Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Amin canim dualarimdasin Allah yardimcin olsun uzulme demek kolay ama saglikli yeni gebelik icin toparlanmalisin. Bence streste etkikiyor bebegin gelisimini o yuzden gecmisi duzrlremeyiz ama gekecek gunler icin toparlanmali vitamin depolamalisin. elbette bu zor gunler gecicek ve saglikli omurlu evlatlarina kavusacaksin. Allah yar vr yardimcimiz olsun
cnm seninde çok az kalmış. ALLAHIMM sağlıkla kucağına al inşallah uzun ömürlü..

Canım biz gönderdik te ne oldu kestiler biçtiler diye şimdi iki kat vicdan azabı çekiyorum
hayır öyle düşünme cnm. yaptırmasaydın da pişman olacaktın. kestiler biçtiler diye düşünme, onlar çoktan melek olmuştu, derimiz sadece bu dünyadaki elbisemiz öyle düşün.

Yok canım hiçbir neden yok takdiri ilahi işte
Bizim imtihanımız bu işte, pişman olma. Biz de göndermedik diye pişman olduk, her şekilde pişmanlık hissedicez yani. Beklenmedik bi olaydı hepimiz için, hayatımızda dönüm noktası oldu. Rabbim büyüğünden beterinden saklasın, allah bizi evlatlarımızla imtihan etmesin bi daha, bu sınavı geçenlerden olalım inşaallah.

Merhaba yeni katildim araniza 3ay once gayet sorunsuz bi gebelikten sonra dogum yaptim 40+5 haftalik suni sanciyla ama kizimi ertesi gun enfeksiyon nedeniyle kaybettim.son nefesime kadar hastaneden ciktigim o gunu unutamayacagim
Başın sağolsun arkadaşım, allah yardımcın olsun. Keşke hiç böyle şeyler olmasa, hiç yaşanmasa ama ne yazık ki işte takdiri ilahi, bazılarımızın imtihanı ağır oluyor. İlk bebeğin miydi?

Başın sağolsun arkadaşım, allah yardımcın olsun. Keşke hiç böyle şeyler olmasa, hiç yaşanmasa ama ne yazık ki işte takdiri ilahi, bazılarımızın imtihanı ağır oluyor. İlk bebeğin miydi?
Bir de ben hemsireyim insan basina neler gelecegini bilemiyor yavrumu bana bir kez verselerdi en azindan bir kez opup koklasaydim hemen yogunbakima goturduler bir gun orda kaldi sonra haberni aldik

Magbetul Magbetul cAnım başın sağolsun sabır versin Allah hepimize. Enfeksiyon neden olmuş ki canım suyun mu erken gelmişti

Merhaba yeni katildim araniza 3ay once gayet sorunsuz bi gebelikten sonra dogum yaptim 40+5 haftalik suni sanciyla ama kizimi ertesi gun enfeksiyon nedeniyle kaybettim.son nefesime kadar hastaneden ciktigim o gunu unutamayacagim
başın sağolsun :( hastanede mi enfeksiyon kaptı bebeğin.

T
başın sağolsun :KK43: hastanede mi enfeksiyon kaptı bebeğin.
Tesekkur ederim.hastane enfeksiyonu degil dediler hastane enfeksiyonu olsaydi en erken 24 saat snra ortaya cikardi
Ama zaten solunum skntisi varmis bilmiyorum =S hic aklimdan cikmiyor onu kuvezde gordum damar yolu acamamislar her yeri sismis morarmisdi kuzumun..insallah hic aci cekmemistir melegim

Bir de ben hemsireyim insan basina neler gelecegini bilemiyor yavrumu bana bir kez verselerdi en azindan bir kez opup koklasaydim hemen yogunbakima goturduler bir gun orda kaldi sonra haberni aldik
doğum esnasında mı bi sıkıntın oldu. normal doğum yaptın sanırım

T

Tesekkur ederim.hastane enfeksiyonu degil dediler hastane enfeksiyonu olsaydi en erken 24 saat snra ortaya cikardi
Ama zaten solunum skntisi varmis bilmiyorum =S hic aklimdan cikmiyor onu kuvezde gordum damar yolu acamamislar her yeri sismis morarmisdi kuzumun..insallah hic aci cekmemistir melegim
aklından çıkması mümkün değilki cnm. ben kaybettikten sonra belki 6 ay hergece gözümü kapar kapamaz doktorun kalbi atmıyor dediği sahne gözümün önünden gitmedi, yaşananlar çok zor. ALLAH sabrını arttırsın

aklından çıkması mümkün değilki cnm. ben kaybettikten sonra belki 6 ay hergece gözümü kapar kapamaz doktorun kalbi atmıyor dediği sahne gözümün önünden gitmedi, yaşananlar çok zor. ALLAH sabrını arttırsın
Hamile gormeye dayanamiyorum dogum yapan arkadaslarimi arayamadim bile...yeniden istiyorum ama bi yandan da cok korkuyorum

Magbetul Magbetul canım şartlama kendini bakarsın daha iyi gelir onlarla konuşmak. Benimde doğum yapalı 2,5 ay kaybedeli 2 ay oldu bebeğimi. Bende çok istiyorum her gece yatmadan ve sabah uyandığımda ilk aklıma gelen şey kızım bütün gün kızım, geçmiyor unutulmuyor atlatılmıyor ama alışılıyor işte o anne yüreğindeki o bir mum var ya o alev alev yanıyo işte. Bana doktorum 3 regl den sonra korunma dedi birkaç güne inşallah 3. Olacak kuzum hemen olmuştu inşallah yine hemen gebe kalabilirim. Sende istediğin zaman aslında hepimiz inşallah hayırlı bi zamanda kalırız. Doktorun korunma süresi faln bişey dedimi

Canm Allah sabir versin.seni cok iyi anlayabiliyrm.ne kadar bil8nclu de olsak kaderin önüne geçilmiyor.ben de ogretmenim.doktorm bile senin gibi dikkatli bilincli bi hastamn böyle sonuclanacagi hic aklıma gelmezdi dedi.ben de 39.haftamda kaybettim cigerimin köşesi kızımı.ve ben de aileme kızdm hic goremedigim hic bedeni soguk da olsa bir defa kucagima verseydiniz diye.ama o zaman bebegime bisey oldugunu tahmin etmeme ragmen yine de bana gostermesinler diyordum.yüreğim kaldıramazdı bakmaya.esim bile bakamadysa ben annesi olarak aylarca icimde tasdm.benim duygularm daha yogunken bakamazdm zaten

Back