Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Sezeryandan sonra 4 ay vermiş doktorun demek ki dikişlerin iyi durumda. Genelde 6 ay - 1 sene bekleyin diyorlar ama Nisan'a bişey kalmadı kan sulandırıcıları vitaminleri al en hayırlı zamanda nasip olur inşallah

Sezeryandan sonra 4 ay vermiş doktorun demek ki dikişlerin iyi durumda. Genelde 6 ay - 1 sene bekleyin diyorlar ama Nisan'a bişey kalmadı kan sulandırıcıları vitaminleri al en hayırlı zamanda nasip olur inşallah
İnşallah hayırlısı olsun hepimiz için ben biraz hızlı toparlanırım çok şükür iki doğumda da 4 günde işlerimi kendim yapmaya başlamıştım bu doğumumda 1 haftada iyileştim kontrolde dikişlerim hızlı kaynamaya başlamış öyle söyledi Dr

Bacaklarınız ne gibi bi sıkıntı oldu vende üçüncü hamileliğim 24 gün sonra sezeryan olucam ama ayak agrısıımdan maf oldum bu hafta kan sulandırıcı hapı kesti doktorum bende korkuyorum inşallah sağ Salim gelir

Yaşımdan dolayı hemen beklemiyorum hamile kalmayı zaten bekleriz heralde biraz. doktorumda öyle düşünüyordur büyük ihtimal inşallah meleklerimizin kardeşleri çok bekletmezler bizleri belki Rabbim ikiz ikiz nasip eder bizlere tüm bekleyen melek annelerine tez zamanda nasip etsin inşallah

Benim iki bacağımın iç kısmında şişme kızarıklık ve acı oluştu en ufak şüpheniz varsa kontrole gidin tedbir amaçlı inşallah sağsalim kavuşursunuz bebeğinize lütfen bizim içinde dua edin çok ihtiyacım var

Benim gebeliğin başından beri ağrı var ben kilo aldığım için heralde oldu diyorum öyle falan yok sanırım varis var

Egeveefeninannesi Başın sağolsun canım rabbim çok sabırlar versın diğer evlatlarına uzun ömür versin ne guzel iki evladın var yanı basında şükret acını sarıp sarmalayabılıcegın evladının olması bu sürecte sana çok iyi gelır ben ve cogu arkadasımızın ilk evladı melek oldu ilk güzel hayallerimizi tadamadan mevlam ayrılık yazdı bize o yuzden canım bizleride dusun daha zor bi durumdayız rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın öyle zor bi sürec ki hiç bir kelime anlatamaz ıcımızdeki yangınları ama zaman ilac dıyolar evet azda olsa iyi geldı bana ılk aylar cok zor sonra yavas yavas daha iyi olmaya baslıyosun benımde ilk ay cok aşşırı kanamam olmustu acıllık olmustum senin gibi şu an duzeldım dıger evlatlarındamı sezeryanla oldun canım

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için diğer oğullarımda sezaryen oldu maalesef ilk bebeğim ters gelmişti mecburi oldu haklısın iki evladım daha var ama biride bir onuda bir çok heyecanla bekledim Muhammed Emir imi ama Rabbim nasip etmedi bana göstermek için getirdiklerinde sanki uyuyordu bembeyaz pembe dudaklı dokunsan uyanacak gibiydi gül gibi kokuyordu oğlum adı gibiydi şuan gerçekten çok zor bizim için ama zamanla acısı geçmesede alışıcaz ilk hamileliğimdede düşük yaşamıştım ikizlerim olacaktı kısmet olmadı 3 evladımı uğurladım cennete inşallah şefaatçimiz olurlar

Egeveefeninannesi Ah..bende melek yüzlümü sevdım kokladım emzirdim doğumdan 30 saat sonra kaybettim hiç birseyi yoktu şok travma çok ağır yasadıklarım sebepsızce sapasaglam kaybediş cok zor rabbım yardımcımız olsun ebedi dünyada burda bağrımıza basamadıgımız yavrularımızı kavusmayı nasip etsin bızı cennetın kapısında beklıyor meleklerımız o yuzden sabredelim onlar için iyi olalım ki rabbım mukafatını versın bızlere onları gorebılelım bak belkı yıne nasip eder rabbim ıkız en hayırlı zamanda rabbım kucaklarımızı doldurur ınsallah

Amin inşallah Rabbim evladını cennete uğurlayan annelerin kucaklarını boş bırakmasın ikişer ikişer nasip etsin bebeklerimiz bu dünyanın şerini görmeden tertemiz gittiler Rabbim bizlerinde onların yüzü suyu hürmetine cennetine nail etsin amin

Egeveefeninannesi Amin amin inşallah hangi anne yaşı kac olursa olsun evladının cennnete gitmesini istemezki bizim yavrularımız tertemız bu dunyanın elemini kederini çekmeden rabbim aldı cennetine en güzel yerdeler herkesın olmak ıstedıgı olmak için çok cabaladıgı yerdeler inşallah bızleride meleklerımızın yüzü suyu hürmetine rabbim onların yanlarına alır

@Egeveefeninannesi sen 3 kez mi sezeryan oldun? Tekrar hamilelik olursa 4 olacak değil mi? Sezeryan hakkı 3 diyen doktor var daha çok diyen var o yüzden sordum

Lavi12 bende bunu cok merak edıyorum canım kac hak var dördüncüde risk oluyormu aslında arap ülkelerinde rekor 7 dıye duymustum ama bızım ulkemizde bellı bi sayıdan sonra risklı dıyolar

Egeveefeninannesi Benim çok zor toparladı vücudum umarım dıgerlerınde böyle sıkıntı yasamam sayı arttıkca nasıl oldu bir önceki sonraki nasıl oldun canım sende

Normalde 3 son diyordu doktorum ama benim durumum elzem olunca 4 e izin verdi birde çabuk topluyorum kendimi onunda artısı var sanırım
Sizin daha önce sıkıntı varmıydı bebekle alakalı birden mi oldu böyle yaranızı deşiyorum ama benim de bacağımda yanma başladı özelden atayım size panik oldum

Artık 4 e müsade ediyo doktorlar ama rahim çok parçalanmayın zarar görmediyse 5. Yapanlar hiç korkmayın Allah’ın izniyle

Egeveefeninannesi Benim çok zor toparladı vücudum umarım dıgerlerınde böyle sıkıntı yasamam sayı arttıkca nasıl oldu bir önceki sonraki nasıl oldun canım sende
Benim gitgide daha kolay oldu sezaryenim 2 sezaryen çok rahattı 3 kat merdiven çıktım hastaneden taburcu olunca aslında 3 dede çok hızlı toplanırdım ama malüm kendimi çok saldım bir haftalıkken herkez çekildi evine tek kaldım 2 küçük çocuk mecbur kaldım biri 7 diğeri 4 yaşında

Sizin daha önce sıkıntı varmıydı bebekle alakalı birden mi oldu böyle yaranızı deşiyorum ama benim de bacağımda yanma başladı özelden atayım size panik oldum
Size özelden yazdım bende 35. Haftada birden oluştu iç bacak tarafında boydan boya ikisinde de oldu adım atmak kabus gibiydi siz yinede tedbir amaçlı Dr unuza kontrol ettirin içiniz rahat olur

Egeveefeninannesi Yaa iyi iyi canım demekki farklıda atlatsbılıyor vücut sayı arttıkca daha kötü olucak dıye bırsey yok oyle canım ilk bi hafta herkes destek oluyor sonra cekılıyolar kenara sanki unutuldu bitti acı bi hafta gecınce birde gorunce toparlamıssn iyi gordum senı derler ağlamayınca toparladıkmı gectimi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…