyi beğenmemesine rağmen beni eve gönderdi bebeğin kilosu düşüktü dikkate almadı kan akımı nı kontrol etmedi 1 hafta sonra karnımda öldü yani kan akımı yavaş gitti bebek beslenemediğinden strese girdi fakat benim doktorum benlik birşey yok dedi çıktı işin içinden rabbim kapısına hasta göndermesin böylelerinin

Çok üzüldüm Allah öylelerinin eline düşürmesin benim doktorumda sabah 2 kere çekti beğenmedi hareketlerinde azalma vardı öğlen sonu 1 kere daha çekti bebek kakasını yemiş olabilir riske atamam almam lazım hemen dedi aldı ama kakasını yememiş aldıktan sonra inlemeye başladı solunum sıkıntısı başladı ciğerleri gelişmemiş buda anne karnında belli olmuyormuş 5 yaşadı yavrum kuvezde

Aynen anne karnında belli olmuyor ama ciğer geliştirici iğne vuruyorlar böyle durumlarda başımıza gelecek olduktan sonra herşey bir bahane ama işte ihmal olunca insan teslimiyette zorlanıyor gerçekten.Rabbim büyük verecekse elimizi koynumuzda koymadan sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü versin unutamayacağız acısı taze kalıyor her anı yeniden yaşıyoruz ama alışıyor insan diyorum bazen ben nasıl delirmedim duaların gücü bana yardım etti onu bilir onu söylerim her daraldığımda telefona sarılırdım ve hep karşıma bir ayet çıkardı “Vakti geldiğinde rabbin sana gönlündekini verecek seni hoşnut kılacak”Duha süresi 5.ayet (yanlışsa düzeltin) ben hep buna sığındım ve her ne zaman daralsam aklıma gelir her telefonu elime alışımda da karşıma çıkar istemsizce ve sayısız dua tesbih her önüme geleni okudum Rabbim şefaatçi eylesin hepimize sabır versin tekrarından korusun mutlu mutlu haberler paylaşmak nasip olsun inşallah

Amin inşallah o teslimiz zaten bende senin dediğinin aynısını diyorum nasıl delirmedim kafayı yemedim diye ama Rabbim verince sabrınıda dayanma gücünüde veriyormuş inşallah aynı şeyleri yaşamayız sağlıkla sıhhatle kucamızda koklar severiz inşallah benim en büyük tesellim bir evladım daha bana ihtiyaçı var sizin başka varmı çocuğunuz?

Var çok şükür varlığına oğlum 14 yaşında o on yaşındaydı ben korunmayı bıraktığımda 3 sene sonra gelen mucizeydi ve oğlum okadar çok istiyorduki bir kardeşi olsun her gece dua etti olana kadar hala daha çok istiyor onun hayal kırıklığı daha beter üzdü beni büyük bir heyecanla bekliyordu adını bile o koydu herşeyi planladı kafasında hayalleri vardı Allah büyük vermeyeceğinin hayalini kurdurmaz mevlam hayırlısı olsun inşallah hakkımızda

Çok şükür Rabbim onlara sağlık sıhhat uzun ömür versin benimde 1 kızım var 4 yaşına girecek oda sizin oğlunuz gibi çok istekliydi abla olmaya çok hazırdı hala etkisinde çıkamadı yavrum annem ben yeni kardeş istiyorum ama o cennette gitmesin tamammı diyor bizden çok onlar etkileniyor aslında biz her halimize tanık oluyorlar o şeyleri yaşarken siz kaybedeli ne kadar oldu

Şubat 20 de 1 yıl oldu tuğram 1 yaşına girdi ben ona doğum günü hayalleri kurmuştum doğmadan çok hazırdım büyük oğlum doğduğunda çok zorlanmıştım bunda biraz daha bilinçli olurum rahat büyütürüm dedim bütün heveslerimiz oğlumla kursağımızda düğüm oldu senin evladın küçük etkilenmiştir illaki benim oğlan 14 yaşında aklı herşeye eriyor hem istiyor hemde korkuyor anne sana bişey olmasından diyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım bir yanım bir çocuk için çabalamayı deli gibi istiyor bir yanım o kadar korkuyor yaş faktörü kafama çok takılıyor velhasıl tamamen rabbime bıraktım o ne diyorsa o Hakımızda hayırlısı

Insallah en kisa zamanda meleğinin kardeşine kavuşursun dualarim sizinle nasip olursa doğum anında da tüm melek annelerine dua edeceğim dünya gözüyle evlat hasretimizi giderelim, meleklerimiz iki cihanda bizimle zaten

Başınız sağolsun 2 bucuk sene oldu ama ayni aciyi hissettim yeniden bizim genetikler temiz çıktı hic bir sey bulunamadi en son doktor kader kismet dedi şimdi 3 aylik bi bebegim var abisi kardeşini gönderdi bize ama o bebegimi de hic unutamadim her yavrunun yeri ayri oluyor insAllah cennette kavusacagiz

Insallah en kisa zamanda meleğinin kardeşine kavuşursun dualarim sizinle nasip olursa doğum anında da tüm melek annelerine dua edeceğim dünya gözüyle evlat hasretimizi giderelim, meleklerimiz iki cihanda bizimle zaten
Allahım sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin. Bol bol koklar öpersiniz. Bize dualarınız lohusa iken bi olur merak etmeyin. Siz bi kavuşun bebeğinize. Bize de umut olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…