Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

doktordan yeni geldim .kalp atışları için net bişey söyleyemiyorum dedi.yarın sabah aç gel kan değerlerinede bi bakalım öyle konuşalım dedi.

doktordan yeni geldim .kalp atışları için net bişey söyleyemiyorum dedi.yarın sabah aç gel kan değerlerinede bi bakalım öyle konuşalım dedi.
Hayirlisi olsun canim bebegini gordunmu? Kotu seyler dusunme insallah hersey guzel gidicek

Allah hepimizin yardımcısı olsun zor günler geçiriyoruz.ama gececek kızlar sabredelim.ben de hala adet olmadm sabah ultrasnda baktı doktor sorun görünmüyo dedi.adet söktürücü vermek istedi ben de kullanmak istemedim.bir hafta daha beklemeyeyim.belki kendiliginden adetim gelir

Allah hepimizin yardımcısı olsun zor günler geçiriyoruz.ama gececek kızlar sabredelim.ben de hala adet olmadm sabah ultrasnda baktı doktor sorun görünmüyo dedi.adet söktürücü vermek istedi ben de kullanmak istemedim.bir hafta daha beklemeyeyim.belki kendiliginden adetim gelir
Yanlıs yazmışım.bir hafta daha bekleyecem

Mesajini bile gormemisim dun canim kusura bakma yasemin diyince baktim.
Normal yolla kalmstim canim hemen de olmustu ama demek ki saglikli gebelik degilmis nasip degilmis o kdr da onlem aldim hersey yaptim olmayinca olmuyormus cnm napayim :KK43:
Her seyin hayirlisi canim. Uzulme demek kolay ama Allahtan umut kesilmez cok sukur hamile kalabiliyosun eger pazarreside kalp atisi yoksa yeniden deniyceksin pes etmek yol vardir mevlanin bur bildigi Dualarimiz seninle

Kaderdaslarim yine olmadi olmadi :KK43: bebegimi kaybediyorum vakumlu kurtaj olabilirim yaknda:KK43:
Canim cok uzuldum Rabbim sana hayirli saglikli sihhatli evlat nasip etsin.Insallah bunu da atlatacaksin sen elinden geleni yaptin ama kaderde ne varsa onu yasiyoruz iste napalim.Hep dua ediyoruz saglik sihhatle gelsin bebeklerimiz diye bunda da mutlaka bir hayir var canim

Kesem 7 haftalik bebek 6 haftalik kalmis kalp atislarini bekledik olmadi radyoloji uzmani da bakti gene can yok cmrtsi de gidebilirm kurtaja pazartesi de bana birakti doktorum :KK43: oda cok uzuldu takdir ilahi diyor cnku gereken butun onlemler alinmisti dedi doktor dollenme esnasinda belki de saglikli bebek olmadi dedi incelencekmis kurtajdn snra
Geçmiş olsun canım Rabbim içine ferahlık versin bende kimyasal geçirmiştim 10 gün sonra kendiliğinden düştü doktor sağlıklı gebelik olmadığından vücut atar demişti hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun deMekki imtihan ım ız bitmemiş

Ben çevremdekilere bebek düşündüğümü söylemedigim halde soruyorlar.bir de neden isyemiyosan diye soruyolar.ben de hala kızımn kaybına alışamadm ve sonuçta sezaryan sezaryan oldm diyorum..hem yeni gebelik yeni sabır ister diyorm.ama deli gibi de yeni bebek istiyorm.

Plasenta erken ayrılması pıhtılaşma 38+1 kontrole gittiğimde öğrendim vefat ettiğini ama genetik teki doç. Dok pıhtılaşma olsa 38e kadar yasamazdı yasasabile küçük doğardı dedi benim bebeğim 3040kğ 55cm doğdu
canım benimde 37 haftalık karnımda öldü 3kg. altı ay önce.benim doktorum perinatologdu.yani son ana kadar birşeyi yoktu.başka doktorlara sordum.kan pıhtılaşmasıyla alakası yok dedi.pıhtılaşma testi yaptırdım.mtrh homozigot çıktı.doktorlar bunun önemsiz old.söyledi.öyle olsaydı bu zamana kadar yaşamazdı dedi.bana bi kaç doktor minimumu dekolman yaşamıssın dedi.bu arada prof esat orhon die bi doktor var nette.gebelikte pıhtılaşma ile ilgili tüm sorularınızı anında cevaplıyor.inferlite de ünlü bi doktor.değerlerimi ben ona yazdım.bana sakın iğne hap kullanma dedi.başka sonuçlar doğurur bu sefer dedi.aynı şeyi kendi doktorumda söyledi.bu arada başka düşüğüm yok.bunuda göz önünde bulunduruyorlar.sizde kendi sitesinden ona yazıp yorumlarını alabilirsiniz.çok iyi biri 2-3 içerisinde cevaplıyor

Geçmiş olsun canım Rabbim içine ferahlık versin bende kimyasal geçirmiştim 10 gün sonra kendiliğinden düştü doktor sağlıklı gebelik olmadığından vücut atar demişti hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun deMekki imtihan ım ız bitmemiş
Cnm senn kese olusmuydu yoksa hic olusmadan mi düştü kurtaj olmadn dmi cok zor seyler yasiyoruz rabbim yardım etsn :(

Doktor da dedi birkac gun ne olur ne olmaz diye bekleyelim dediler ama hic umudum yok adetime gore 8 haftalik zaten bir hafta geriden geliyordu kesem 7 hftlikmis bebek 6 dayms bebek var ama kalbi atmyr hayirlisi herseyin neden byle oldu anlamiyrm cok üzülüyorum ne umutlar hevesler etmistim herhalde bana annelik nasip degilmis bilmiyorum
Öyle düşünme bizde anne olacağız hemde herkesten daha iyi anne olacağız bi
Cnm senn kese olusmuydu yoksa hic olusmadan mi düştü kurtaj olmadn dmi cok zor seyler yasiyoruz rabbim yardım etsn :KK43:
Ben hamile olduğumda eşimin memleketindeydim bir HAFTA adetim gecikince kanda baktır dım 91 çıktı hcg hemen doktorumu aradım 2 gün sonra tekrar yaptır testi de Yükselme 2 katı olursa korkacak birşey yok dedi 2.gün lekelenme başladı inan ki hevesim kursağımda kaldı bende iş falan yapmıştım ondan mı oldu derken 2.testin sonucu çıktı 21 e düşmüştü hemen doktorumu aradım düşük yapıyorsun dedi kimyasal mış USG de bakmaya fırsat bulamadım sonra ki ayda kist oluşmuş ramazan bayramı idi o gün bugün uğraşıyorum olmadı daha vakti var demekki inşallah sen de bu süreci kolay atlatırsın ya şu hayatta herşey bizim için benim. Amcamın oğlunun eşi düşük yapmış kanaması durmam İş eve yakın diye ünlü bir özel hastaneye gitmişler doktor parça kalmış kürtaj yapalım demiş parası fazla gelince yanlarında yok diye eve dönMüşler sonra yengem hadi devlete gidelim demiş gitmişler doktor bi bakmış bebek var yani gelin ikize hamileymiş biri düşmüş biri yaşıyor memleket e gittim ya bebeği gördüm 10 aylık öyle sevimli güler yüzlü bir bebek ki insanın kanı kaynıyor demem o ki Rabbim ol deyince oluyor diğer herşey vesile kendim için diyorum kulağımın dibinde bir ses hiç susmıyor ya hiç bebeğim olmazsa ya ben hep böyle bomboş kalırsam vs vs işte neden tam teslim olamıyorum bilmiyorum allah senin de hepimizin yardımcısı olsun sınavımız bitmemiş canım allahım sevdiklerimizin acısı ile imtihan etmesin inan ki evladımı kaybettim annemi babamı kaybetme korkusunu da yaşadım herşeyin acısı farklı allah beterinden korusun

Öyle düşünme bizde anne olacağız hemde herkesten daha iyi anne olacağız bi

Ben hamile olduğumda eşimin memleketindeydim bir HAFTA adetim gecikince kanda baktır dım 91 çıktı hcg hemen doktorumu aradım 2 gün sonra tekrar yaptır testi de Yükselme 2 katı olursa korkacak birşey yok dedi 2.gün lekelenme başladı inan ki hevesim kursağımda kaldı bende iş falan yapmıştım ondan mı oldu derken 2.testin sonucu çıktı 21 e düşmüştü hemen doktorumu aradım düşük yapıyorsun dedi kimyasal mış USG de bakmaya fırsat bulamadım sonra ki ayda kist oluşmuş ramazan bayramı idi o gün bugün uğraşıyorum olmadı daha vakti var demekki inşallah sen de bu süreci kolay atlatırsın ya şu hayatta herşey bizim için benim. Amcamın oğlunun eşi düşük yapmış kanaması durmam İş eve yakın diye ünlü bir özel hastaneye gitmişler doktor parça kalmış kürtaj yapalım demiş parası fazla gelince yanlarında yok diye eve dönMüşler sonra yengem hadi devlete gidelim demiş gitmişler doktor bi bakmış bebek var yani gelin ikize hamileymiş biri düşmüş biri yaşıyor memleket e gittim ya bebeği gördüm 10 aylık öyle sevimli güler yüzlü bir bebek ki insanın kanı kaynıyor demem o ki Rabbim ol deyince oluyor diğer herşey vesile kendim için diyorum kulağımın dibinde bir ses hiç susmıyor ya hiç bebeğim olmazsa ya ben hep böyle bomboş kalırsam vs vs işte neden tam teslim olamıyorum bilmiyorum allah senin de hepimizin yardımcısı olsun sınavımız bitmemiş canım allahım sevdiklerimizin acısı ile imtihan etmesin inan ki evladımı kaybettim annemi babamı kaybetme korkusunu da yaşadım herşeyin acısı farklı allah beterinden korusun
Amin canim amin cok haklisin Rabbim bizi siniyor daha beterinden korusun babam da kemoterpi görüyor bebeğimin olacağına o kadar sevinmisti ki insallah saglikli bebegim olur da babam da sever...hep hayalim de mutlu yuvam da bebegimde olsun istedim eşime evlat veremedim ona cok üzülüyorum:( ama inaniyorum birgun olucak Rabbim vericek hepimizin yuzu sira sira gulucek...canm benim de kistim oluşmuş progestan mi yapti bilmiyorum ins oda gecer snra sogan suyu yapmayı dusunuyrm yine temzlensin rahimim...canm sevindim ne guzel bir evladini Rabbim ona bagslams Allah isterse hersey olur bizim de vaktimiz degilmis...

Amin canim amin cok haklisin Rabbim bizi siniyor daha beterinden korusun babam da kemoterpi görüyor bebeğimin olacağına o kadar sevinmisti ki insallah saglikli bebegim olur da babam da sever...hep hayalim de mutlu yuvam da bebegimde olsun istedim eşime evlat veremedim ona cok üzülüyorum:KK43: ama inaniyorum birgun olucak Rabbim vericek hepimizin yuzu sira sira gulucek...canm benim de kistim oluşmuş progestan mi yapti bilmiyorum ins oda gecer snra sogan suyu yapmayı dusunuyrm yine temzlensin rahimim...canm sevindim ne guzel bir evladini Rabbim ona bagslams Allah isterse hersey olur bizim de vaktimiz degilmis...
Geçen ay soğan kürü yaptım 10 gün olmadı hatta internetten ovülasyon testi aldım günleri de yakaladım olmadı olmayınca olmuyor ne yaparsan yap bu ay hiç birşey yapmadım bıktım zaten :(

Geçen ay soğan kürü yaptım 10 gün olmadı hatta internetten ovülasyon testi aldım günleri de yakaladım olmadı olmayınca olmuyor ne yaparsan yap bu ay hiç birşey yapmadım bıktım zaten :KK43:
Milletin istemeden oluyor bide hazır değildim diye hönçk hönk alıyorlar gerçekten o an sinirden ölüyorum bizde volkan lar gibi yanıyoruz tık yok ne yapalım bazen kendimi teselli ediyorum zaten kaç yıl yaşayacağız boşver diyorum ama bi yanım hep buruk

Geçen ay soğan kürü yaptım 10 gün olmadı hatta internetten ovülasyon testi aldım günleri de yakaladım olmadı olmayınca olmuyor ne yaparsan yap bu ay hiç birşey yapmadım bıktım zaten :KK43:
Soğan kürü nasıl yapılıyor bana da anlatır mısınız? Çok karışık tarifler var, biri demiş adetle ilgisi yok istediğin gün başla, biri demiş adetinle başla, biri demiş adetin 7.günü başla. SiZ hangi gün başladınız? Kaç gün yaptınız?

Soğan kürü nasıl yapılıyor bana da anlatır mısınız? Çok karışık tarifler var, biri demiş adetle ilgisi yok istediğin gün başla, biri demiş adetinle başla, biri demiş adetin 7.günü başla. SiZ hangi gün başladınız? Kaç gün yaptınız?
7.gün başladım öğle be akşam yemeklerinden önce yaptım yumurtlama ya geldi bıraktım zaten bende işe yaramadı inşallah sana faydalı olur

canım benimde 37 haftalık karnımda öldü 3kg. altı ay önce.benim doktorum perinatologdu.yani son ana kadar birşeyi yoktu.başka doktorlara sordum.kan pıhtılaşmasıyla alakası yok dedi.pıhtılaşma testi yaptırdım.mtrh homozigot çıktı.doktorlar bunun önemsiz old.söyledi.öyle olsaydı bu zamana kadar yaşamazdı dedi.bana bi kaç doktor minimumu dekolman yaşamıssın dedi.bu arada prof esat orhon die bi doktor var nette.gebelikte pıhtılaşma ile ilgili tüm sorularınızı anında cevaplıyor.inferlite de ünlü bi doktor.değerlerimi ben ona yazdım.bana sakın iğne hap kullanma dedi.başka sonuçlar doğurur bu sefer dedi.aynı şeyi kendi doktorumda söyledi.bu arada başka düşüğüm yok.bunuda göz önünde bulunduruyorlar.sizde kendi sitesinden ona yazıp yorumlarını alabilirsiniz.çok iyi biri 2-3 içerisinde cevaplıyor
Bi bakaym teşekkürler canm.yakın zamanda dogum yapmışz sanrm.ben 26 martta dogum yaptm.off bebegimin dogum tarihi 16.03.16 olsa guzel olur derdim.26.03.16 da dogdu ama ogün kalbimde cigerimde ne yaralar açtı

7.gün başladım öğle be akşam yemeklerinden önce yaptım yumurtlama ya geldi bıraktım zaten bende işe yaramadı inşallah sana faydalı olur
Ben sadece öğrenmek için sordum arkadaşım. Benim 41 gün oldu oğlumu kaybedeli, normal doğum yaptım. Dr 6 ay korun dedi ama ben 34 yaşındayım, çok ısrar edince bari 4 ay korun dedi. Yine de bi öğreneyim dedim, farklı farklı uygulayanlar oluyo çünkü.

Back