- 25 Nisan 2016
- 543
- 457
- 53
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy canm gözünaydn.Allh saglikla büyütmeyi nasip etsin.olsun onun ağrısı da gecer ins.Masallah bayram hediyeni almissnCanim cok sukur kavustuk bebegimize hepinize bol bol dua ettim onu ilk aldigimda kucagima Rabbim tum kaderdaslarima su ani yasamayi nasip et diye. Yazamadim buraya 4 gun oldu dogum yapali bu kez dikislerim daha zorladi beni
Epidurel mi oldun. Genel aneztezi mi cnmCanim cok sukur kavustuk bebegimize hepinize bol bol dua ettim onu ilk aldigimda kucagima Rabbim tum kaderdaslarima su ani yasamayi nasip et diye. Yazamadim buraya 4 gun oldu dogum yapali bu kez dikislerim daha zorladi beni
Canim cok sevindim Allah saglikli hayirli mutlu omur nasip etsin yavrunu sizr sizi yavruna bagislasin. Darisi basimiza insallahCanim cok sukur kavustuk bebegimize hepinize bol bol dua ettim onu ilk aldigimda kucagima Rabbim tum kaderdaslarima su ani yasamayi nasip et diye. Yazamadim buraya 4 gun oldu dogum yapali bu kez dikislerim daha zorladi beni
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün :)Canim cok sukur kavustuk bebegimize hepinize bol bol dua ettim onu ilk aldigimda kucagima Rabbim tum kaderdaslarima su ani yasamayi nasip et diye. Yazamadim buraya 4 gun oldu dogum yapali bu kez dikislerim daha zorladi beni
Epidurel mi oldun. Genel aneztezi mi cnm
Canm gözün aydın cok sevindim Rabbim evladını saglikla buyutmeyi nasip etsin darısı butun melek annelerine olsun insallah...Spinal oldum çok rahat oldu canım bel baş ağrısı falan da olmadı tabi iki doğum arası yakın olunca dik isler daha çok agriyo ilkinde daha çabuk ayaklanmistim bu kez daha zor iyilescek gibi
Canım korkma Rabbimin izniyle bişey olmaz inşallah bende ilk yaptırdığımda 78 cıktı bi gün sonra 130 ondan iki gün Sonrada 330 filan cıktı rahat ol bende korkmuştum kanamam filanda olmuştu bi acile gittiğimde doktor dış gebelik olabilir demişti ama şükür şimdi 20 haftalık gebeyimKızlar lutfen bana yardim edin adetm henuz iki gn geckmsti evde test yaptm cok silik czgi ckti apar topar hastaneye geldik sindi sonucumu aldim 44.42 ckti cok dusuk geldi bana korkuyrmoglumda 198 ckmsti(esimle ymrtlama zamanmdan hesapladgmdn snra iliski olmustu devam etti )acaba gecmi oluştu yda yokmu
Bide canim hesapladim da korunmayi brktigmiz gun 31 agstsmus yani cok yeni dye mi byle dusuktur gec olusuyrdur masallah canim saglikla bebegine kavus insallah..sevinemedm ble acildeki dktr tekrr yaptir iki gun snra dedi sevincm kursagimda kaldi ins yuzumuz guler hepimizinCanım korkma Rabbimin izniyle bişey olmaz inşallah bende ilk yaptırdığımda 78 cıktı bi gün sonra 130 ondan iki gün Sonrada 330 filan cıktı rahat ol bende korkmuştum kanamam filanda olmuştu bi acile gittiğimde doktor dış gebelik olabilir demişti ama şükür şimdi 20 haftalık gebeyim
İnşallah canım ben adet olacağım gün yaptım evde test negatifti bi gün sonra yaptım hafif bi çizgi cıktı bende acile gittim yerleşme kanamasıydı sanırım acildeki doktor dış gebelik falan demişti hatta bir hafta sonra başka doktora gittim devlet hastanesiydi ordaki doktor kalbi atmıyor dedi sonra alttan baktı aaaa atıyormuş ben yanlış görmüşüm dediBide canim hesapladim da korunmayi brktigmiz gun 31 agstsmus yani cok yeni dye mi byle dusuktur gec olusuyrdur masallah canim saglikla bebegine kavus insallah..sevinemedm ble acildeki dktr tekrr yaptir iki gun snra dedi sevincm kursagimda kaldi ins yuzumuz guler hepimizin
Canm bana da dediler dis gebelkte olur normal gebelkte bunu sonra anlarz dediler hic sevinemedim bile smdi pozitif yaziyr yanda ama anlmdm smdi hamilemym degilmiyim bde coraspinle folbiol iciyrdum devam etsem mi dktrm ignede vericekti ama tatilde grdi araya anca telefon edeblrmBide canim hesapladim da korunmayi brktigmiz gun 31 agstsmus yani cok yeni dye mi byle dusuktur gec olusuyrdur masallah canim saglikla bebegine kavus insallah..sevinemedm ble acildeki dktr tekrr yaptir iki gun snra dedi sevincm kursagimda kaldi ins yuzumuz guler hepimizin
Offf yaa ne bicim stres uzuntu yasamissindir cnm emin olmadan ne soylerlerki korkuturlr bizi zaten yaşadıklarımzdn dolayi hep korku icindeyiz...İnşallah canım ben adet olacağım gün yaptım evde test negatifti bi gün sonra yaptım hafif bi çizgi cıktı bende acile gittim yerleşme kanamasıydı sanırım acildeki doktor dış gebelik falan demişti hatta bir hafta sonra başka doktora gittim devlet hastanesiydi ordaki doktor kalbi atmıyor dedi sonra alttan baktı aaaa atıyormuş ben yanlış görmüşüm dedi
İnşallah yaşamassın canım panik yapma hiç herseyi akısına bırak canım stres etkiliyor cok Rabbim bilir herseyi verende o alanda biz cok acı bi şekilde öğrendik bunu istersen en iyi doktorlara git istersen hastanelerden çıkma olan oluyor zaten nasibi varsa da yaşıyor böyle düşün çöpün içine atılıp yaşayan bebekleri depremdeni kac gün sonra sağ olanları ....Offf yaa ne bicim stres uzuntu yasamissindir cnm emin olmadan ne soylerlerki korkuturlr bizi zaten yaşadıklarımzdn dolayi hep korku icindeyiz...
Hic sakin olamiyorm paniklendim kasik agrilarim ve gaz sancisi gbi kaslmalar yasiyrm ins bir sknti yasamam guzel bir hamileliktir ins bebegim vardir ya o kdr cok istyrm ki hasretim..
Hep cok sevdiğine cok istediğine bişey olurmuş ya rahat ol canım benimde arada wc ye gittiğimde pecetede 1. 2 damla kan oluyo bir iki panik oldum sonra dedim Rabbim bilir ama şimdi bebeğim oynadıkça cok mutlu oluyorumOfff yaa ne bicim stres uzuntu yasamissindir cnm emin olmadan ne soylerlerki korkuturlr bizi zaten yaşadıklarımzdn dolayi hep korku icindeyiz...
Hic sakin olamiyorm paniklendim kasik agrilarim ve gaz sancisi gbi kaslmalar yasiyrm ins bir sknti yasamam guzel bir hamileliktir ins bebegim vardir ya o kdr cok istyrm ki hasretim..
Canm masallah size saglikla kavus insallah bebegine, mesajin için de cok cok tesekkur ederim icimi rahatlattin cok dogru diyorsun Rabbim nasip ettiyse hersey yolunda gider ve bana nasip eder Rabbime biraktim herseyimi ol derse olur zaten ins yüzümüz gülsün hepimizin:) folbiolla aspirini icicem o zmn bugunde o kdr pinpirikim ki aspirin düşük yapar dye yazilar da okudum tedirgin oldum,doktorum yazmis deger dusuk takip edelim dye aspirinle folbiola devam demis iki gun snra tekrarla dedi testi ins hayirlisiyla yükselirHep cok sevdiğine cok istediğine bişey olurmuş ya rahat ol canım benimde arada wc ye gittiğimde pecetede 1. 2 damla kan oluyo bir iki panik oldum sonra dedim Rabbim bilir ama şimdi bebeğim oynadıkça cok mutlu oluyorum
Canm gec dollenmistr o yuzden.degerin kac oldugu onemli degil.onemli olan iki gunde iki katına çıkmasıKızlar lutfen bana yardim edin adetm henuz iki gn geckmsti evde test yaptm cok silik czgi ckti apar topar hastaneye geldik sindi sonucumu aldim 44.42 ckti cok dusuk geldi bana korkuyrmoglumda 198 ckmsti(esimle ymrtlama zamanmdan hesapladgmdn snra iliski olmustu devam etti )acaba gecmi oluştu yda yokmu
Bu arada hayırlı olsun.Sağlıkla kucagina apmak nasip olur ins.Kızlar lutfen bana yardim edin adetm henuz iki gn geckmsti evde test yaptm cok silik czgi ckti apar topar hastaneye geldik sindi sonucumu aldim 44.42 ckti cok dusuk geldi bana korkuyrmoglumda 198 ckmsti(esimle ymrtlama zamanmdan hesapladgmdn snra iliski olmustu devam etti )acaba gecmi oluştu yda yokmu
Canm gönlünü ferah tut.genelde doktorlar keseyi görüp kalp atışını duyduktan sonra tamm hamilesin diyorlar.bunun icin de bebegin 8 9 haftalk olması gerekiyo.ben hep adet olacam diye bekliyordum o ay hamile oldugumu ogrendim.ve 4 5 aylik olana kadar da surekli adet sancısı gibi sancm vardı.doktorum bu normal degil demisti ama ben 39.haftama kadar hic sorun yasamadm.bir de 5 haftalkjen sadece igne ucu kadar kan görmüştüm o kadarOfff yaa ne bicim stres uzuntu yasamissindir cnm emin olmadan ne soylerlerki korkuturlr bizi zaten yaşadıklarımzdn dolayi hep korku icindeyiz...