• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Egeveefeninannesi Yaa iyi iyi canım demekki farklıda atlatsbılıyor vücut sayı arttıkca daha kötü olucak dıye bırsey yok oyle canım ilk bi hafta herkes destek oluyor sonra cekılıyolar kenara sanki unutuldu bitti acı bi hafta gecınce birde gorunce toparlamıssn iyi gordum senı derler ağlamayınca toparladıkmı gectimi oluyor
Buna çok katılıyorum. Bu durumları ilk yaşadığım zamanlar herkes yanımda olmak istiyordu yalnız kalmak istiyordum yoruluyordum kalabalıktan ona bile fırsat vermiyorlardı. Önemli bir konu var ya herkes dahil olmak istiyor kendince bir merak konusu insanlar için ve o anlarda hayır işliyormuş gibi iyilik yapma görevini yerine getirirmiş gibi zorla yanında oluyorlar. Ben böyle hissetmiştim. Yemek istemediğin yemekleri zorla yedirmeye çalışanlar , yapmak istemediğin şeyi zorla yaptırmaya çalışanlar.. kimi üstünü kalın giydirmeye çalışır kimi moral olsun der güzel giydirmeye çalışır. Oraya oturma buraya otur şimdi uyu şimdi uyan herkes birşeyler diyor en yorgun olduğun anda daha da yoruyorlar. Benim hissettiğim buydu. Ben sadece kendimle ve ailemle kalmak istiyordum ama iyilik yapma yarışı var gibiydi. Sonra biraz kendimi toparlayıp insanlara ihtiyacım olduğunda da çevremde kimse yoktu. Çünkü sen artık en kötü durumdaki insan değilsin. Artık sana iyilik yapma yarışları yok sıradanlaştın.

Lavi12 Aynen kesınlıkle öyle iyi anlattınki yasadıklarımı şimdi kımse yok arayıp soran mesaj atan ne oldu eskı gunlerimemi döndüm yok ya aileden baska kımseden fayda yok en buyuk destek anne ve eş bu sürecte ne arkadas ne başka biri

Egeveefeninannesi Yaa iyi iyi canım demekki farklıda atlatsbılıyor vücut sayı arttıkca daha kötü olucak dıye bırsey yok oyle canım ilk bi hafta herkes destek oluyor sonra cekılıyolar kenara sanki unutuldu bitti acı bi hafta gecınce birde gorunce toparlamıssn iyi gordum senı derler ağlamayınca toparladıkmı gectimi oluyor
Evet her hamilelik ve doğum farklı ilk hamileliğim çok rahattı gezdim çalıştım ne mide bulantısı ne yorgunluk doğumumda kolaydı ikinci 12 haftaya kadar bulantı yorgunluk doğuma kadar da kanama hastanede yatma çok yorucuydu ama doğum kolaydı son hamileliğimde yine ilk haftalar bulantı yorgunluksonrası son zamanlara kadar rahattı ne olduysa doğumdan 1 hafta öncesi başladı pıhtı attı vücut ama doğum yine kolaydı. Kendi annem bile kayboldu ortadan ilk haftayı atlatınca nede olsa bebek yok dedi bana ufak ufak kendi işimi yapınca herkezin yapacağı iyilik bitti zaten annem herşeye karşı 3 ü ye hamile kalınca demediği kalmamıştı sanki gelip kendileri büyütüyor gibi etrafta sadece acıyan gözler var birde benimle beraber doğum yapan insanların gözüne sokar gibi bebeklerini teşhir ettikleri eşimin akrabaları var Allah analı babalı büyütsün ama biraz insaf ben insanım taş değilim yaram çok taze

Egeveefeninannesi Ben benımle bebek bekleyen şu an kucagında olan arkadaslarımla irtibatımı kestım sosyal medyamı kapadım zaten gurbetteyım kimseyi gordugumde yok sende canım aynı ortamlarda bulunmamaya calıs canın yanmasın farkında olmasalarda yakmalarına izin verme kımse bizim acımızı anlayamaz eşimiz bile öyle cok özluyorumki içimdeki hareketlerini gurbette burda tekım dıye hep kızımla konusurdum şarkılar dınletırdım yavruma o gitti ben cok yalnız kaldım onun yolunı bekledım aylarca evıme neşe gelıcek bana can olucak derdım artık hiç kımseye ihtıyacım o yok kızım bana yeticek derdim olmadı olmadı..Demem o ki eşim anlayamaz benı o bunları yasamadı onla bir bağ kuramadı benım gibi bizi bızden baskası anlayamaz empati kuramaz

Egeveefeninannesi Ben benımle bebek bekleyen şu an kucagında olan arkadaslarımla irtibatımı kestım sosyal medyamı kapadım zaten gurbetteyım kimseyi gordugumde yok sende canım aynı ortamlarda bulunmamaya calıs canın yanmasın farkında olmasalarda yakmalarına izin verme kımse bizim acımızı anlayamaz eşimiz bile öyle cok özluyorumki içimdeki hareketlerini gurbette burda tekım dıye hep kızımla konusurdum şarkılar dınletırdım yavruma o gitti ben cok yalnız kaldım onun yolunı bekledım aylarca evıme neşe gelıcek bana can olucak derdım artık hiç kımseye ihtıyacım o yok kızım bana yeticek derdim olmadı olmadı..Demem o ki eşim anlayamaz benı o bunları yasamadı onla bir bağ kuramadı benım gibi bizi bızden baskası anlayamaz empati kuramaz
Sizin kaç aylıkken oldu doğum sebeb belli miydi

mely15 40 haftalıkken doğum yaptım sarılıgı hafif var dıye yogun bakıma aldılar doğumdan 30 saat sonra yoğun bakımdayken ani kalp durması sonucu kaybettim hic bırseyi yoktu hala otopsi cıkmadı

mely15 40 haftalıkken doğum yaptım sarılıgı hafif var dıye yogun bakıma aldılar doğumdan 30 saat sonra yoğun bakımdayken ani kalp durması sonucu kaybettim hic bırseyi yoktu hala otopsi cıkmadı
Ayyy canım ya senin de ayrı bi acı yüzünü görüp kaybetmek Rabbim kimseye yaşatmasın tekrar sağlıklı evlatlar nasip olsun hepinize doğum anında dua edicem sizlere

mely15 Amin sağol inşallah canım dualarını beklıyoruz sağ salım kucagına alıp evine gitmeyi nasip etsin rabbim ben boş getirdim pusetini öyle acı ki ne hayallerle gittim sevdım emzırdım ama alıp getıremedım yavrumu rabbim kımseye yasatmasın boyle bi acıyı

Elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum ama densiz insanlar çok bana gelip kadın nispet yapar gibi bebeğim 3 kilo doğdu çok ağladım diyor derdini seveyim keşke benim oğlumda zayıf doğsaydı yanımda olsaydı ama nasibimiz buymuş Rabbim neylerse güzel eyler eşimde bana sürekli kızıyor ağlıyormuşum diye oğlumun mezarının baş ucuna meyve ağacı dikicem dedim kuşlar yedikçe sevabı olsun diye yinemi oraya getirdin konuyu diyor hiçmi yanmadı acaba çok merak ediyorum içini arabasına çarpmış lar gece derdi o oldu çok zoruma gitti bizi sadece biz anlarız çok zormuş evlat acısı ne diyim yüreğime taş basıcam bunada şükür dicem

Ayyy canım ya senin de ayrı bi acı yüzünü görüp kaybetmek Rabbim kimseye yaşatmasın tekrar sağlıklı evlatlar nasip olsun hepinize doğum anında dua edicem sizlere
Dualara çok ihtiyacım var kendimi çok yanlız hissediyorum çok büyük eksiklik var bir türlü dolmuyor lütfen arada banada edin dua yüreğime dar geliyor göğsüm

Rabbim hepimizin yüreğine ferahlık versin ins cok zor Çektiğimiz aci.. Evlat imtihanı ne zormuş.. Hep dua ediyorum cennet annelerine.. Sabır versin rabbim..Bende kötüyüm bu aralar. Benle hamile kalanlar doğum yapti ne güzel bebekleri yaninda😑bende kavuscam elbet ama özledim cok😑

Rabbim hepimizin yüreğine ferahlık versin ins cok zor Çektiğimiz aci.. Evlat imtihanı ne zormuş.. Hep dua ediyorum cennet annelerine.. Sabır versin rabbim..Bende kötüyüm bu aralar. Benle hamile kalanlar doğum yapti ne güzel bebekleri yaninda😑bende kavuscam elbet ama özledim cok😑

Kızlar sizlere bişey danışmak istiyorum,doğumdan sonra adetlerinizde duzensizlik oldumu benim daha önceleri düzenliydi en geç 33 günde olurdum şimdi bu 35lere 37 lere çıktı nerdeyse 10 ay olacak hala düzene giremedi uzadı gitti normalmi sizce sizlerin nasıl

Ahmetinannesi011 Benim normale girmeye basladı canım son iki aydır ama bu bence kısıden kisiye degısır ılk bir yılda duzensızlık normal diyorlar ama sen bi kadın doğuma görün olmadı

5 ay oldu benim kızımı kaybedeli 4 buçuk aylikti meleğim.. İlk 3 ay cok duzensizdi adetim cok şükür 2 adet düzenli geldi. Simdi 3.bekliyorum ins meleğimin kardeşi gelmiştir 😍

burcusami seninle aynı zamanlarda kaybettik meleklerımızı benımde bes ay oldu🥺 hadi hayırlısı canım ınsallah guzel haberlerını beklıyoruz😍

burcusami seninle aynı zamanlarda kaybettik meleklerımızı benımde bes ay oldu🥺 hadi hayırlısı canım ınsallah guzel haberlerını beklıyoruz😍
Ins cnm kızımda 9 ay bekledik bakalım kardeşi ne zaman gelicek😍 çikolata kisti var bende sıkıntı olustirabilir ağrılarım oluyor korkuyorum acikcasi zararı olabilir diye 😑

Back