- 5 Kasım 2015
- 1.022
- 1.622
- 133
Buna çok katılıyorum. Bu durumları ilk yaşadığım zamanlar herkes yanımda olmak istiyordu yalnız kalmak istiyordum yoruluyordum kalabalıktan ona bile fırsat vermiyorlardı. Önemli bir konu var ya herkes dahil olmak istiyor kendince bir merak konusu insanlar için ve o anlarda hayır işliyormuş gibi iyilik yapma görevini yerine getirirmiş gibi zorla yanında oluyorlar. Ben böyle hissetmiştim. Yemek istemediğin yemekleri zorla yedirmeye çalışanlar , yapmak istemediğin şeyi zorla yaptırmaya çalışanlar.. kimi üstünü kalın giydirmeye çalışır kimi moral olsun der güzel giydirmeye çalışır. Oraya oturma buraya otur şimdi uyu şimdi uyan herkes birşeyler diyor en yorgun olduğun anda daha da yoruyorlar. Benim hissettiğim buydu. Ben sadece kendimle ve ailemle kalmak istiyordum ama iyilik yapma yarışı var gibiydi. Sonra biraz kendimi toparlayıp insanlara ihtiyacım olduğunda da çevremde kimse yoktu. Çünkü sen artık en kötü durumdaki insan değilsin. Artık sana iyilik yapma yarışları yok sıradanlaştın.Egeveefeninannesi Yaa iyi iyi canım demekki farklıda atlatsbılıyor vücut sayı arttıkca daha kötü olucak dıye bırsey yok oyle canım ilk bi hafta herkes destek oluyor sonra cekılıyolar kenara sanki unutuldu bitti acı bi hafta gecınce birde gorunce toparlamıssn iyi gordum senı derler ağlamayınca toparladıkmı gectimi oluyor