Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canım endişelenme hayırlısıyla yolunda gider herşey. Pozitif düşün nolur evet çok zor ama korkularını endişelerini ötelemen lazım. İnşallah kuzucuk gelecek kollarına

3ay demislerdi ama psikolojik acidan biraz daha beklemek istiyorum paranoyak olur cikarim

benim normal doğumdu canım. ölü bi bebek doğuracağımı bile bile o doğuma girmek...
çok şükür rabbim o an cesaretini verdi.şimdi düşünüyorum da nasıl yapmışım.
bebeği temizledikten sonra kucağıma vermek istedi hemşireler. ben istemedim .keşke diyorum bikez olsun kucağıma alsaymışım. ilk ve son kucaklaşma...
o an için güçlü olmak zorundaydım ama şimdi çok pişmanım

Hepimiz yaralıyız, yaralı melek anneleri...
Allahım ne kadar zormuş, ne büyük imtihanmış bize verdiğin. İsyan etmiyorum, hepsinde bi hayır vardır diyorum, her şerde bi hayır vardır, hakkımızda hayırlısı buymuş, içimdeki alev sönmüyor. Her şey normal normal denilip de böyle olmasını kaldıramıyo insan. @Magbetul bunun doktorlukla hemşirelikle ilgisi yok arkadaşım, dünyanın en iyi doktorları da başımızda olsaydı bebeklerimiz için sonuç değişmeyecekti. Takdiri ilahi, bizler seçilmiş anneleriz, bebeklerimiz melek oldu. Başımız sağolsun. Rabbim en münasip zamanda yerlerini sağlıklı hayırlı kardeşleriyle doldursun. Amin.

Benim de normal doğumdu, sen ne kadar zaman sonra hamile kaldın?

bebeğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür .ama sat ile uyumlu gözükmüyor. 2 hafta geri.
doktor bebek sağlıklı dedi ama korkuyorum ilerde nasıl olur filan diye.
Çok şükür canım, korkma. Allaha emanet et o kuzuyu. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.

6. ay dolmuştu hamile oldugumu öğrendim
Allah inşaallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, inan öyle seviniyorum ki böyle gebe haberleri duyunca, sanki kendim hamile kalmışım gibi heyecanlanıyorum. Gözlerim doldu şu an, bol bol dinlen, üzme kendini, iyi şeyler düşün. Çok acı çektik, çok üzüldük; sabrederek mükafatını alıcaz. Allahım uzun ömürlü sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
Geç döllenme olabilir mi canım? O yüzden geriden geliyodur belki.

Merhaba yeni katildim araniza 3ay once gayet sorunsuz bi gebelikten sonra dogum yaptim 40+5 haftalik suni sanciyla ama kizimi ertesi gun enfeksiyon nedeniyle kaybettim.son nefesime kadar hastaneden ciktigim o gunu unutamayacagim
canım başınsağolsun. Allah hayırlı sağlıklı bebekler nasip eder inşallah isteyen her kuluna.yalnız değilsin bizlerde yaşadık malesef o duyguları.
hastaneden çıktığım o günü unutamayacağım yazmışsın ya dün bebeğimin öldüğünü söledikleri hastaneden yeni bebeğimi gördüm.
hayat işte bizi nelerin beklediğini bilemiyoruz ki

bebeğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür .ama sat ile uyumlu gözükmüyor. 2 hafta geri.
Hadi gözünaydn cqnm.tatlı heyecanlar başladı.gönlünü ferah tut.biraz endiselenmek korkmak normal.yaşadıklarımzdan sonra duygularmz degismese anormallik olur zaten

Allah razı olsun canım.
bilmiyorum doktor sorun olmaz bebeğin gayet sağlıklı filan dedi ama insan yaşadıklarından sonra emin olamıyor ki
zaten diğer bebeğimde gelişme geriliği vardı .28 haftadan sonra ölçüleri geri kalmaya başlamıştı

Canım endişelenme hayırlısıyla yolunda gider herşey. Pozitif düşün nolur evet çok zor ama korkularını endişelerini ötelemen lazım. İnşallah kuzucuk gelecek kollarına
inşallah canım. inşallah bu sefer yüzümüz gülecek.
sanırım bursalısın sen .

Allaha emanet et yavrunu, de ki rabbim ben sana bebeğimi melek olarak verdim sen bana kardeşini sağlıklı evlat olarak ver. Allahın hazinesi büyük, inşaallah kuzucuk sağlıklı bi şekilde kucağında olacak. İnsan endişelenir tabi, kolay şeyler yaşamadık. Dua et, allaha sığın, güzel olacak ben inanıyorum. Bize de burdan haber vereceksin, meleğim geldi diye inşaallah. Allah nazardan korusun seni de bebişini de.

amin canım.
inşallah güzel haberler vermek te almakta nasip olur.
dua etmekten Allah a sığınmaktan başka birşey gelmiyor zaten elden

Gözün aydın canım kaç haftalık peki belki geç döllenme dir iyi olur inşallah herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…