acar songul
ağladım Songül , umarım herşey Allah'ın izniyle bu sefer güzel olucak , bana eşim her hamilelik testinde olumlu sonuç alınca beni sakinleştirip 1 saat konuşurdu , evet bu güzel bişey ama sonunda herşey olabilir üzülmeyeceksin belki daha farklı kötü şeyler olucak belki daha iyi ama asla geçmişi düşünüp demiceksin bu bebeğim böyle oldu diye asla kötü düşünmüceksin kötü bişey olursa onu o zaman düşünücez diye , sen kendine şuan geçmişi hatırlayarak zarar veriyorsun , bende üzüntü ve stresten kaybettim en büyük örnek ben olayım size ki doktorlar artık hassasiyetimi bildiklerinden en başta hamile bile olabilirsin dış gebelik ihtimali var bile diyemedi , tabi ben araştır araştır neler buldum kendimi kanser de ettim dış gebelikten yumurtalığımı bile aldım kafamda ta ki kusmam oldu o zaman ben sanırım hamileyim artık iyi şeyler olucak dedim kimseyle de görüşmüyorum üzen strese sokan komşularım bile kapıya not bırakıyor gözükmüyorum da iyi miyim diye merak ediyorlar bir süre böyle olucam dedim inşallah seninde benimde ve diğer tüm hamilelerde sonunda güzel güzel güleriz acısı olan tüm arkadaşları da Rabbim bizleri de bu dünya da evlatlarımızla ödüllendirir inşallah