• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canim arkadaslarim guzel melek anneleri uzun zaman oldu yazmayali hamileligin ilk aylari zor gecti bulanti kanama derken telefonu elime almaya halim bile olmadi geriye dönüp okudum tum yazilanlari icim yandi ne cok melek annesi katilmis aramiza.Hepinize Allahtan sabir diliyorum dua ediyorum sizlere Rabbim kucaklarinizi saglikli evlatlarla doldursun insallah.Bebegimi kaybettikten sekiz ay sonra hamile kaldim sukurler olsun ama yine de melegim nehirim onu o kadar cok ozluyorumki acisi dinmiyor hala icim yaniyor nerdeyse bir sene olacak ve geriye dönüp baktigimda degisen tek sey bu aciyla yasamaya alismak oldu benim icin.

Nehirimmmm Nehirimmmm canım allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Bebeğinide sıhhatli sağlıklı kucağına almak nasip olsun. Sanırım seninde kayıpların erken kese delinmesi ile oldu depil mi? Bi önlem alabildin mi? Benim de 18. Haftamda delindi 26 ya kadar dayandık enfeksiyonu durdurMayınca doğym başladı haliyle

Evet canim benimde kese delinmesi oldu.Simdi bir perinatologa gidiyorum.Bana dedigi şu eger enfeksiyon nedeniyle deliniyorsa onlem alinabilir ama bilinmeyen bircok nedeni de var (bunlari sen de biliyorsundur) bu durumda kese delinmesinin onune gecilemeyebilir.en son gittigimde hafif bir kaşinti hissettigimi soyledim iki tane krem verdi simdi onlari kullaniyorum.diger hamileliklerimde de oluyordu ama hicbir sey kullanmamistim simdi dusunuyorum belki de benim kesem de enfeksiyondan delinmisti

merve100 merve100 canım bi çok gebe hamilelik döneminde tiroit tedavisi oluyor diye biliyorum ben muhakkak burdan bi arkadaş çıkar. Tiroit rahatsızlığının cinsi ne canım bende doğumdan sonra hafif hipertiroit çıktı bayramdan sonra tedavi olmaya başlıcam kısmetse. Ama tiroit önemli bebekte zeka geriliğine sebebiyet vereniliyormuş galiba

merve100 merve100 canım bi çok gebe hamilelik döneminde tiroit tedavisi oluyor diye biliyorum ben muhakkak burdan bi arkadaş çıkar. Tiroit rahatsızlığının cinsi ne canım bende doğumdan sonra hafif hipertiroit çıktı bayramdan sonra tedavi olmaya başlıcam kısmetse. Ama tiroit önemli bebekte zeka geriliğine sebebiyet vereniliyormuş galiba

Bendede subklinik hipotriod var , sabahları ilaç içiyorum ama kusuyorum yarım saat zor tutuyorum. İlaç etkisini gösteriyormudur ? Çok tedirginim bu konuda . Sabah bulantıları çok fazla o yarım saatte direniyorum resmen

Nehirimmmm Nehirimmmm canıö benim enfeksiyondandı bşka ne sebep olabilirmiş? Senin kanaman falan oluyormuydu canım
Canim en onemli neden enfeksiyon zaten ama bunun disinda fiziksel nedenlerde varmis zarin yapisi plasentanin rahim agzinin durumu sivinin miktari gibi.Ama hersey normal olsada su erken geliyor ve hicbir sebep bulunamiyormus.keske bunun da bir ignesi ilaci olsaydi hamilelik ilerledikce her an suyum gelir mi diye korkarak gececek gunler.benimde ikinci ayim da kanamam oldu uc hamileligimde de acaba onunla da ilgisi var midir

Nehirimmmm Nehirimmmm canım allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Bebeğinide sıhhatli sağlıklı kucağına almak nasip olsun. Sanırım seninde kayıpların erken kese delinmesi ile oldu depil mi? Bi önlem alabildin mi? Benim de 18. Haftamda delindi 26 ya kadar dayandık enfeksiyonu durdurMayınca doğym başladı haliyle
Canim senin sekiz hafta nasil durdurabildiler suyunu.benim suyum uc gunde bitti sadece ciger gelistirici igne yapildi ve antibiyotik tedavisi

Bendede subklinik hipotriod var , sabahları ilaç içiyorum ama kusuyorum yarım saat zor tutuyorum. İlaç etkisini gösteriyormudur ? Çok tedirginim bu konuda . Sabah bulantıları çok fazla o yarım saatte direniyorum resmen
Canım ediyodur heralde ama bilemedim ki doktoruna danış istersen belki aynı anda mide bulantısı içinde bişey verir. Tedavin boşa gitmesin en azından

Canim senin sekiz hafta nasil durdurabildiler suyunu.benim suyum uc gunde bitti sadece ciger gelistirici igne yapildi ve antibiyotik tedavisi
Canım benim 4-5 haftalıktan beri kanamam vardı hafif progestan kullanıyodum hep ama kanama gitmiyodu meğer benim rahmim kalp şeklindeymiş ve plasenta yanlış yerden tutunmuş buda kanamaya sebep olmuş kanamanın en büyük riski enfeksiyon olduğundan benim kanamam yüzünden enfeksiyon oluşup zarı incelterek delinmesine sebep oldu gibi bişey söylendi bana. Canım benim foş diye bikerede patlayıp su gelmedii kanama zarı delince sızıntı şeklinde gelmiş ben anlamadım kanamamda olduğu için su gelip gelmediğini farkedemedim. Farkettikten sonra perinatoloğa yönlendirdi doktprum o anyibiyotik verdi günde 6 tane 150 mg dan antibiyotik içiyodum enfeksiyon kapmayım diye. Hep yattım sonra artmaya başladı suyum sonra stabil kaldı hareket edebilecek kadar vardı su balık gibiydi zaten kızım. 25 haftada yine sızıntı devam etti o hafta kalan su foş diye geldi zaten doktorum iki hafta dayanır 28 de alırız diyodu hastaneye yatırarak kontrollü ama biz bi hafta dayanabildik sancılar engellenemedi. Yani küçük delikten sızıyodu benimki bi ara delik kapandı sonra yine delindi

Canm.tahlil yaptr anlarsn ilacn ise yarayp yaramadigini.aslinda doktora sor kusmadigin bi saatte ic ilacını

Canm benim ablam gebeliginde troit cikti ilaci kullandi ve dogumdan sonra geçti.su anda cocugu 7 yaşında cok sukur troutle ilgili hic sorunu yok.belki seninki de gebelikten sonra gecer

Hepimiz bayramda daha da buruguz.ins bugunlerde gececek.bir dahaki bayram belki bebegim kucagmda olur.umut ediyorum iste.üzülmeyin biz de diger tarafta bebeklerimizi alip sevip opecegiz ins orda bayram yaşayacağız onlara kavuşarak.bu arada Y yazmasioyali ne yaptn dogum yaptn mi?bizi de haberdar et canm.

Sevdiklerinizle birlikte nice mutlu hyırlı bayramlara. Çok şükürr rabbime ailem var babam abim eşim ablam kardeşim kuzenlerim allah başımdan eksik etmesin acılarını da göstermesin inşallah. Ama kime bayram en azından bana değil annem yok koynuna sarılayım yawrum yok koynuma alayım. Bu bayram daha başka hüzünlüyüm daha bi kalbim acıyo daha bi eksiğim artık hep yarımım. İnşallah bi daha ki seneye bebekletimiz kucağımızda olurda hayat gibi bayramlarda anlamlı olur bizim için. Ne bileyim dediğiniz gibi yawrularımıza kavuşmak bizim en büyük bayramımız olacak

Hepimiz bayramda daha da buruguz.ins bugunlerde gececek.bir dahaki bayram belki bebegim kucagmda olur.umut ediyorum iste.üzülmeyin biz de diger tarafta bebeklerimizi alip sevip opecegiz ins orda bayram yaşayacağız onlara kavuşarak.bu arada Y yazmasioyali ne yaptn dogum yaptn mi?bizi de haberdar et canm.

Canim cok sukur kavustuk bebegimize hepinize bol bol dua ettim onu ilk aldigimda kucagima Rabbim tum kaderdaslarima su ani yasamayi nasip et diye. Yazamadim buraya 4 gun oldu dogum yapali bu kez dikislerim daha zorladi beni

Canim cok sukur kavustuk bebegimize hepinize bol bol dua ettim onu ilk aldigimda kucagima Rabbim tum kaderdaslarima su ani yasamayi nasip et diye. Yazamadim buraya 4 gun oldu dogum yapali bu kez dikislerim daha zorladi beni
Gözün aydın allah analı babalı büyütsün hep güzel bayramlar ın olsun bayramlarımız

Back