Allah aratmasın canımKizlar benimde adetlerim gecikir oldu bır iki aydir hep bı hevesleniyorum acaba hamile olabilir miyim diye sonra regl oluyorum ama o esnada düşünmesi hayali bile iyi geliyo yeni bı bebegin hiç böyle olacağını düşünmemiştim gerçekten farklı bı duyguya burunuyosun eşimde istiyor artık bakalım hayrlisi olsun bi kaç ay daha deneyip doktora goruniyim diyorum bı sıkıntı varmı yokmu diye..hemen hamile kalamiyorum diye düşünüyorum galiba aynen öyle olacak bu da ayrı bi imtihan bu ay bal tarçın çörekotu keçiboynuzu felan deniycem belki süreci hızlandırır diye düşünüyorum inşallah bize dua edermsinz
Yaa gercekten mi rabbimin mucizesi işte çok sevındım canım sağ salim kucağına alır inşallah rabbim bizlerede nasip eder inşallah hayırlı zamandaHayrlı akşamlar melek anneleri..benden bı ay önce kuzenim 4.5 aylık bebeğini kaybetmişti tüp bebekti yıllardır olmuyordu..bebeğini kaybettikten sonra hiç korunmamislar doktor doğal yollardan olur belki deneyin bı müddet demiş ve Allah'ın mucizesiyle kuzenim şu an hamile hemde hemen hamile kalmış uzun bı müddet söylememiş 5 aylık hamileymis şu an inanamıyorum o kadar mutlu oldumki bı melek annesinin mutlu olması beni çok mutlu ediyor daha bı umutlaniyorum sizlerede umut olsun hayatta hiç bişey olmaz değil herşey olabilir yeterki inanalım bizlerede Rabbim en kısa hayrlı vakitte versin insallh
Aynen canım gerçekten Rabbimin bı mucizesi.Ama hep diyolar rahim bı kere hamilelige alistimi ikincisi daha çabuk oluyor diye belki öyle bı durum olmuş olabilir darısı başımıza bende bu ay memleketteyim kafa dagitmaya geldim şimdilik bişey yok inşallah önümüzdeki aylarda sizlere güzel haberler verebilirim sizler napiyosunuz durumlar nasilYaa gercekten mi rabbimin mucizesi işte çok sevındım canım sağ salim kucağına alır inşallah rabbim bizlerede nasip eder inşallah hayırlı zamanda
Bende canım bir haftalığına ailemın yanına geldım.Normalde her gelısımde arkadaslarımla gorusmek gezmek oyle ısterdımki şimdi hıcbırsey gozumde yok kimseye ne haber verdım geldım dıye ne cıkıp dolastm eskı ben degılım artık çok şey gitti benden yapamıyorum eskisi gibi artık böyleyim.İnşallah canım hayırlısıyla seninde müjdeli guzel haberlerini beklıyorum.Benım sınav ağustosta oldugu ıcın şimdilik beklemedeyım bahar gibi düşünüyorum hem zaman gecmıs olur daha iyi toparlanır vücudum ben 40 haftalık doğum yaptıgım ıcın belkı dıkısım bıle fazladır sızlerden o yuzden zaman lazım.Rabbım hayırlı zamanda bizlerinde yuzunu guldursun insallah tek temennım buAynen canım gerçekten Rabbimin bı mucizesi.Ama hep diyolar rahim bı kere hamilelige alistimi ikincisi daha çabuk oluyor diye belki öyle bı durum olmuş olabilir darısı başımıza bende bu ay memleketteyim kafa dagitmaya geldim şimdilik bişey yok inşallah önümüzdeki aylarda sizlere güzel haberler verebilirim sizler napiyosunuz durumlar nasil
Biliyomusun aynı şeyleri yaşıyoruz bende öyle ne kimseye geldiğimi söyledim ne de birileriyle görüşmeye mecalim var zaten virüs en büyük bahanem oldu gorusmemek iyi mi kötü bilmiyorum ama şimdilik böyle iyi gibi.Bende canım bir haftalığına ailemın yanına geldım.Normalde her gelısımde arkadaslarımla gorusmek gezmek oyle ısterdımki şimdi hıcbırsey gozumde yok kimseye ne haber verdım geldım dıye ne cıkıp dolastm eskı ben degılım artık çok şey gitti benden yapamıyorum eskisi gibi artık böyleyim.İnşallah canım hayırlısıyla seninde müjdeli guzel haberlerini beklıyorum.Benım sınav ağustosta oldugu ıcın şimdilik beklemedeyım bahar gibi düşünüyorum hem zaman gecmıs olur daha iyi toparlanır vücudum ben 40 haftalık doğum yaptıgım ıcın belkı dıkısım bıle fazladır sızlerden o yuzden zaman lazım.Rabbım hayırlı zamanda bizlerinde yuzunu guldursun insallah tek temennım bu
Evet canım ben düşün tanıdık falan gormemek ıcın bi yere gıdıcek olursam baska yollardan gidıyorum.Gurbet iyimiş bızım için o yuzden ne kadar sıkılsamda ben eşimle orda bir basımıza kucuk dünyamızda daha iyiymişim buralara sıgamadım insan nereye gıderse acısıda onla gelıyor.Amin kımseye yaşatmasın rabbimBiliyomusun aynı şeyleri yaşıyoruz bende öyle ne kimseye geldiğimi söyledim ne de birileriyle görüşmeye mecalim var zaten virüs en büyük bahanem oldu gorusmemek iyi mi kötü bilmiyorum ama şimdilik böyle iyi gibi.
Annemle bi yürüyüşe çıkıyoruz kaç tane tanıdıkla karşılaşıyorum her birine ayrı ayrı güçlü görünmeye çalışmalar acıyarak bakmaları insanların yine olur olur deyip çocuğum hiç olmuyormuş gibi imalar..ve hiç kimsenin beni anlamaması...
Galiba en iyisi gurbet kimse bizi tanımıyor absürt sorularla yorulmuyorum bunu farkettim..
Allah hiç bı anneye babaya bunu yaşatmasın
Yinede iyiyim çok şükür kardeşlerimle güzel vakit geçiriyoruz kafam dağıldı buraya geleli sanada iyi gelir inşallah canım
İyi iyi canım ne guzel altıncı aya ulasmıssn benımde dört bucuk ay oldu.Zamanın oyle hızlı gecmesını ıstıyorumki.Bak ne guzel dıkıslerındede sıkıntı yokmus rabbım ilk korunmayı bıraktıgın gıbı meleğinin kardeşini nasip eder inşallah hayırlı güzel haberlerini beklıyorum6 ay bitmiş.. hiç bitmeyecek gibi geliyordu. 1 ay sonra regl olup korunmayı bırakıyorum, son regli bekliyorum artık. Bakalım beni neler bekliyor. inşallah tertemiz ferah bir yol bekliyordur.. Artık hastalık ameliyat kötü şeyler duymaya hiç gücüm kalmadı. Son doktor kontrolümü de yaptırdım dikişlerin iyileşmiş dedi. İlk aydan nasip olur mu ki yine bilmem.. Çok duygusalım şu sıralar
Ayy inşallah canım benim neden olmasın ya dua edelim Rabbim istedgn vakitte hayrlı bı sekilde nasip etsin bu defa kucağına sagsalim alıp evine gelip kokusunda uyursun inşallah dualarım seninle6 ay bitmiş.. hiç bitmeyecek gibi geliyordu. 1 ay sonra regl olup korunmayı bırakıyorum, son regli bekliyorum artık. Bakalım beni neler bekliyor. inşallah tertemiz ferah bir yol bekliyordur.. Artık hastalık ameliyat kötü şeyler duymaya hiç gücüm kalmadı. Son doktor kontrolümü de yaptırdım dikişlerin iyileşmiş dedi. İlk aydan nasip olur mu ki yine bilmem.. Çok duygusalım şu sıralar
bi fadasi yok canim ucuk kremleri kullanma bende yillardir cikarmiyordum 8 haftalikken 1 tane cikardim krem almadim eczaneci zararli dedi...kendiliginden gecti tam sevindim 1 gün gecti öbür taraf patladi...sasirdim oda kendi gecti krem kullanma canim...sabret gecer..komsumun dedigine göre hamlileyken bisiyden igrenince oluyomus
Kızlar ben 8 nisanda bebegini 33.haftada kaybettim ve doğum yaptığım dr 6 ay dedi bana 2.ayımda kont gittim ve ben bekleyemiyorum kucağı dolu olan insan bekler boş olan her gün aglar dedim ve tmm 4 adet sonrasi bırak dedi ve bu ay korunmayı bıraktım 8 günüm var regli günüme hayirlisi
İyi yapmışsın canım meleğinin yanına gitmekle.Ben bazen çok gitmek istediğim halde gitmiyorum bazen iyi geliyor gitmek bazen iyi gelmiyor niyeyse o mezarda yattığını görmek beni daha çok üzüyor.yanina gittiğimde uzun bı müddet kendime gelemiyorum gitmedigimde vicdan azabı çekiyorum bı ara çok iyi geliyordu her memlekete gittiğimde mutlaka ugruyordum konsuuyorduk iyi geliyordu ama son zamanlarda gitmiyorum kendimi çokda zorlamiyorum kendimi buna hazır hidsetmiyorum demekki bazen bazende hazır hissediyorumKızlar memleketime geldik dün,ilk işim meleğimin yanına gitmek olduAhh ne zor geldi orda sessiz sedasız yatması ama ne kadar çok özlemişim insan mezarını bile nasıl özlüyor beni yanlız bıraksalar saatlerce konuşsam kızımla istiyorum ama ağlıyorum diye hemen hadi üzmeyelim onu daha fazla diyor eşim ve götürüyor beni Burdan dönüşte bende düşünüyorum artık inşallah nasipse ..6 ay bitmiş 7 ye dönmüş olacağım birdahaki ay ...Allah yolumuzu ferah eylesin sırayla vereceğiz güzel müjdeleri inşallah
Ah canım bu da bi şekil yasını yaşama şeklin ..Ben ilçeye girer girmez başka biryere uğramadan direk yanına gitmek istedim gitmezsem vicdan yapacaktım çünkü onu özlememişim gibi hisseder üzülür dedim..Halbuki o melekİyi yapmışsın canım meleğinin yanına gitmekle.Ben bazen çok gitmek istediğim halde gitmiyorum bazen iyi geliyor gitmek bazen iyi gelmiyor niyeyse o mezarda yattığını görmek beni daha çok üzüyor.yanina gittiğimde uzun bı müddet kendime gelemiyorum gitmedigimde vicdan azabı çekiyorum bı ara çok iyi geliyordu her memlekete gittiğimde mutlaka ugruyordum konsuuyorduk iyi geliyordu ama son zamanlarda gitmiyorum kendimi çokda zorlamiyorum kendimi buna hazır hidsetmiyorum demekki bazen bazende hazır hissediyorum
Merhaba bu yazdıgınızı gorunce yazmak istedım bende melek annesıyım kızımı 40 haftalıkken sezeryan dogumla dogurup ıkı gun sonra kaybettim yavrumuRabbim sabır versin canım bende 39 haftalık Doğum yaptım 3 gün yaşadı meleğim.
24-28 Temmuz arası 4. Adetimi bekliyorum..
Bu sırada vitaminlerime baktırıp bir sıkıntı yoksa korunmayı bırakmayı düşünüyorum. İnşallah gönlümüze göre olur sonuçlarBeklemek çok zor bu psikoloji çok zor..
Çok üzgünüm başınız sağolsun bu sayfadan bildirim gelince anlıyorum ki birinin canı daha yanmış yavrusu melek olmuşMerhaba bu yazdıgınızı gorunce yazmak istedım bende melek annesıyım kızımı 40 haftalıkken sezeryan dogumla dogurup ıkı gun sonra kaybettim yavrumubeş ay olucak görüp kaybetmenın acısı daha bı fazla düşünmediğim sanıyem yok kızımı cok özluyorum ciğerim yanıyor neden kaybettiniz siz benım hala otopsi sonucu cıkmadı ani kalp sendromu dedıler sarılıgı vardı bu gece kalsın dedıler gecesınde kalbı durmus melegımın hıc bırseyi yoktu oysaki nasıl oldu nasıl hala ınanamıyorum insallah sız melegınızın kardesını kucagınıza almıstırsınız kac ay sonra dusundunuz dıkıslerde sıkıntı yasadınızmı tek iyi gelıcek sey bana yenı bır bebek haberi
Çok üzgünüm başınız sağolsun bu sayfadan bildirim gelince anlıyorum ki birinin canı daha yanmış yavrusu melek olmuşAllah sabır versin
Bizim diyafram hernisi vardı, ciğerleri gelişmemişti 3. Gün durumu kötüye gitmeye başlayınca ameliyata alındı (açık kalp ameliyatı) fakat ameliyattan çıkamadı güzel yavrum.Zaten beyin hasarı, felç ya da pıhtı atması gibi riskleri vardı ama yine de ya Şafi çekerek bekledim kapıda 2 saat.
Ben hem hemen istedim hem korktum çünkü bizim durumumuzun nedeni yoktu. Kan pıhtılaşması veya genetik gibi hiç bir sebebi yok,bulunamamış, allahtan.
O zaman anladım evlat ne kadar mucize, hamilelik yeni bir birey dünyaya getirebilmek. İlk hamileliğim de hemen olmamıştı yine bir sene beklemiştim mucizemi, buna dayarak 3. Ay korunmayı bıraktım ancak o ay hamile kalıp erken düşükle sonuçlandı benim psikoloji iyice gitti. Birkaç ay korunduk sonuç olarak doğumumun 7. Ayında tekrar hamile kaldım. Bin şükür ki sağlıkla kavuştuk
Dikişlerde sıkıntı yaşamadım ama hamileliğim epey korkuyla geçti. Son aylarda kasılmalarım çok oldukça panik oldum dikiş yırtılır vs diye. Bu yüzden doktorum karşı olduğu halde 37+5te doğum yaptım. Doktor normalde 39. Haftadan önce başkası olsa kesinlikle almam demişti. Yani o korkuyla doğum zamanını beklemeden kucakladım yavrumu, küveze girebilir demişti doktorum zamanından önce alıyoruz diye ama girmedi ama inan onu bile kabullenmiştim karnımda bir şey olup müdahele edemeyeceğime belki girmez diye.. O korku çok farklı oluyor. darısı tüm meleklerine olsun inşallah herkes sağlıkla kvuşsun yavrusuna
O korku hep oluyor. Şimdi bile gece uykumdan uyanıp nefes kontrolü yaptığım oluyor bir şey olacak diye aklım çıkıyor. Daha hassas olmamız çok normalSağol canım seninde başın sağolsunBen hiç bir sebep yokken bu durumu yasadım bi anda kalbı durmus o yuzden kucagıma alsam bile yenı bebegımı hep o korku olucak ya o da benı bırakırsa dıye senın gıbı korkuyla gecırıcem son haftalara kadar zor bi sürec bızımkısı doktorunun erken alması cok iyi olmus canım rabbım sağlıkla kavusturmus yavruna ona uzun ömürler versın ınsallah bizlerde senın gıbı meleklerımızın kardesını alırız ınsallah kucaklarımıza yazdın bıze umut oldun çok sağol rabbım kımsenın kucagını boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?