Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canim malesef... bebegimin kesesi hersey dzgun duruyordu ama hala kalp atisi yok koparip aldilar yavrumu:KK43:
Bu sefer genetige gtti kucuk minigim, oglumu kiyamamstm gndermemstim hakkimda hayirlisi olsun Rabbim yardim etsin zor seyler yasyrm korkularim daha da artti...
Buraya da yazmayim dedim szide etkilemek istemedim malesef byle oldu durumumuz :KK43:
Rabbim tekrarindan korusun(amin)...
Geçmiş olsun arkadaşım, rabbim sabır versin. İnan kendim kaybetmişim gibi üzüldüm. Takdir böyleymiş demek ki. Üzülmeyin olur mu? Rabbim en kısa Zamanda yerini doldursun inşaallah, sağlıkla sıhhatle kavuşun bebişinize.

Canim malesef... bebegimin kesesi hersey dzgun duruyordu ama hala kalp atisi yok koparip aldilar yavrumu:KK43:
Bu sefer genetige gtti kucuk minigim, oglumu kiyamamstm gndermemstim hakkimda hayirlisi olsun Rabbim yardim etsin zor seyler yasyrm korkularim daha da artti...
Buraya da yazmayim dedim szide etkilemek istemedim malesef byle oldu durumumuz :KK43:
Allah yardımcın olsun canım birdaha yaşatmasın hiçbirimize en hayırlı zamanda çok bekletmeden evlat sahibi olalım inşallah

Amin canim icini ferah tut insallah yakin ve en hayurli zamanda saglikli hayurli omurlu evlatlarla dolduracak kucagini yuce Mevla ne diyelim hayatin sinavi hic butmieyecek biz nedes aldikca yarin ne getirir hic birimiz bilmiyoruz ama insallah bu defa guzel gunesli mutlu ve umutlu gunlere acariz kapimizi... ne zaman yeniden dusunebilirsin dr bi sey dedi mi ?
Amin canim insallah bundan sonra guzel gunler gelir hayatima.
Bir hafta sonra kontrole cagirdi, genetik ve patoloji sonuclari ciksin tedaviyle neler onlem alicagimiza bakalim konusalim ona gore dedi.

Bir hafta sonra kontrole cagirdi, genetik ve patoloji sonuclari ciksin tedaviyle neler onlem alicagimiza bakalim konusalim ona gore dedi.

tekrar geçmiş olsun canım. kürtaj işlemi gerçekleşti mi? Rabbim inşallah sana sıhhatli bir gebelik nasip etsin. biz bazı şeyleri zor elde edip, kıymetini çok iyi bilenlerden olucaz biiznillah.

Kızlar ben adet olmadm hala.niye bu kadar dengem bozuldu.tamam bebek yok ama adet olsaydm bari.zamannda olsaydm simdiye biterdi adetim.

bende senin gibiyim canım. 11 ay korundum. tam korunmayı bıraktım benim adetlerimin düzeni bozuldu. bıraktıktan sonra ilk ay kimyasal gebelik yaşadım. bu ay negatif görünüyor ama günüm geçti hala bekliyorum. zaten 35 gündü. iyice uzadı. bu da hamilelik ihtimalini iyice uzağa atıyor. ne yapalım Rabbim böyle murad etmiş..

sende polikistikover var mıydı canım? bengisu022 bengisu022

bende senin gibiyim canım. 11 ay korundum. tam korunmayı bıraktım benim adetlerimin düzeni bozuldu. bıraktıktan sonra ilk ay kimyasal gebelik yaşadım. bu ay negatif görünüyor ama günüm geçti hala bekliyorum. zaten 35 gündü. iyice uzadı. bu da hamilelik ihtimalini iyice uzağa atıyor. ne yapalım Rabbim böyle murad etmiş..

sende polikistikover var mıydı canım? bengisu022 bengisu022
Yok canm kist yok en son gecen hafta da dr baktı rahim temiz dedi.dogumdan sonra 28 günde bir oluyordm su anda 39.gün hala olmadm.ya cuma c.tesi dr a giderm belki

Rabbim sana güç kuvvet versin . Umudunu asla kaybetme lütfen Rabbim inşallah en kisa sürede kucağını doldurur .

tekrar geçmiş olsun canım. kürtaj işlemi gerçekleşti mi? Rabbim inşallah sana sıhhatli bir gebelik nasip etsin. biz bazı şeyleri zor elde edip, kıymetini çok iyi bilenlerden olucaz biiznillah.
Evet canim bgn 11 de oldu bebegimi aldilar kopardilar :( insallah bir daha yasamam bu aciyi..amin canim insallah cumlemize nasip etsin biz eminim cok kiymet bilicez cok...

Evet canim bgn 11 de oldu bebegimi aldilar kopardilar :KK43: insallah bir daha yasamam bu aciyi..amin canim insallah cumlemize nasip etsin biz eminim cok kiymet bilicez cok...
Biz özeliz Rabbim herkese nasib etmiyor böyle birseyi . Bizim meleklerimiz cennette koşup oynuyorlar keyifleri yerinde sende agla ama çok aglama mekeğini üzme tamam mı annesi :)

Canı
Canım Allah bir daha yaşatmasın bu acıyı. Geçmiş olsun canım sağlıklı gebelikler doğumlar bizi bekliyor inşallah.

Canim Rabbim sabir guc versin sana.Cok zor insallah bu son sinavin olsun tez zamanda kucagin saglikli ömürlü hayirli bir evlatla dolsun.Kendine iyi bak havalar soguyor sicak tut kendini usutmemeye calis.Haftaya sonuclari alinca icin daha da rahatlar varsa alinmasi gereken bir onlem onu da bilmis olursun ona gore hareket edersiniz.Insallah hersey guzel olacak yeter ki sen iyi ol guclu ol canim

Sen pihtilasma testlerini yapmismiydin canim ? Insallah hic bi sorun yoktur ve en kisa zamabda saglikli hayirli omurlu bi evlada kavusursun canim

canım benim geçmiş olsun:( doktor birşey dedi mi peki. gerçi böyle durumlarda bi açıklama yapmıyorlar. biz koskoca bebekleri kaybettik te onda bile birşeydiyemediler:(

Kızlar ben adet olmadm hala.niye bu kadar dengem bozuldu.tamam bebek yok ama adet olsaydm bari.zamannda olsaydm simdiye biterdi adetim.
test yptın mı cnm, idrar veya kan testi. eğer bebek yoksa doktora gitte bi baksın cnm. stres sıkıntı herşeyi etkiliyor işte maalesef.

arasimmmm arasimmmm canım üzülme nolur herşey bi sınav ve sebep sen pohtılaşma terstelerini falan yaptırmadıysan yaptır bence. Birsz kendini toparla güçlü ve mutlu ol ozaman bebişin sen hiç anlamadan tutunuvericek hayırlısı ile kucağına alacaksını birgün hepimiz alacağız inşallah. Biz en çok hakedenleriz ömrümüzce bi yanımız ağmayacak bi yanımız gülecek bizim. Herkes unutursun hep unuttuk diyo ama ben asla kızımı unutmam unutursam kalbim kurusun

Yok canm kist yok en son gecen hafta da dr baktı rahim temiz dedi.dogumdan sonra 28 günde bir oluyordm su anda 39.gün hala olmadm.ya cuma c.tesi dr a giderm belki

benim bugün beklenen oldu, 40.günümde. geçen ay 50yi geçmişti. doktor eğer rahatsızlık hissetmiyorsan ilaç kullanmayalım demişti bana canım çünkü malum hormon hepsi. sende bi baktır. sıkıntı yoksa ilaç kullanma. soğan suyu da söktürüyor genelde. onu da deneyebilirsin. ama hamilelik olmadığına emin olman lazım. şifa Allah'tan...

saol canım. tansiyonumu takibe aldım, dün 4 kere ölçtüm, bi kere biraz yüksek çıktı bakalım. haftaya doktora gideceğim, umarım bi sıkıntı yoktur:KK43:
İnşaallah bi şey olmayacak, gönlünü ferah tut. Stres de yükseltiyo tansiyonu, stres yapma nolur. Herşey gönlünce olsun.

İnşaallah bi şey olmayacak, gönlünü ferah tut. Stres de yükseltiyo tansiyonu, stres yapma nolur. Herşey gönlünce olsun.
inşallah canım saol. kötü olan olabilecek herşeyi bildiğimiz için stres yapıyorum dolayısıyla. bu anlamda cahillik güzel şey, bilince stres

Back