Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Emin ol canım benim çok iyi gelecek inşallah en güzel en hayrlı vakitte Rabbim nasip etsin bizlereben de çok istiyorum inşallah yeniden Anne olabiliriz inanıyorum Rabbim bı kere nasıp etti yine edecek
Bol bol dua edelim birbrmze...
Birgün sende yazacaksın burda bebeğimi uyutuyorum diye :) o günler yakın kalbini ferah tut güzel haberlerini bekliyoruz bu sefer herşey daha güzel olacak

Ahmetinannesi011 Oy amin inşallah canım bende inanıyorum rabbım bızımde yuzumuzu güldürcek meleğimizin geliş haberıyle sevındırdi kardeşi içinde sevındırcek inşallah
Edelim canım rabbım her isteyene nasip etsin ama biz ciğeri yanan melek annelerine daha çabuk nasip etsinMeleğimizin kardesıyle yaşıcagımız güzel anları yazıcağımız günler yakındır çok yakındır inşallah

İnşallah canım sabredelim mükafatı güzel olacak
Evet böyle bı olay yaşadık çok zor bu bir gerçek.Fakat Rabbim bizi sevdiği için böyle bir imtihan yaşattı bize haşa sevmediği için değil Peygamber Efendimiz 4 evladını topraga vermedimi?Rabbim O'nu sevmediğinden mi verdi hayır bilakis Dünyayı bütün mahlukati Senin için yarattım buyurdu Peygamber Efendimiz için biz O'nunla aynı imtihandan geçiyoruz elhamdülillah...
Bize evlat sevgisini kısada olsa tattırdı kavuşmamız ahirete ertelendi cennet kapısına bı anahtar vesile kıldı Rabbim isyan ettirmeden layıkıyla geçebilmesi nasip etsin bu acının üzerine cookk güzel günler göstersin evimizden bebek sesleri eksik olmasın Rabbim neylerse güzel eyler...
Biz istemesini bilelim Verirse elhamdülillah vermessede yine

Amin canım inşallah ne güzel yazdın öylePeygamber imtihanını tatmak herkese nasip olmaz rabbim bizleri secti dediğin gibi sabredelim ki mükafatını alalım meleklerimizi görebılelım bazen dusundukce başıma gelenı ısyana gittiğim an yapma kübra diyorum meleğini göremessin yapma sabredelim onlar için sabredelim canım rabbım verdı onları bıze emanetinide o aldı vermese gelişine sevınecegımız yokluğuna üzüleceğimiz meleğimiz olurmuydu herşeyin sahibi rabbim bize yine nasip etcek inşallah

Kızlar ben hamilelik hazırlığı için birsürü takviye alıyorum. Inositol, folik asit, b12, çinko, omega 3 hepsini ayrı ayrı içe içe kafam karisti artik. Bir de Q10 ve selenyumun da çok faydalı olduğunu okuyorum onlari da içmek istiyorum ama hepsini ayrı ayrı alamıcam artık. Bi takviye keşfettim maxijuno ismi. Bu hafta elimdeki ilaçlalar bitiyor hepsini bırakıp sadece bunu içmeye başlıcam gebelik için gerekli tüm takviyeler var içinde yumurta kalitesini arttıran. Tadı çok kötüymüş ama yapcak bişey yok aklınızda olsun ❤
Q10 ve inositol gebeliği kolaylaştıran en önemli takviyeler

İnşallah kardeşim inşallah
Kaç ay olmuştu senin düşünüyormusun yeniden :)
Ben kırktan sonra iki ay kadar korundum daha sonra bıraktım henüz nasıp olmadi biraz aceleci davranıyorum oğluma hamile kalmaya çalışırken de boyleydim hadi olmasa niye olmuyo diye diye bitirmiştim kendimi tam tamam ya artık olmuyor iki sene doldu tedaviye gidelim basliyalim dedim randevu almıştım Ekim ayı için eşim iptal ettirdi nerden biliyorsun belki bu ay supriz yapacak gelicek bebeğimiz demişti ve aynen dediği gibi olmuştu Eylül'de oğlum supriz yapti tam iki seneyi doldurdugumzda evlilik yıldönümüzzde geldi guzel oğlum...şimdi gitti...yine aynı döngü tekrar başladı inşallah bu defa çok beklemeyiz bı anda mucizemiz gelir ve o sevinci yeniden yaşarız tüm melek annelri için duam bu...

Ahmetinannesi011 Benım bu ay beş ay olucak canım ne kadar çok istesemde hazır değilim aslında o yüzden toparlanmam için bir kac ay daha lazım hem bedenen hem psikolojık olarak iyi olmam için.Ne guzel tam umudunun yitirdıgın yerde gelmiş melek yavrun ınsallah kardesı dahada cabuk gelır canım evet aynı döngü başlıyor belkı hazır hıssetmemın buyuk nedeni bu yoruldu yıprandı duygularım daha dün gibi kızım için hamılelıkte yasadığım zorluklar mutluluklar üstüne bambaska yorulmus bende baştan yasamak tüm duyguları o yüzden beklemedeyım canım umarım zaman az da olsa daha iyi eder beni

Rabbim istediğin en hayrlı vakitte kucağını doldursun canım inşallah

Merhaba arkadaşlar bende sizler gibi melek annasiyim 28 aralıkta sezeryan ile doğum yaptım ve oğlumu canımı kaybettimdoğumdan 1 gün önce kalbi durmuş yavrumun kan pıhtılaşma sı oluştu doğumdan 1 hafta önce tedavi gördüm ama sanırım yeterli olmadı çok canım yanıyor herkez acıyan gözlerle bakıyor bana 2 oğlum daha var ama biride bir 10 u da bir hepsinin yeri ayrı size sormak istediğim bir konu var ilk regliniz yoğunmuydu ben şubat 1 de regl oldum sanki yeni doğum yapmış gibiyim coraspin kullanıyorum şuan acile gittim normal dediler ama yinede insan tedirgin oluyor

Cnm bende prowomen promotil women ve maxijuno arasinda gidip geliyodum sen diğerlerini inceledin mi peki

Cnm bende prowomen promotil women ve maxijuno arasinda gidip geliyodum sen diğerlerini inceledin mi peki
Canım prowomen da güzel ama inositol içeriği maxijunoya göre çok düşük. Yumurta kalitesini arttirip düzenleyen inositol, prowomenda 550 mg, maxijunoda 2000 mg. 4 katı ben o yuzden prowomenı düşünmedim ama hepsi faydalı olur bence. Promotili hiç duymadim

Ben aslında impryl kullanarak hamile kalmıştım 2 aydır kullanıyorum olmadı bu ay da kullanıp baska bi takviye kullanayım deidm bana da maxijuno içeriği güzel geldi. Sen başladın mı kullanmaya

Başınız sağolsun Allah sabırlar versin cennette kavuştursun oglunuzla
Acinız cok taze su an çok zor bı surecten geçiyorsunuz bizlerde geçirdik o ilk günleri zaman size iyi gelicek ve kabulleniceksiniz şu an sadece acınızı yasayin insanların size acıdıklarini bosverin tabiki herkes şu an sizin durumunza üzülüyordur sadece insanlar nasıl yardımcı olabilecekleri konusunda yetersizler bizler bu acıyı yasamasaydik bizlerde emin olun ne yapacağımızı ne diyecegimzi bilemezdik umarım en tez zamanda kendinizi toparlarsiniz Rabbim diğer evlatlarınza sağlık sıhhat uzun ömürler versin daraldikca yazın bizler burda birbirimize destek olmaya çalışıyoruz Allah'a emanet olun sorunuza gelince ilk regli evet çok yoğun oluyor bı kaç aydan sonra normal miktarına geri dönecektir diye düşünüyorum duruma göre doktorunuzla bı görüşün isterseniz

Coraspirin kan sulandirici olduğu için kanamanın fazla olmasi normal sanirim. Cok gecmis olsun diger çocuklarda pihtilasma sorunu olmamis miydi? Doğumdan degil de hamilelikten bile once basliyolar pihtilasma icin ilaclara. Ama hafif ya da agir seviyeleri var tabi. Rabbim sabırlar versin

Çok teşekkür ederim bu topiği görmeden önce sanki birtek ben yaşamışım gibiydi çok yanlız hissediyordum kendimi ne yazıkki benim yaşadıklarımı yaşayan çok anne varmış bir nebzede olsa yanlız olmadığımı biliyorum artık tüm melek anneleri hislerimin tercümanı Burda ilk sayfadan itibaren okudum bu topiği biraz da olsa rahatladım birçok melek annesi yeni bebeklerini kucağına aldıkça sağsalim sanki ben almışım gibi hissettim tüm isteyenlerin Rabbim kucağını doldursun inşallah cevabınız için çok teşekkür ederim tekrardan

Teşekkür ederim. Diğer iki hamileliğimden olmadı pıhtılaşma son hamileliğimde oldu hatta doğuma 1 hafta kala bacaklarıma vurdu derin ven trombozu oluştu kan sulandırıcı iğne ve antibiyotik tedavisi gördüm 2 günde hastanede yattım

Rica ederim..yalnız degilsiniz inanın.aynen buraya gelen herkes ilk önce böyle üzücü bı olay sadece kendinin basina gelmiş gibi hissediyor ama buraya gelip ortamı gördüğümde bakıyoruzki birsuru melek anneleri varmış hepsi aynı acıyı yasamis sadece haftalarimiz farklı belki ama acımız aynı...
Rabbim gönlümzde hayırlı olanı hakkımızda hayrlı hakkımızda hayrlı olanı gönlümüze hayrlı kılsın inşallah

Amin inşallah benim yaşımda ileri amayenimbir bebek istediğimi söyledim Dr uma oda bana anca böyle atlatacağımı söyledi nisanda tekrar kontrole çağırdı Nisan da denemelere başlayabileceğimi söyledi inşallah isteyen herkeze Rabbim sağlıklı ömürlü bebekler nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…