- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 37
Sabah akşam aynı saatte ölçün mesela sabah 9 aksam 9saol canım. tansiyonumu takibe aldım, dün 4 kere ölçtüm, bi kere biraz yüksek çıktı bakalım. haftaya doktora gideceğim, umarım bi sıkıntı yoktur
Canm benim de bugün 40.gün.sanrm hormanlarm bozulmuş.biraz daha bekleyip dr gidecembenim bugün beklenen oldu, 40.günümde. geçen ay 50yi geçmişti. doktor eğer rahatsızlık hissetmiyorsan ilaç kullanmayalım demişti bana canım çünkü malum hormon hepsi. sende bi baktır. sıkıntı yoksa ilaç kullanma. soğan suyu da söktürüyor genelde. onu da deneyebilirsin. ama hamilelik olmadığına emin olman lazım. şifa Allah'tan...
Evet canim yaptirmistim igneyle coraspin folbiol hepsini bir kullaniyordumSen pihtilasma testlerini yapmismiydin canim ? Insallah hic bi sorun yoktur ve en kisa zamabda saglikli hayirli omurlu bi evlada kavusursun canim
Saol canim bebegimi genetik ve patolojiye gnderdi kalp damar dami problem var yda baska bsymi yada sagliksiz bebekti ondnmi byle oldu dye arastrlckmis...keske ilk bebeginizi de gonderseydiniz dedi bzde gorunuste gayet herseyi normaldi doktor gerek yok demisti bzde kiyamadik baktirmamistik.canım benim geçmiş olsundoktor birşey dedi mi peki. gerçi böyle durumlarda bi açıklama yapmıyorlar. biz koskoca bebekleri kaybettik te onda bile birşeydiyemediler
Canim cok gecmis olsun Rabbim tez zamanda yüzünü güldürür inşallah..Gerçekten çok zor bi imtihan ama mükafatı büyük olacak sabretmekten başka bişey gelmiyor elden..Evet canim yaptirmistim igneyle coraspin folbiol hepsini bir kullaniyordumama nasip olmadi yine ins genetikte cozulmuycek bir sorun da cikmaz...
Rabbim bana da saglikli evlatlar nasip etsin hicbirimize bir daha yasatmasn bu aciyi cok zor cok
Canm ins kucağına alacagn bebeklerin de olur.canm bazı insanlarn bikac aydan fazla devam etmiyo gebelikleri.biz cogumuz dogumda kaybettik.en azndan son aya kadar gidebiilme umudumz var.sadece nasipleri yoktu iste.yani zor bir durum Rabbim hepimize sabır versin.güçlü olup olumlu düşünmeye çalışalımSaol canim bebegimi genetik ve patolojiye gnderdi kalp damar dami problem var yda baska bsymi yada sagliksiz bebekti ondnmi byle oldu dye arastrlckmis...keske ilk bebeginizi de gonderseydiniz dedi bzde gorunuste gayet herseyi normaldi doktor gerek yok demisti bzde kiyamadik baktirmamistik.
Herseyin hayirlisi ins benimde saglikli bebeklerim olur.
Amin canim dualarimdasin Allah yardimcin olsun uzulme demek kolay ama saglikli yeni gebelik icin toparlanmalisin. Bence streste etkikiyor bebegin gelisimini o yuzden gecmisi duzrlremeyiz ama gekecek gunler icin toparlanmali vitamin depolamalisin. elbette bu zor gunler gecicek ve saglikli omurlu evlatlarina kavusacaksin. Allah yar vr yardimcimiz olsunEvet canim yaptirmistim igneyle coraspin folbiol hepsini bir kullaniyordumama nasip olmadi yine ins genetikte cozulmuycek bir sorun da cikmaz...
Rabbim bana da saglikli evlatlar nasip etsin hicbirimize bir daha yasatmasn bu aciyi cok zor cok
Canım, çok sevindim inan senin adına. Heyecanını paylaşıyorum, allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inşaallah. Böyle melek annelerinden güzel haberler almak öyle sevindirici ki, sanki kendim hamile kalmışım gibi seviniyorum. Rabbim korusun, evlatlarımız ona emanet, sağlıkla inşaallah güzel haberlerini bekliycez.Merhaba hanımlar uzun bir ara vermiştim siteye bayadır girmiyordum şuan çok karmasık duygular icersindeyim bugün erken gebelik testi yapmıştım ikinci silik cizgi cıktı emin olmak icin kan testi yaptırdım 9.5 cıktı pozitifte olabilir negatifte olabilir dediler geçen senede ilk tahlil yaptırdığımda 5.42 di değerim ozamanda aynısını demişlerdi iki günde bir artmıstı değerim inşallah bu kezde artıcaktır daha simdiden korkularım basladı değer artıcakmı kese olusakmı kalp atısı olucakmı şuan ne yerdeyim ne gökteyim hayatta yasanıcak kötü acıyı yasadıktan sonra sabretmekten baska umut edip dua edip beklemekten baska birşey gelmiyor elden inş melek anneleri yüzümüz güler hepimizin hergün her ezanda sizde dualarımdaydınız sağlıklı kucaklarımıza alana kadarda hep dualarımda olucaksınız
Amin canım, ne desem boş. Çok güzel yazmışsın, ben de hep allahım biz sana bebeklerimizi melek olarak verdik nolur sen de kardeşlerini bize hayırlı sağlıklı evlatlar olarak ver diye dua ediyorum. Hepimiz için dua ediyorum, biliyorum ki zamanı geldiğinde bizlerin de kucaklarımız dolacak, evimize neşe gelecek. Meleklerimizi unutmak mümkün değil ama teselli bulucaz kardeşleriyle, sadece sabır, sabretmemiz ve zamanın gelmesini beklememiz gerekiyor.Kaderdaslarim, hepinizin güzel dilekleri ve dualari icin cok tesekkur ederim hepiniz yanimda oldunuz acima ortak oldunuz teselli oldunuz cok sağolun.
Sevinclerim hayallerim yine yarim kaldi ama her serde hayir vardir derler cok üzüldüm hatta hastanede bana bakan gülücükler sacan bebeklere bile küstüm kafami cevirdim gormemzlik geldim hepsini , artik sevmiycem bebek filan dedim vazgeçtim dedim..
Dedim dedim ama ne acilar ceksem de fiziken de ruhen de yine tövbe dedim istemedigime yine bebek isterim dedim Rabbim yalvaririm kucagima alacagimi bebegimi gonder gonder de yuzum gülsün dedim...
İnsallah en kisa sure de toparlanirim korkularimi yenemesem de denemeye vucudumu hazirlarim cesaretimi toplarim.
Rabbim bana ve yüreği yanan bütün melek annelerine saglikli uzun omurlu evlatlar versin hamile arkadaslarimiza da saglikla yavrularini kucaklarina almayi nasip etsin.
Canm hadi gözünaydn ons sağlıklı bi gebeliktir.gersey bu defa guzel olur.kac gun gecti adetnMerhaba hanımlar uzun bir ara vermiştim siteye bayadır girmiyordum şuan çok karmasık duygular icersindeyim bugün erken gebelik testi yapmıştım ikinci silik cizgi cıktı emin olmak icin kan testi yaptırdım 9.5 cıktı pozitifte olabilir negatifte olabilir dediler geçen senede ilk tahlil yaptırdığımda 5.42 di değerim ozamanda aynısını demişlerdi iki günde bir artmıstı değerim inşallah bu kezde artıcaktır daha simdiden korkularım basladı değer artıcakmı kese olusakmı kalp atısı olucakmı şuan ne yerdeyim ne gökteyim hayatta yasanıcak kötü acıyı yasadıktan sonra sabretmekten baska umut edip dua edip beklemekten baska birşey gelmiyor elden inş melek anneleri yüzümüz güler hepimizin hergün her ezanda sizde dualarımdaydınız sağlıklı kucaklarımıza alana kadarda hep dualarımda olucaksınız
İnş daha geçmedi yarın adet günüm sabırsız olduğum icin yarını bekleyemedim inşallah sağlıklı olur herşeyCanm hadi gözünaydn ons sağlıklı bi gebeliktir.gersey bu defa guzel olur.kac gun gecti adetn
Ah canım inşallah tüm kalbimle yüzyüze tanımasakta birbirimizi samimiyetinizden içtenliğinizden hiç şüphem yok acılarımız ortak sevinclerimizde ortak bizimCanım, çok sevindim inan senin adına. Heyecanını paylaşıyorum, allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inşaallah. Böyle melek annelerinden güzel haberler almak öyle sevindirici ki, sanki kendim hamile kalmışım gibi seviniyorum. Rabbim korusun, evlatlarımız ona emanet, sağlıkla inşaallah güzel haberlerini bekliycez.
Canim icini rahat tut insallah en kisa zamanda degerler artar, kese ve kalp atislarinida duyarsin insallah. Allah kucagina aldirip buyutmeyi nasip etsin saglikli hayurli omurlu olsun insallah. Bende hamile oldugumda tuhaftim dogru duzgun sevinemedim bile kalp atisini duyup kesryi gorene kadar kimseye soylemedim. Sonrasinda Allaha emanet ettim. Hic hamile moduna girememistim aman bi sey olur diyenlere alicak nefesi varsa olmaz dedim. Hala tuhaf bi teslimiyet halindeyim evet korkularim var biliyorum dogduktan sonrada gecmiycek ben ikjini dogumdan 5 gun sonra kaybettim. Tek siginagim yuce Mevla biz hayirlisini omurlusunu sagliklisini istedik insallah gonlumuze gore verir hepimimizinMerhaba hanımlar uzun bir ara vermiştim siteye bayadır girmiyordum şuan çok karmasık duygular icersindeyim bugün erken gebelik testi yapmıştım ikinci silik cizgi cıktı emin olmak icin kan testi yaptırdım 9.5 cıktı pozitifte olabilir negatifte olabilir dediler geçen senede ilk tahlil yaptırdığımda 5.42 di değerim ozamanda aynısını demişlerdi iki günde bir artmıstı değerim inşallah bu kezde artıcaktır daha simdiden korkularım basladı değer artıcakmı kese olusakmı kalp atısı olucakmı şuan ne yerdeyim ne gökteyim hayatta yasanıcak kötü acıyı yasadıktan sonra sabretmekten baska umut edip dua edip beklemekten baska birşey gelmiyor elden inş melek anneleri yüzümüz güler hepimizin hergün her ezanda sizde dualarımdaydınız sağlıklı kucaklarımıza alana kadarda hep dualarımda olucaksınız
Canm ciger yangını con baska.belki baska bebeklerimizle hafifler.ama bu yasadklarmz bizu olgunlastrdi güçlü kildi belki.bilmiyorum benim nerdeyse 7 ay oluyo bir sn kizim aklimdan cikmiyo.gala saatlerce aglayaniliyorm.ama isyan da etmiyorum Allah verdi Allah aldı diyorum.hep sua ediyorum kızım bana seffatci olsn.cennet kapusuni acsin diyorum.orda goreyim kızımı.orda sevebileyim kavusaym diye.Alkahm burda da baska evlatlar gönder hayırlı olan sağlıklı olan ve ömrü olan diye.Ama gonderene kadar da bana dayanacak gücü sabrı da ver diyorum.Rabbim boynumuzu bükük birakmasn.Onun hazinesi o kadar geniş ki verir ins hem de en güzelini en iyisini.ve biz bile şaşıracağz mutlulugumuza.ve. Diyo ya sanrm ayet. Sabret Rabbin verecek ve sen de hoşnut olacaksn.Kaderdaslarim, hepinizin güzel dilekleri ve dualari icin cok tesekkur ederim hepiniz yanimda oldunuz acima ortak oldunuz teselli oldunuz cok sağolun.
Sevinclerim hayallerim yine yarim kaldi ama her serde hayir vardir derler cok üzüldüm hatta hastanede bana bakan gülücükler sacan bebeklere bile küstüm kafami cevirdim gormemzlik geldim hepsini , artik sevmiycem bebek filan dedim vazgeçtim dedim..
Dedim dedim ama ne acilar ceksem de fiziken de ruhen de yine tövbe dedim istemedigime yine bebek isterim dedim Rabbim yalvaririm kucagima alacagimi bebegimi gonder gonder de yuzum gülsün dedim...
İnsallah en kisa sure de toparlanirim korkularimi yenemesem de denemeye vucudumu hazirlarim cesaretimi toplarim.
Rabbim bana ve yüreği yanan bütün melek annelerine saglikli uzun omurlu evlatlar versin hamile arkadaslarimiza da saglikla yavrularini kucaklarina almayi nasip etsin.
Evet duha suresi 5.ayet, rabbim verecek biz de şükredicez. Allah dualarımızı çevirmesin, bizim yaralı gönüllerimiz ancak bi bebek gülüşüyle huzur bulur. Hepimize nasip olsun inşaallah.Canm ciger yangını con baska.belki baska bebeklerimizle hafifler.ama bu yasadklarmz bizu olgunlastrdi güçlü kildi belki.bilmiyorum benim nerdeyse 7 ay oluyo bir sn kizim aklimdan cikmiyo.gala saatlerce aglayaniliyorm.ama isyan da etmiyorum Allah verdi Allah aldı diyorum.hep sua ediyorum kızım bana seffatci olsn.cennet kapusuni acsin diyorum.orda goreyim kızımı.orda sevebileyim kavusaym diye.Alkahm burda da baska evlatlar gönder hayırlı olan sağlıklı olan ve ömrü olan diye.Ama gonderene kadar da bana dayanacak gücü sabrı da ver diyorum.Rabbim boynumuzu bükük birakmasn.Onun hazinesi o kadar geniş ki verir ins hem de en güzelini en iyisini.ve biz bile şaşıracağz mutlulugumuza.ve. Diyo ya sanrm ayet. Sabret Rabbin verecek ve sen de hoşnut olacaksn.
cnm ilk 12 haftalık düşüklerde sağlıksız bebek diyorlar genelde ama tabi araştırılmasında fayda var. bizde bebeğimizi göndermemiştik, sormuşlardı eşim istememişti, sonradan aslında keşke gitseydi dedim ama o acıyla insan doğru karar alamıyor tabi.Saol canim bebegimi genetik ve patolojiye gnderdi kalp damar dami problem var yda baska bsymi yada sagliksiz bebekti ondnmi byle oldu dye arastrlckmis...keske ilk bebeginizi de gonderseydiniz dedi bzde gorunuste gayet herseyi normaldi doktor gerek yok demisti bzde kiyamadik baktirmamistik.
Herseyin hayirlisi ins benimde saglikli bebeklerim olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?