• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

acar songul acar songul bunu ben idrar enfeksiyonu için duymuştum canım çok teşekkürler paylaştığın için
Yengem rahminde iltihaptan dolayi bu kadar agri yasiyosundur dedi yap bicok seyede iyi geliyor dedi cunku inanin esimden bile kaciyordum boyle bisey olamazdi suan yok ve diyorum ya Bismillah Rabbimin hikmeti bana bi evlat nasipo etti 5 ay snra

toprakim- toprakim- S sernur3535 geçmiş konuşmalara bakınca yaşadıklrınızı okudum sizinde bebeklerinize ani bebek ölümü teşhisi konmuş. Ben erken doğum yaptım 26 haftada ama ne rahim ağzı yetmezliği be preeaklamsi gibi bi sıkıntım yoktu. Anladığım kadarıyla bebeklerimizin kaybı bunlarla ilgili de değil. Siz yinede bi test tahlil vs bişey yaptırdınz mı yaptırmak mı gerekiyor acaba?
1.bebeğimi ani Bebek ölümü adı altında kaybettim evet Canm.sonra hiç bir test falan yaptırmadım yeniden hamile kaldım onunda 2,5aylıkken kalbi durdu. Sonra bi ton test yapıldı ve tüm sonuçlar temiz çıktı.suan sadece pıhtılaşma testi kaldı çıkmayan binkaç güne kadar sonuçlanacak o da. Ama birşey çıkacağını hiç sanmıyorum onda da.2ayı geçti kürtaj olalı. Bakalım ne zaman yeniden düşünebilicez bilmiyorum. Allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin

Evet bende hamileyken gittiğim perinatologla görüştüm genetik bi analiz yaptırmanıza gerek yok dedi. Ama bakalıö bi doktora gideyimde kontrole ona göre bakıcam bakalım.

Evet bende hamileyken gittiğim perinatologla görüştüm genetik bi analiz yaptırmanıza gerek yok dedi. Ama bakalıö bi doktora gideyimde kontrole ona göre bakıcam bakalım.
bence yaptır canım sen elinden glen herşeyi yaptır da takdir zaten ALLAHIN. en azından ben herşeyi yaptırdım dersin. bana da kaç doktor gerek yok dedi, bişey yok dedi. ama ben yaptırdım ve pıhtılaşma çıktı. belki benim pıhtılaşmam biçok kadında var ama ben bebeğimi kaybettim sonuçta, doktorda kesin bundan diyemeyiz dedi ama ortada başka bi sebepte yok. en azından önlem amaçlı iğnemi kullanıyorum.

ŞUAN aynı korku bende var acaba çocuğum olmayacak mı
Biz ne konuşsak ne yapsam nasipte neyse o oluyo.ins bizim için güzel şeyler yazılmıştır artık. Etrafimda arkadaşlarim hamile ve bebek sahibi olduğu için ben üzülmeyim bana hatirlatmamak için benimle eskisi görüsmuyorlar bu durum beni daha da üzüyor beni hayattan dahada soyutluyorlar.ben sanki sokakta çocuk hamile görmüyorum.

Ben doktorların bu talihsiz bir kaza sende bir sorun yok Bebek'te de yoktu araştırmaya gerek yok zaten bişey çıkmaz demişti ama keşke önce yaptırsaydım ikinci düşüğü engelleyebilirdik belki şuan 1 ayım kalmış olabilirdi doğumuma , herşey nasip ama tedbiri de bırakmamak lazım

Ben doktorların bu talihsiz bir kaza sende bir sorun yok Bebek'te de yoktu araştırmaya gerek yok zaten bişey çıkmaz demişti ama keşke önce yaptırsaydım ikinci düşüğü engelleyebilirdik belki şuan 1 ayım kalmış olabilirdi doğumuma , herşey nasip ama tedbiri de bırakmamak lazım
Banada genetik testi biz 3. Düşükten sonra yapıyoruz.suan testlere gerek yok dediler. Benim psikolojik halimi görünce yapmaya karar verdiler sonra...bakalım sonuç bekliyorum. Inş temiz çıkar

Biz ne konuşsak ne yapsam nasipte neyse o oluyo.ins bizim için güzel şeyler yazılmıştır artık. Etrafimda arkadaşlarim hamile ve bebek sahibi olduğu için ben üzülmeyim bana hatirlatmamak için benimle eskisi görüsmuyorlar bu durum beni daha da üzüyor beni hayattan dahada soyutluyorlar.ben sanki sokakta çocuk hamile görmüyorum.
Valla bende kimseyle kendim görüşmüyorum zaten bir bebeğin yüzüne bakmışlığım bile yok sen üzülme onları gördükçe inan daha çok üzülürsün benim iş yerimde şunun bebeği de ne kadar tatlı olmuş diyorlar içim gidiyor düşün bi de görsem ne olur bu aralar sinirlerim alt üst herşeye alınıyorum herşeye sinirleniyorum bu halim ne olacak acaba

Benim 2.de eger kalbi durmasaydi suan kucagimda 12 gunluktu ahh ahh iste keske demek gunah ama biseylerin hep keske onune gecebilseydik

İnşa
Banada genetik testi biz 3. Düşükten sonra yapıyoruz.suan testlere gerek yok dediler. Benim psikolojik halimi görünce yapmaya karar verdiler sonra...bakalım sonuç bekliyorum. Inş temiz çıkar
İnşallah canım bende yaptırdım benimde daha çıkmadı hayırlısı olsun hakkımızda Rabbim yüzümüzü güldürsün

Vallahi bende agri da oluyordu batmalar oluyordu kasiklarimda dayimin esi adet oldugun gun maydonuzu butunuyle 2 bardak su 2 kasik zeytinyagi koy tencereye kaynat dedi 15 20 dk sonra ilinmaya birak dedi ilinsin bi naylonun ustune koy ve otur genital bolge oraya degecek ama. 40 45 dk otur dedi o tencerede ki suyu da bi ufak kovaya koy ve her lavaboya girdiginde temizlendiginde genital bolgene sur biraz ice dogru dedi ertesi gune kadar sur dedi benden 3 gun kapkara adet geldi hayret ettim icim temizlendi demekki dedim ve ben o ay hamile kaldim yengem beni gordu kimse bilmiyordu hamile oldugumu direk gozlerime bakip hamilesin dimi dedi yokyok dedim.hayirr var dedi
Bak burda bunu yaptim ve ustune hamile kaldim o ay S sernur3535

Valla bende kimseyle kendim görüşmüyorum zaten bir bebeğin yüzüne bakmışlığım bile yok sen üzülme onları gördükçe inan daha çok üzülürsün benim iş yerimde şunun bebeği de ne kadar tatlı olmuş diyorlar içim gidiyor düşün bi de görsem ne olur bu aralar sinirlerim alt üst herşeye alınıyorum herşeye sinirleniyorum bu halim ne olacak acaba
Seni cok iyi anlıyorum. Benim kuzenim bebegini benden kaçıriyor görmeyim üzülmeyim diye...cok ağrima gidiyor bütün bunlar.Cunku bana şunu anımsatiyo benim bebeğim yok benimle ortak noktaları tok artk diyorum.benimle ne konuscaklar ki...onların Sohbetleri farklı.

Bende bebek görmeye tahammül edemiyordum.zaten o gözyaşı hep bekliyo...balkonda bakıyorum erkek çocuklarına benimkide böyle olurmuydu deyip içimden Ağlıyorum.
Ama gitgide soyutlandigimi farkettim.yakınlarım kiskandigimi düşünecekler diyede ödüm kopuyor.

Seni cok iyi anlıyorum. Benim kuzenim bebegini benden kaçıriyor görmeyim üzülmeyim diye...cok ağrima gidiyor bütün bunlar.Cunku bana şunu anımsatiyo benim bebeğim yok benimle ortak noktaları tok artk diyorum.benimle ne konuscaklar ki...onların Sohbetleri farklı.

Bende bebek görmeye tahammül edemiyordum.zaten o gözyaşı hep bekliyo...balkonda bakıyorum erkek çocuklarına benimkide böyle olurmuydu deyip içimden Ağlıyorum.
Ama gitgide soyutlandigimi farkettim.yakınlarım kiskandigimi düşünecekler diyede ödüm kopuyor.
Boşver düşünson ler allah içini biliyor ben hiç bebeğimi büyümüş hayal edemiyorum hep doğduğu hali gözümün önünde ne kadar tatlıydı oğlum kimbilir nasıl olacaktı diyorum ah ah çok zor nasıl dayanıyorum diyorum bu insan benmiyim diyorum

Normalde bana da yapılmayacaktı bir doktorun isteği ve benim ısrarlarım sayesin de oldu ilki ölü doğum ikinci düşük farklı şeyler olsa da ortak Bi sebep illa ki olmalı dedim 3 . Olsaydı ben kaldıramazdım ki çevrem de şuan artık bırakın bebeği istemeyi ilişki bile istemiyor arkadaşlarım sonuçlarda birşey çıksa da üzülme tedavisi var birçok şeyin

Insan hayatta başıma gelse asla dayanamam dediği herşeye dayanıyormus.Ben hastanede ölü doğum yaptığım gün. Bir tek benim başıma geldi sanıyordum. Buraya bir geldim etrafıma bir baktim halbuki ne kdar çok.

Back